Vi var i lørdags inviteret ud at spise på Den Lille Kro. Vores venner havde i forvejen booket bord og vi alle fire glædede os til en hyggelig middag i hyggelige rammer og godt selskab. Men ak ak, da v... See more
See what reviewers are saying
Vi fejrede vores nytårsaften 2025 på Den lille Kro. Med bobler og nytårstale over højtalerne samt lækre snacks ( som var 3 forskellige små retter, der ligeså godt kunne gå som forretter) var vi godt b... See more
Desværre ikke den bedste oplevelse. Vi forudsætter bestilte vores mad, som man skal når man kommer 8 mennesker. Da den var serveret, manglede vi smørsovs til vores Wienerschnitzler, rødbeder, agurkesa... See more
Aarhus Teaters seniorforening, Thalia, har netop afholdt julefrokost på Den lille Kro. Og hvilken julefrokost! Gammeldags råhygge i kroens julepyntning, uden det kapper over til det lidt kitchede. Lun... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Rigtig venlig betjening men maden var…
Rigtig venlig betjening men maden var ikke pengene værd. Min tartelet var ikke sprød, og hønsekødet var noget underligt noget med hinder og mærkelig konsistens. Min mad havde bestilt lun flæskesteg. Den var nærmest kold og sværen var som gummi
Virkelig dårlig håndtering af…
Virkelig dårlig håndtering af coronasituationen.
Vi var et selskab som skulle have holdt en julefrokost på Den Lille Kro i Aarhus i december 2021 og pga. udviklingen ønskede vi et bord, hvor vi ikke sad lige op af andre. Dette ønske kunne man ikke efterkomme, men man ville gerne notere det. Vi skulle dog være opmærksom på, at vi ville komme til at sidde tæt.
Dette er ganske simpelt hen ikke godt nok og viser at man ikke har forståelse for situationen vedr. corona!
Hyggeligt madsted med super betjening
Det hyggeligste madsted med super service i top og yderst velsmagende danske retter, som sidder lige i skabet!
og det er portioner der mætter… vi anbefaler især tartelet og bøfsandwich!
Vores tjener var fantastisk omkring alle gæsterne i lokalet og løftede bestemt vores aften så tak for hende!
Ikke et besøg værd
Vi var et selskab på fire personer, der fredag spiste på "den lille kro". Da vi skal bestille drikkevarer, anbefaler tjeneren en bestemt hvidvin. Hun ved ikke hvad den koster, og hun tror heller ikke at den er på vinkortet. Da hvidvinen er på plads, bestiller vi en flaske rødvin, som viser sig at være udsolgt. Vi bestiller en anden flaske rødvin, som også er udsolgt. Vi får vores vine, og forretten er ok. Hovedretten er oksesteg med kartofler, selleri og sovs. Maden er kold, og sovsen ligner en stivnet masse. Vi nævner for tjeneren, at maden er kold, hvortil hun svarer, at det er tallerknerne der er kolde. Udover tallerknerne er kolde, er de også klistrede i kanten. Desserten var ok. Udover at maden var en skuffelse, lugtede lokalet fælt af kloak, men det gode er, at man må blive, lige så længe man ønsker.
Langsom betjening, dårlig mad… Det er ikke en god kombination når man har en restaurant
Langsom betjening og dårlig mad…
Det er ikke en god kombination når man har en restaurant
Det var desværre så sløjt ved hele vores bord på 5 personer, med både forretter og hovedretter at det ikke kunne være en enkelt fejl
Stegt flæsk ad libitum
Hvor man ikke kan få ekstra sovs, kartofler, og kød på samme tid, men derimod skal vente 10-15 minutter på hver ting så det når at blive koldt.
Wienersnitzel som var sej og tør, en tartelet uden ordentligt fyld, det afgjorde vores beslutning…
Så her kommer vi ikke igen og giver dem en chance til…
Maden var dårlig
Maden var dårlig, glas kartofler selvom de påstår det ikke er, kyllingen i tarteletterne kunne ikke tykkes, der var store melklumper i persillesovsen…. Og der manglede et stykke brød under pariserbøffen som var helt sort og meget gennemstegt, der var kerner fra appelsinerne på min rugbrød med steg hvor der lå kerner til pynt og der var så meget busk at hvis det blev skåret fra var der ikke andet tilbage, bløde svært man har prøvet at lave sprøde med med en brænder efterfølgende……. Aldrig aldrig mere sætter vi vores ben derinde igen ……vi er kommet fast gennem min 10
År aldrig været noget at sætte finger på, men den nye ejer er no Go, er dybt dybt luffer over behandlingen vi fik derinde, om jeg vil om
Nogen kalde os stamkunder.!!!!
Var forbi den lille kro med min famile…
Var forbi den lille kro med min famile skulle ha en Dinner days tre retters menu, fin betjening, og venlig tjener, forretten var næsten kold, og kedelig, men endnu værre var at oksemørbraden var stegt med meget sort skorpe og kødet var simpelthen sur, alle grønsager som tilbehør var overkogt/stegt så det var næsten uspiselig desværre, fik godt andet, og kaffen uden beregning men det holder ikke at det ikke er veltilberedt, så det var desværre nok den første og sidst gang vi har været der, det skal dog siges vores tjener gjorde hvad hun kunne og kunne bestemt ikke belastes for ovenstående, men måske noget udskiftning i køkkenet ville hjælpe
wienerschnitzel
Den 6/11-2019 fik vi wienerschnizel med små kartofler med skrald, hvor skralden var meget sej og indeni var de meget bløde. Vi fik ikke som anført i spisekortet brasede kartofler som vi forventede. Kødet havde blød panering.Det var ikke som forventet.
I dag var jeg med fruen inde og fejre…
I dag var jeg med fruen inde og fejre bryllupsdag.
Vi skulle bare have smørrebrød. Fik at vide de var udgået for æg. (Rema og Lidl ligger tæt på)
Nå men vi fik da bestilt mad. Efter 1 times ventetid hørte vi tjeneren rykke køkkenet for de 4 stk smørrebrød.
Udmærket mad, men der var rigtig
meget grønt på det hele !!!
Der var 4-5 borde der blev spist ved, så der var ikke over travlt i køkkenet
Ringe service
Klokken 16.30 undersøgte min mor og jeg om det var muligt at booke bord på Den Lille Kro og der var masser af mulige tider 17.30, 17.45, 18.00, 18.15 osv. Helt frem til kl. 20-21. Vi valgte dog at vente med at booke og ville hellere tage ind til restauranten. Da vi ankommer ved 17.15 tiden siger vi at vi gerne vil have et bord til 2. Her fortæller kvinden at det ikke er muligt. Vi kan se at restauranten er næsten tom, der er kun to borde optaget. Vi spørger hvordan det kan være rigtigt fordi jeg sagtens kan gå ind og booke et bord på deres hjemmeside og at vi jo kan se at restauranten er tom. Hun svarer så meget snerpet at det skyldtes at systemerne er forskellige? Så efter vi har diskuteret lidt frem og tilbage kommer hun pludselig frem til den erkendelse at hun kan booke et bord til os om 30 minutter. Hvorfor i hele hule helv*** først om 30 minutter? Restauranten er tom, det er jo ikke fordi at der er nogen borde som skal blive færdige. Også havde hun jo alligevel et bord? Kæft en ringe service at blive mødt af sådan en strigle som tydeligvis ikke er interesseret i at få gæster i restauranten.
Helt suveræn mad
Helt suveræn mad, og rigtig god service. Jeg fik en bøfsandwich til frokost, og den var helt vildt god! Jeg kan virkelig anbefale det!
Mangelfuldt
Var inde med familien og skulle nyde en dejlig frokost i vinterferien. Vi bestiller bl.a. 2 stk. Stjerneskud til kr. 149 pr. stk. Da de kommer ind undrer vi os over, at der ikke er hverken dressing eller håndpillede rejer, som det ellers fremgår af menukortet, og vi bliver lidt i tvivl om det overhovedet skulle have været på, så vi tjekker menukortet udenfor restauranten efter vi har spist og betalt. Da vi efterfølgende konfrontererpersonalet med det, er den eneste kommentar, det skal jeg nok lige sige videre til køkkenet. 1000 kr. fattigere og mad der absolut ikke lever op til forventningerne. Ærgerligt der ikke er nogen respons fra personalet, idet de bliver konfronteret med det og har en chance for at råde bod på det, og at vi derfor er nødt til at lave denne dårlige anmeldelse.
Et godt besøg
Et godt besøg! God mad, god øl og god service!
Tak for mad
Det var desværre en trist mad…
Det var desværre en trist mad oplevelse. Der var ikke gjort noget særligt ud af maden, Kyllingen var tør, tilbehør var en enkel gulerod, sovsen var virkelig tyk, rejecooktailen havde få rejer og masser af salat og dressing, betjeningen var ikke tilstede i øjeblikket, men virkede mere som om det skulle overståes. Vi syntes, de lover meget mere end de kan leve op til og selvom de lover meget mad til prisen, bør de ikke gå på kompromis med kvaliteten, så det bliver en oplevelse man fortryder.
Kan desværre ikke anbefales.
Jeg var på skovtur hvor der blev…
Jeg var på skovtur hvor der blev serveret en platte hvor der gik så lang tid inden over halvdelen af selskabet fik mad over 1 time det er ikke i orden. ☺️
julefrokost
vi var 10 personer til julefrokost 9-12.17 små og afmålte portioner,ikke nok til alle, stegte sild havde fåret for meget, kolde tarteletter, lille stykke medister,mikro hamburgerryg,meget skuffende.Det kan kun blive bedre
Maden var okay, men heller ikke mere end det...
Hvis man har en craving efter go gammeldaws mad med MASSER af sovs, er Den lille Kro et ok sted at besøge. Betjeningen var ved vores besøg meget imødekommende og hjælpsom, vente tiden var kort og stemningen god.
Maden var okay, men heller ikke mere end det. Flere elementer var mere lunken end varm. Talkerkenen svømmede i sovs, de brune karofler havde en let sej overflade og pastinakken var rå. Generelt var maden for salt til vores smag - men det er jo en smagssag.
Verdens bedste danske mad
Verdens bedste danske mad, vi nogenside har fået👍🏼 Kan klart anbefales.
Lækkert, lækkert og lækkert.
Vi var 5 vokse på den lille kro i Århus.
Bestilte bøfgryde, wienerschnitzel og bøfsandwich. Alle var kæmpe portioner og flere af os opgav at spise det hele, for at have plads til dessert :-)
Super betjening og godt humør. Til fornuftige priser.
Bestemt ikke sidste gang vi er der.
Det var en enestående oplevelse og fuldstændig genført; dårlig.
I går var jeg for tredje år i træk nede og spise rigtig traditionel julefrokost på "Den lille kro" i Nørre alle. I år var det med nye ejere, så vi var spændt på om de kunne leve op til den meget høje kvalitet, flotte anretninger og serviceniveau som der var før! Vi skulle havde hele 16 retter som kom ind ad fem omgange. Det var jo fint nok for så havde vi en chance for at komme igennem det hele! Det er så også det eneste positive jeg har at sige om den julefrokost!! Der var stort ikke noget der smagte godt og det var meget tørt! Medisterpølse og frikadeller der var tørt og meget mørk/branket! Og det kun lige et stykke medister på 3 cm til hver og én lille bitte frikadelle! Tarteletterne var ikke hjemmelavet og det var de tynde man kan købe! Til anden, der også var tør, var der 3 brunede kartofler, nogle var heldig at få 4! Ris a la mande havde de også formået at gør tør, og der var ikke et eneste vaniljekorn i! Og det var hele bordet der var skuffet! Servicen var lige at lige så ringe, ingen nye glas ved en anden type øl, går ikke rundt om bordet for at ligge nyt bestik. Og de spørger ikke om maden er go´! Hvilket jeg så godt kan forstå! Eneste plusser er: Julemusik, at leverpostejen var ok og kirsebærsovsen var go, og at der var jacobsen juleøl! Det var en enestående oplevelse og fuldstændig genført; dårlig.