Slechte service!!!!
Slechte service en geen opvolging van afspraken
Wij hadden ruim van tevoren een taxi gereserveerd voor 31 mei om 00:15 uur. Toen de taxi op het afgesproken tijdstip niet verscheen, hebben wij contact opgenomen. Er werd aangegeven dat de wachttijd maximaal 20 minuten zou bedragen.
Na 20 minuten opnieuw gebeld. Toen werd verteld dat het nog ongeveer een kwartier zou duren en dat de chauffeur contact met ons zou opnemen. Om 01:00 uur opnieuw gebeld, waarbij werd aangegeven dat de chauffeur inmiddels vanuit Leidschendam onderweg was en ons zou bellen. Uiteindelijk nam de chauffeur om 01:09 uur contact op met de mededeling dat hij er bijna was.
Het vervelende was dat wij ondertussen met vier vermoeide kinderen buiten moesten wachten, omdat we niet binnen konden blijven. Gelukkig was het droog weer.
Dat een taxi vertraging kan hebben wanneer deze op dezelfde avond wordt besteld, is begrijpelijk. Maar bij een rit die vooraf is gereserveerd verwacht je een betere planning en communicatie. Er bleek al rond 23:30 uur een probleem te zijn met de oorspronkelijke auto. Naar mijn mening was er voldoende tijd om hiervoor een passende oplossing te regelen.
Ik ben inderdaad rond 23:30 uur gebeld, maar omdat wij op een trouwfeest waren heb ik deze oproep gemist. Toen ik direct probeerde terug te bellen, kreeg ik geen gehoor.
Daarnaast werd ons een compensatie van 20% toegezegd vanwege de vertraging. Inmiddels zijn we enkele dagen verder en hebben wij deze nog niet ontvangen. Op maandag heb ik hierover een e-mail gestuurd, maar daar is nooit op gereageerd. Inmiddels lijkt het opgegeven e-mailadres zelfs niet meer bereikbaar, omdat berichten worden teruggestuurd.
Jammer dat er na alle beloften geen verdere communicatie of opvolging heeft plaatsgevonden. Dat maakt de ervaring helaas extra teleurstellend.