Een las machine besteld die ten eerste bij fruugo 36eu goedkooper is dan 6 weken wachten dan komt er een stuk soldeerbout die van geen kanten werkt na 20min kapot terug sturen kan op eigen kosten na... See more
See what reviewers are saying
Voor iedereen, Dekore is ook geen bedrijf, het is een dropshipper eenmansgebeuren, waarschijnlijk een jong volwassene die vanuit huis , zie adres Abraham Rademakerstraat 9 Deventer, die besteld in Chi... See more
Zeer slecht. Weken wachten en dan komt het uit China zonder gebruiksaanwijzing. Het artikel is ook niet het juiste. Zeer slecht bedrijf. Niets bestellen en ajb zeg het tegen iedereen. Stelletje afzet... See more
Alles super gelaufen, Lieferung kam schneller als gedacht. Hatte erst bisschen Angst wegen online Bestellung, aber alles top! 👌
Replied to 26% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Levertijd zou tussen 5 tot 7 werkdagen…
Levertijd zou tussen 5 tot 7 werkdagen zijn. Na 9 werkdagen nog niks geleverd.Vervolgens beweren ze aan mijn deur te zijn geweest met het pakketje. In een mail geven ze aan dat mijn adresgegevens niet volledig zouden zijn geweest maar ze waren wel aan mijn deur?😂
Mainland blijkt in China te liggen. Nooit geweten. Say no more.
1 ster is al teveel. Is er geen optie met nul sterren of min 1 of zoiets?
Ik houd me aanbevolen.
Wie het schoentje past
Schoenen gekocht maat 42. Bij aankomst blijken ze niet te passen. Minstens 2 maten te klein. Toen ik wilde retouren werd me gezegd dat ik dan moet instaan voor de kosten en dat de retour bovendien naar China moet. Bij nazicht blijkt dat minstens 40 euro te kosten ... Ik kocht nochtans bij een nederlandse website Dekore Amsterdam, gevestigd in Den Haag. Hun beste tegenvoorstel is dat ik de te kleine schoenen mocht houden en 40% zou terug betaald krijgen .... op zich vind ik dat niet in verhouding maar ik heb geen andere/betere optie .... eerst zien, dan geloven. Dit is de laatste keer dat ik me door deze praktijken heb laten vangen. Doe het dus niet om hier aan te kopen. Het is gewoon chinese rommel die ze aan veel te dure prijzen aanbieden. Jammer dat pinterest dergelijke reclames niet weigert.
Niets kopen hier.
Geen levering, de chat werkt niet, op het aangegeven adres is geen winkel te vinden. Volgens hun site hebben ze wel een winkel (met blank(!) personeel) want er staat een foto van op hun site. Alles om betrouwbaarheid te onderstrepen. Trap er niet in.
Dekore opnieuw op pad van oplichterij
zoals ook een van mijn voorgangers aangaf krijg je 20% , 25% en tot slot eenmalig bod van 30% korting als je je product niet retourneert. Ik had een product van 29,-. Retourkosten (mede door tr-rt) zijn 21,-. Dus maar niet gedaan. ik noem dit oplichterij. Jammer dat dit soort bedrijven op Pinterest staan, een platform waarvan je verwacht dat ze dit soort praktijken voorkomen.
Onbetrouwbare Duurt erg lang voordat de bestelling prijs kwaliteit komt niet overeen…
Duurt erg lang voordat de bestelling binnen is. En dan wordt er iets vanuit China ofzo gestuurd. Alles in het Chinees.
Niet handig als je dit spel voor het eerst gaat spelen. Moet je eerst nog een talencursus gaan volgen . Ook de tekst in en op het spel is in het Chinees.
Beter zelf rechtstreeks bestellen bij een Chinees order bedrijf.Scheelt een hoop geld. Duidelijk geen waar voor je geld .
Omdat ik ontevreden ben over wat is geleverd werd er toegezegd dat ik een deel vh geld teruggestort zou krijgen. Ondanks die toezegging is het naar enkele weken nog niet terug gestort
Echt weer een misaankoop bij deze…
Echt weer een misaankoop bij deze partij, leveren hun producten vanuit China. Ga niet met hen in zee zonder dat je hiervan op de hoogte bent
Het lange wachten is begonnen. Made in China.
Het lange wachten is begonnen..
Inderdaad besteld in Ned. en gemaakt in en verscheept uit China.
Via de tracking i formatie staat Mainland. Mooi verborgen.
Toch knap dat men dat NIET vermeldt en verborgen weet te houden.
En ja, wil je geen chinese waar en bestel je niet via Temu … blijkt dat niet mogelijk.. zucht
Hier wederom een zogenaamde dropshipper…
Hier wederom een zogenaamde dropshipper die duur betaalde goederen van onder meer Temu aanbied. Op hun website beweerd men als het bestelde niet goed is je binnen 14 dagen geld retour ontvangt.
Dit klopt niet, op telefoonnummer niet bereikbaar.
Vervolgens willen ze eerst 20% korting betalen, daarna komt men met 25 en uiteindelijk 30%.
Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht, komt men met de onzin dat een product naar Azië terug moet. Je koopt toch bij een Nederlandse onderneming. Anders had ik wel voor € 4,- bij Temu besteld. Wees gewaarschuwd doe hier geen zaken mee. Waarschijnlijk lees je dit als het te laat is.
Maar hopelijk zijn ze binnenkort van Pinterest.
Woorden als 100% klanttevredenheid en we kijken er naar uit om naar uw tevredenheid op te lossen.
Hebben geen enkele betekenis. Maak alleen beloftes die je nakomt………..!
Inmiddels heeft Dekore besloten het betaalde terug te storten. Geld terug ontvangen.
Wel verzocht om website aan te passen.
Na betaling/levering geen contact meer te krijgen
De bestelling kwam al laat en vervolgens ontbreekt er een onderdeel. Mailen, bellen maar geen reactie. 1e app komt aan, de 2e niet meer (geblokkeerd dus). Als er wat met je bestelling is kun je het vergeten.
BESTEL HIER NOOIT!
Lijkt op drop shipping
Lijkt op drop shipping, dus best opletten. Geen vestigingsadres te vinden in Nederland/Belgie
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.