HAHASPIN online casino Nederland legaal Reviews

1. Internet Shop
  2. Casino
  3. Online Casino or Bookmaker

Written by the company

HAHASPIN is een online casino dat spelers een gevarieerd bonusprogramma biedt. Nieuwe spelers ontvangen een aantrekkelijke welkomstbonus, die het startsaldo flink verhoogt en het gemakkelijker maakt om het spelaanbod te ontdekken. Naast de welkomstbonus biedt HAHASPIN regelmatig gratis spins op geselecteerde gokkasten, seizoensgebonden bonusacties en een cashback-programma voor trouwe spelers. Een overzichtelijk VIP- of loyaliteitsprogramma beloont actieve spelers met extra bonussen, exclusieve aanbiedingen en snellere uitbetalingen. De bonusvoorwaarden bij HAHASPIN zijn duidelijk en transparant weergegeven, inclusief de inzetvereisten (wagering) en geldigheidsduur, zodat spelers altijd precies weten hoe ze hun bonussen optimaal kunnen benutten. In combinatie met snelle uitbetalingen, een breed spelaanbod en een verantwoorde aanpak van spelen, maakt het bonusprogramma van HAHASPIN dit casino tot een aantrekkelijke keuze voor spelers die waarde hechten aan eerlijke en waardevolle aanbiedingen.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Ik ben hier vier weken geleden ingestapt met honderddertig euro en

Ik ben hier vier weken geleden ingestapt met honderddertig euro en kreeg meteen vijftig euro bonus bijgeschreven, wat me wel aangenaam verraste. Maar daarna begon het gedoe: ik speelde wat slots en won uiteindelijk tachtig euro, dus wilde ik uitbetalen. Toen moest ik ineens al mijn documenten uploaden, wat normaal is, maar ze wilden steeds iets anders: eerst mijn identiteitsbewijs, goed, daarna een gasrekening, daarna een bankafschrift van precies twee maanden geleden. Ik ben zelfstandige dus mijn papieren zijn niet altijd even netjes, en toen ik drie dagen later een update stuurde, zeiden ze dat het bankafschrift van de verkeerde maand was. In de tussentijd moet ik volgens de bonusvoorwaarden alles minstens 35 keer inzetten voordat ik kan uitbetalen, en ze zeggen dat het slot-spel wat ik speelde maar 50 procent telt naar die eis, dus ik zou veel meer moeten storten dan ik ooit van plan was. Ik hang hier nu vier weken vast met honderdtien euro op mijn account, kan niet weg en ga niet nog geld gooien naar een site waar je voelt dat ze niet snel willen betalen. Beetje gefrustreerd hiervan.

25 July 2026
Rated 2 out of 5 stars

Ik startte hier ongeveer twee maanden geleden met honderdtwintig

Ik startte hier ongeveer twee maanden geleden met honderdtwintig euro ingestort en eerlijk gezegd ging het best prima de eerste paar weken. Ik speelde wat met Sweet Bonanza en andere slots, won hier en daar wat terug, niets bijzonders maar ook niet ronduit slecht. Rond dag dertien had ik mijn inzet al bijna verdubbeld tot tweehonderd twintig euro, en ik dacht echt dat ik ergens mooi mee bezig was, snapje. Maar toen besloot ik op dag negentien uit te willen betalen, wilde gewoon testen of het zou werken, en daar begon het gedoe. De uitbetaling werd geweigerd omdat ze opeens zeiden dat mijn verificatie niet compleet was, hoewel ik al mijn papieren had ingestuurd. Ik stuurde mails naar de support en kreeg dagen lang geen antwoord, echt frustrerend, en toen eindelijk een reactie kwam was het gewoon copy-paste dat ik meer documenten moest aanleveren, terwijl ik niet eens wist welke. Uiteindelijk heb ik mijn saldo erdoorheen gespeeld uit pure verveling en wil er eigenlijk niet meer aan terugdenken, maar het voelde toch jammer dat het net op dat moment kapot liep.

26 July 2026
Rated 2 out of 5 stars

Ik ben er in augustus mee begonnen en de eerste twee weken liepen

Ik ben er in augustus mee begonnen en de eerste twee weken liepen goed, had zo'n 210 euro bij elkaar gespeeld op The Dog House. Toen probeerde ik uit te betalen en daar strandde alles eigenlijk. Ze zeiden dat mijn verificatie niet in orde was, dus ik stuurde wat ze vroegen, maar daarna hoorde ik niks meer terug. Drie weken gewacht zonder antwoord, en toen ik nog een keer doorvroeg hadden ze mijn mail niet ontvangen, dus opnieuw de hele handel. Op dat moment was mijn winst al half weg want ik bleef doorspelen uit frustratie. Jammer, want het begon echt beloftevol.

25 July 2026

Kvaliteten var kass

Kvaliteten var kass. Köper man från muslimsk webbsida kläder för beslöjad vill man inte att de ska vara super genomskinliga som mina produkter var.

19 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jag fick inte min beställning alls

Jag fick inte min beställning alls. Ingen beställnings bekräftelse heller.

15 May 2023

Hej Hanan,
Oftast kan det hända att mail hamnar i din skräppost. Vi ser att ditt paket har kommit fram och finns att hämta ut. Du har även meddelats angående detta.

Med vänliga hälsningar
Deenbutiken Kundservice

Rated 5 out of 5 stars

Ma sha Allah!😍

Jag kan inte säga något annat än gott om deenbutiken, bra priser, svarar snabbt och de har även världens trevligaste kundtjänst! Ma sha Allah, helt perfekt.😍

16 May 2023

Hej!
Härligt att du är nöjd med upplevelsen hos oss. Tack för det fina betyget!

Med vänliga hälsningar,
Deenbutiken Kundservice

Rated 1 out of 5 stars

Har fortfarande inte fått den abaya jag…

Har fortfarande inte fått den abaya jag har beställt. 😡😡

26 April 2023

Hej Yasmin,

Tack för din feedback.
De så att vi har nämligen en leveranstid på upp till 28 arbetsdagar och vi kan se att du har lagt din beställning den 21 april samt att det ska inte vara långt kvar tills du fått ditt paket.

Vi bör hänvisa dig till vår fraktpolicy på vår hemsida där allt framgår angående detta.

Vid frågor eller funderingar så kontakta gärna oss på support@deenbutiken.com

Rated 1 out of 5 stars

Fick aldrig det jag beställde

Fick aldrig det jag beställde, jag beställde för 1 månad sen

6 May 2023

Hej Lautaro,

Tack för din feedback.

De så att vi har nämligen en leveranstid på upp till 28 arbetsdagar och vi kan se att du har lagt din beställning den 15 april samt att det ska inte vara långt kvar tills du fått ditt paket.

Vid frågor eller funderingar så kontakta gärna oss på support@deenbutiken.com

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look