Decorazone Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Home Goods Store

Written by the company

Decorazone is een vooraanstaand bedrijf dat zich richt op interieurinrichting, zowel voor woning- als projectinrichting. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige vloeren, raambekleding, wandbekleding en woonaccessoires. Of u nu op zoek bent naar een moderne pvc vloer, sfeervolle gordijnen, stijlvolle muurbekleding of decoratieve accessoires, wij hebben alles in huis om uw droominterieur te creëren. Onze producten zijn beschikbaar via onze webwinkel en in onze showroom, maar we bieden ook de mogelijkheid om bij u op locatie te komen voor een persoonlijk advies en offerte. Ons deskundige team van interieurspecialisten staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het vinden van de perfecte oplossing voor uw project. Bij Decorazone geloven we in de kracht van hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop en de service die u bij ons ontvangt. Met onze online verkoop van woonaccessoires maken we het u nog makkelijker om uw interieur compleet te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een adviesgesprek.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fijne service en scherpe prijs

Wij hebben een laminaat vloer van het merk Balterio gekocht bij Decorazone. De vloer ligt inmiddels en wij zijn zeer tevreden! Hele fijne service een mooi product voor een scherpe prijs.

28 November 2016

Geweldig

Wat een super mooie vloer is er bij ons gelegd!!!! Na de duidelijke offerte heeft er een proffesionele inmeting plaatsgevonden. Het egaliseren en leggen is keurig gedaan. Wat een goede service.!! Echt een aanrader.

8 November 2016

Hartstikke tevreden

Onze pvc vloer hebben wij begin augustus gekocht bij Decorazone en ook hebben wij gebruik gemaakt van hun legservice. Bij het maken van een keuze zijn wij goed geholpen. De verkoper was vriendelijk en nam uitgebreid de tijd voor ons om ons goed te adviseren. Ook mochten wij het betreffende staalbord een aantal dagen mee naar huis nemen zodat wij de vloer in onze eigen omgeving konden zien. Op woensdag 24 augustus zijn ze onze vloer komen egaliseren en op vrijdag 26 augustus is de pvc vloer gelegd. De jongens die de vloer kwamen leggen waren vriendelijk en professioneel. Het resultaat is helemaal naar wens en wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer.

29 August 2016

The Trustpilot Experience