De-Drogisterij.nl
Company details
Written by the company
Jouw Drogist - De-Drogisterij.nl, Drogisterij producten bij Jouw favoriete Online Drogist. De-Drogisterij.nl
Contact info
Wasbeekerlaan 24, 2171 AE, Sassenheim, Netherlands
- 0297-760360
- info@de-drogisterij.nl
- de-drogisterij.nl
People also looked at
Mijn bestelling snel en netjes…
Mijn bestelling snel en netjes ontvangen!
Ik ben tevreden
Prima service
Super netjes antwoord van de klantenservice en snelle levering.
Heel goede service !
perfecte afhandeling en nazorg
perfecte afhandeling en nazorg, ik kan niet anders zeggen ! helemaal perfect
10% korting bij aanmelden voor de…
10% korting bij aanmelden voor de nieuwsbrief, maar dat krijg je niet. Snelle levering; er wordt niets geleverd. Ook wordt niets gecommuniceerd; je moet zelf mailen/bellen waarom je niks geleverd krijgt. Geen levering, want niets op voorraad. Uiteindelijk zou geld per ommegaande worden teruggestort, maar dat duurde vervolgens een week.
slechte communicatie
slechte communicatie, ik heb 14 dagen geleden besteld en ik heb nog steeds niets. Als ik annuleren wil en mijn geld terug wil wordt er niet gereageerd.
Afspraak levertijd wordt niet nagekomen
Voedingssupplement besteld bij deze zaak omdat de levertijd het laagst was. Er werd een levertijd van 1-3 dagen vermeld. Na enkele dagen een mail dat dit iets langer werd. Een beetje jammer, maar oké, kan gebeuren.
Wat schetst mij verbazing na enkele dagen: weer een mail dat de leverdatum meer dan een maand later wordt. Drama dit.
Ruim 8 dagen geleden iets besteld
Ruim 8 dagen geleden iets besteld, niets ontvangen. Geen antwoord op email. Kortoms de volgende x betaal ik wel een euro meer bij een andere website.Zeker geen aanrader!
Goedkoop maar geen track en trace en…
Goedkoop maar geen track en trace en grote onzekerheid wanneer product geleverd wordt. Voelt bij eerste bestelling zeker niet goed. Groot minpunt
deel van reprint.nl dus erg betrouwbaar…
deel van reprint.nl dus erg betrouwbaar en goedkoop ik ben zeer tevreden ik ga er vaker bestellen!
Scherpe prijs, maar levertijd wordt niet nagekomen
Pluspunten: scherpe prijs, na invoeren bestelling direct bevestiging via e-mail, solide verpakking
Minpunten: vermelde levertijd van 2 dagen wordt niet nagekomen, er wordt niet voorzien in een track & trace e-mail
Snel verzonden, goed verpakt, lage prijzen
Snel verzonden, goed verpakt, lage prijzen. Ik heb een aantal tubes betadinecrème besteld. Ze werden snel verzonden en waren goed verpakt. De eigenaar van de webshop reageerde snel op een vraag per e-mail.
Enig minpuntje was: dat ik niet met ideal kon betalen. Dat werkte niet. Gelukkig werkte de overschrijving wel. En de webshop beloofde dit op te gaan lossen.
En afgewogen tegen de lagere prijzen, was het niet veel moeite om zelf het geld even over te maken.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.