Kan på ingen måde anbefales
Henvendte mig telefonisk til Damgaard-Lauritzen antik
d 14-1 hvor jeg talte med en Margit, ang. vurdering af spisebestik i sølv , med salg for øje. Hun kunne ikke give en vurdering før hun havde set spisebestikket
hvilket er fair nok,så jeg aftalte at sende en mail med
vedhæftede fotos,for at få en cirka vurdering som aftalt.Det var d 17.1.24 ugen efter tillod jeg mig at ringe for at høre om de havde fået min mail,idet jeg intet havde hørt,fik fat i en ung dame , der bekræftede at de da havde fået min mail,og de nu ville kigge på den. Vi skriver nu d 12.2.24 og jeg har intet hørt,det er virkelig for dårligt,det kan i simpelthen ikke være bekendt,da jeg kommer fra sjælland ville det være fint , at vide på forhånd om det kunne svare sig at køre til Odense.
Men tænker at jeg selv har været ude om det , da jeg ikke læste trustpilot før jeg henvendte mig.
Jeg vil anbefale på det kraftigste, at i en anden gang siger at i ikke er interesseret på forhånd,så jeg ikke skal spilde min tid på et så uprofessionelt firma som jeres, håber at fremtidige kunder læser anmeldelser på nettet omkring jeres virksomhed inden de henvender sig
12 February 2024
Unprompted review