Company details

1. Kitchen Supply Store

Written by the company

Bij Dalivo.nl vind je een uitgebreide selectie aan Scandinavische topmerken voor je huis, van keukentools en interieurproducten tot sfeervolle verlichting en lifestyleproducten. Met meer dan 30.000 artikelen en regelmatig nieuwe toevoegingen is er altijd iets nieuws te ontdekken. Elke dag zetten wij ons in voor een hoog serviceniveau, goede kwaliteit, snelle verzending en eerlijke prijzen. Op alle artikelen geldt een retourrecht van 30 dagen. Bestellen, betalen en retourneren: bij Dalivo.nl gaat dat veilig, eenvoudig en efficiënt.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Keurig!

Bestelling duurde wat lang maar werd netjes over gecommuniceerd. Ik heb katoenen bedspreien besteld en ze zijn van goede kwaliteit en voor een mooie prijs!

16 April 2026
Rated 4 out of 5 stars

Goede afhandeling

Mijn artikel bleek na bestelling pas maanden later leverbaar, daarom geen 5 sterren. Maar de afhandeling was prima. Ik heb gemeld dat ik de bestelling om die reden wilde annuleren. Ik had dezelfde dag nog een bevestiging van annulering en een terugstorting via Klarna.

6 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Product was niet leverbaar

Product was niet leverbaar, anders Product, ook niet leverbaar.
Mijn geld niet terug gekregen. Wat een scam.
Koop hier niet!!!

12 December 2025
Dalivo.nl logo

Reply from Dalivo.nl

Beste Gaby,

Hartelijk dank voor het beoordelen van Dalivo.nl.

Wij vinden het uiteraard vervelend als u de indruk heeft gekregen dat er sprake zou zijn van oplichting – dat is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Helaas kunnen wij op dit moment niet zien op welke bestelling uw bericht betrekking heeft, aangezien er geen ordernummer is vermeld.

Wij vermelden echter altijd een verwachte levertijd bij al onze producten. Deze wordt duidelijk weergegeven op de productpagina, in het winkelmandje en op de orderbevestiging. Wanneer er een levertijd is aangegeven, zoals dit bij uw bestelling het geval lijkt te zijn, komt dit doordat het product tijdelijk is uitverkocht in ons eigen magazijn en wij daarom wachten op een nieuwe levering van onze leverancier.

Indien het in plaats daarvan om een uitlopend (niet meer leverbaar) product gaat, kan het zijn dat wij hierover pas later informatie hebben ontvangen en u vervolgens hebben gecontacteerd.

Indien u contact heeft gehad met onze klantenservice en heeft verzocht uw bestelling te annuleren of bepaalde producten uit de bestelling te laten verwijderen, zal het bedrag uiteraard worden terugbetaald. Houd er rekening mee dat de terugbetaling enkele werkdagen kan duren, afhankelijk van het type kaart en de betalingsprovider.

Wij wensen u een fijne dag.

Rated 5 out of 5 stars

Hele snelle service

Hele snelle service! Betrouwbaar!
Ik las bepaalde reviews waardoor ik niet zeker was over deze site. Maar de Mynte producten waren voor zo’n geweldige prijs beschikbaar dat ik ze graag wilde proberen. Hele snelle afhandeling, track en trace in orde en binnen 2/3 dagen de bestelling al binnen. Ik heb allemaal textiel besteld en 2 bekers van plastic, dus ik kan niet wat vertellen over meubels en andere spullen. Maar hier ben ik heel enthousiast over!

15 October 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look