Cycleevmobility Reviews 6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie overdekte scootmobiel

Super mooie overdekte scootmobiel gekocht en ben heel erg tevreden ik ben van begin tot eind goed op de hoogte gehouden ook toen deze werd bezorgd
Het maakt mijn leven veel makkelijker en ben niet meer afhankelijk van andere mensen
De overdekte scootmobiel rijd heerlijk en mag em overal parkeren en geen parkeerkosten rijbewijs vrij vanaf 16 jaar en de verzekering kost me all risk 21 euro per maand
Ik wilde veel weten in het begin maar al mijn vragen werden beantwoord en altijd even vriendelijk en behulpzaam
Ik kan me totaal niet vinden in de slechte reviews en ik denk dat ze niet bij dit bedrijf thuishoren ik heb alleen maar lovende woorden voor deze onderneming

Ik raad ze aan !! Zeer vriendelijk en kundig !

Update !! Update !! Update !!

Update !!! Zondag 8 Maart stroomstoring gehad werd echt heel coulant opgelost werd dezelfe avond nog opgerakeld en naar de werkplaats gebracht de monteur heeft em helemaal uitgemeten en het probleem opgelost en nieuwe onderdelen vervangen en het koste mij helemaal niks omdat ik nog garantie had
Alles opgelost binnen 4 werkdagen dat vind ik nog is netjes!!
Mijn auto is weer thuis en kan lekker droog met een muziekje naar mijn werk

Toppers zijn het !! Bedankt voor alles !! 👌🙂👍💪

Twijfel je nog om bij cycle ev mobility te bestellen ik zal zeggen doen ik ben een tevreden klant !!

6 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende service voor…

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende service voor scootmobielen bij Cycle EV Mobility!

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Cycle EV Mobility voor een scootmobiel. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze nemen echt de tijd om alles rustig uit te leggen en zorgen dat je met een goed gevoel de deur uitgaat.

De scootmobiel is van uitstekende kwaliteit, rijdt comfortabel en is netjes afgeleverd. Je merkt dat ze veel aandacht besteden aan onderhoud en betrouwbaarheid. Ook bij vragen staan ze direct klaar om te helpen.

Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare scootmobiel en goede service! 👍

16 February 2026

NIET INTRAPPEN!!!

Als ik er 0 kon geven had ik dat gedaan.
Nadat ik een “blackfriday” korting hem voor flink goedkoper kon krijgen. Werd er al moeilijk gedaan over het contract aan te passen want hij had al korting gegeven dus waarom deed ik moeilijk nadat het toch was aangepast heb ik een aanbetaling gedaan. 6 weken zou het duren. (27 dec zou hij komen.) Na 6 weken niks.. zelf gecontact en zou het later worden vanwege oorlog etc. Weer 2 weken later nog niks. Toen was het inmiddels al 2026. Weer zelf gecontact en kreeg ik te horen dat er nu een datum was maar dat ze het alsnog zouden cancelen want het werd nu €2000 duurder omdat het 2026 was. Ik mocht het alsnog voor de oude prijs maar dan wel een tweedehands… ik zei dat ik dit niet wilde en per direct mijn aanbetaling terug wilde. Dit zou 2 weken duren. Na 2 weken nog niks. Toen kreeg ik een vage printscreen dat het overgemaakt was maar mij. Bank gegevens etc stonden er niet op. Volgens Chat gpt was het fake. En ik had ook niks. De volgende dag nog niet. Ik eiste mijn geld op en kreeg toen te horen dat ik onvriendelijk was omdat ik het eiste… toen ik met meneer zijn bank had gebeld en zij ook vonden dat er alarm bellen afgingen en ik meneer dit daarna vertelde kon het ineens binnen een minuut een deel en na een paar uur de rest overgemaakt worden. Sorry Quinten, ik werd vooraf al gewaarschuwd maar ik had vertrouwen in je. Nu nooit meer.

15 November 2025

Beste D. Willems,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Dat was uiteraard niet onze intentie.

Wij begrijpen dat prijswijzigingen en vertragingen frustrerend kunnen zijn. Helaas hebben wij – net als veel andere bedrijven – te maken met sterk stijgende inkoopprijzen, importkosten en externe factoren waar wij geen invloed op hebben. Wanneer prijzen vanuit leveranciers veranderen, kunnen wij deze niet altijd zelf opvangen.

Wij proberen altijd mee te denken in oplossingen, maar wij kunnen helaas niet iedereen volledig tevreden houden. In onze algemene voorwaarden en op onze website staat duidelijk vermeld dat prijzen onderhevig kunnen zijn aan wijzigingen en dat levertijden indicatief zijn.

Wat betreft de aanbetaling: deze is volledig terugbetaald. Dat dit proces langer heeft geduurd dan gewenst, betreuren wij. Uiteindelijk is het bedrag correct overgemaakt.

Wij vinden het jammer dat wij je niet naar wens hebben kunnen helpen en wensen je oprecht veel succes verder.

Cycle EV Mobility

Rated 1 out of 5 stars

Vermijd dit bedrijf absoluut...

Deze verklaring laat zien hoe weinig je van de wet weet en hoe je probeert mensen te manipuleren.
Hoe kan een probleem dat binnen de eerste drie maanden bij een nieuw voertuig is ontstaan, het gevolg zijn van onvoldoende onderhoud?

Je hebt mij bijna een jaar lang beziggehouden met het excuus van reparaties. In die periode zei je dat ik het voertuig kon blijven gebruiken. Daardoor is het voertuig met dit defect tot ongeveer 2.000 km gebruikt en is het uiteindelijk onbruikbaar geworden.

Hoewel wij via mijn advocaat een akkoord hebben bereikt over 4.800 euro, probeerde je mij in plaats daarvan slechts 4.000 euro te betalen. Voor een nieuw voertuig waarvoor ik bijna 7.000 euro heb betaald, kun je niet zo’n groot bedrag in mindering brengen voor een probleem dat niet door mij is veroorzaakt.

Alles is duidelijk en met bewijzen onderbouwd.

Ik raad u ten zeerste af om bij dit bedrijf een auto te kopen. Een groot deel van de auto’s die zij verkopen is problematisch en zelfs binnen de wettelijke garantieperiode helpen ze u niet. Ik heb een auto gekocht en binnen de eerste drie maanden ontstonden er problemen. Ik heb een jaar moeten wachten voordat ze het probleem wilden oplossen, en uiteindelijk zeiden ze dat ze het niet konden verhelpen.

Ik vroeg om restitutie omdat het probleem het gebruik van de auto onmogelijk maakte. Zij wilden echter de helft van de prijs van de auto van mij aftrekken, terwijl ik de auto slechts 2.000 km had gebruikt. Natuurlijk heb ik dit niet geaccepteerd. We kwamen wel tot een andere regeling, maar zelfs nadat zij de auto hadden overgenomen en doorverkocht, hebben ze nog steeds mijn geld niet terugbetaald.

Daarom moest ik naar de rechter stappen. Over 10 dagen hebben we onze rechtszaak. Raak hier absoluut niet bij betrokken. Ze doen alsof ze eerlijk zijn, maar liegen voortdurend en proberen u op te houden. Ik heb zoveel moeite moeten doen, hopelijk hoeven anderen dit niet mee te maken.

9 February 2026

Beste mevrouw Çelik,

Wij vinden het jammer dat u deze situatie zo ervaart. Graag geven wij een feitelijke toelichting.

Vanaf het moment dat u aangaf problemen te ervaren, hebben wij meerdere keren geprobeerd samen tot een oplossing te komen. Ondanks dat het voertuig inmiddels meer dan 3.000 km had gereden en er geen aantoonbaar onderhoud was uitgevoerd conform de geldende voorwaarden, hebben wij toch met u meegedacht.

Om u tegemoet te komen hebben wij voorgesteld om te bemiddelen bij de verkoop van uw voertuig, zodat de koop in goed overleg kon worden ontbonden en uw financiële situatie beperkt zou worden belast. Dit traject is in overleg en met uw toestemming gestart.

Daarnaast hebben wij aangeboden een aanzienlijk deel van het aankoopbedrag aan u terug te betalen als oplossing. Dit voorstel heeft u destijds niet geaccepteerd.

Wij herkennen ons dan ook niet in de stelling dat wij niet hebben willen helpen. Integendeel, wij hebben meerdere voorstellen gedaan om tot een redelijke oplossing te komen.

Aangezien deze kwestie inmiddels onder de rechter is, zullen wij verdere inhoudelijke communicatie hierover via de juridische weg laten verlopen.

Cycle EV Mobility

Rated 1 out of 5 stars

Ik ben opgelicht door Cycle ev mobility…

Ik ben opgelicht door Cycle ev mobility krimpen ad lek . Ze komen langs met andere voertuigen dan waarmee geadverteerd word. Scam!

18 April 2025

Reply from Cycleevmobility

Dit klopt niet ik ken u niet graag aangeven wie u bent ik ben geen scammer kijk maar naar mijn google reviews en hoeveel mensen ik wel blij maak en top service geef

Rated 1 out of 5 stars

Pas op voor deze oplichters

Pas op voor deze oplichters. Doen zich voor als groothandelaar maar ga eerst maar is langs voordat je iets koopt. Heel erg actief met verkopen maar service verlenen ho maar !

7 February 2025

Reply from Cycleevmobility

Graag uw naam en adres delen dit betreft een valse review en wij stellen dit niet op prijs dit is gewoon smaad

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look