Mooie overdekte scootmobiel
Super mooie overdekte scootmobiel gekocht en ben heel erg tevreden ik ben van begin tot eind goed op de hoogte gehouden ook toen deze werd bezorgd
Het maakt mijn leven veel makkelijker en ben niet meer afhankelijk van andere mensen
De overdekte scootmobiel rijd heerlijk en mag em overal parkeren en geen parkeerkosten rijbewijs vrij vanaf 16 jaar en de verzekering kost me all risk 21 euro per maand
Ik wilde veel weten in het begin maar al mijn vragen werden beantwoord en altijd even vriendelijk en behulpzaam
Ik kan me totaal niet vinden in de slechte reviews en ik denk dat ze niet bij dit bedrijf thuishoren ik heb alleen maar lovende woorden voor deze onderneming
Ik raad ze aan !! Zeer vriendelijk en kundig !
Update !! Update !! Update !!
Update !!! Zondag 8 Maart stroomstoring gehad werd echt heel coulant opgelost werd dezelfe avond nog opgerakeld en naar de werkplaats gebracht de monteur heeft em helemaal uitgemeten en het probleem opgelost en nieuwe onderdelen vervangen en het koste mij helemaal niks omdat ik nog garantie had
Alles opgelost binnen 4 werkdagen dat vind ik nog is netjes!!
Mijn auto is weer thuis en kan lekker droog met een muziekje naar mijn werk
Toppers zijn het !! Bedankt voor alles !! 👌🙂👍💪
Twijfel je nog om bij cycle ev mobility te bestellen ik zal zeggen doen ik ben een tevreden klant !!