Snel reactie op de mail duidelijke beschrijving en snel geleverd Slaap er nu 2 nachten onder een nieuwe na de brand in 2023 een oude gekregen was op 7 kilo is goed ga zo door
See what reviewers are saying
Wat een fantastische aankoop! Deze elektrische deken is van topkwaliteit en een stuk langer dan ons vorige model. Wij leggen hem dwars bij het voeteneinde onder de flanellen lakens: het wordt ech... See more
Degelijke elektrische onderdeken voor een goede prijs. Ik mis alleen de beschrijving van de verschillende warmtestanden. En ik heb mijn bed moeten ombouwen omdat de schakelaar voor mij aan de verkeerd... See more
Company details
Written by the company
Bij Comfeur begrijpen we hoe belangrijk comfort en welzijn zijn in het dagelijks leven. Daarom bieden we hoogwaardige elektrische dekens en verzwaringsdekens die speciaal zijn ontworpen om jouw ontspanning naar een hoger niveau te tillen. Wat ons onderscheidt? Onze dekens zijn extra lang, tot wel 210 cm, zodat ook langere gebruikers optimaal kunnen genieten zonder koude voeten. Dit unieke kenmerk vind je nergens anders! Onze elektrische dekens bieden veilige, gelijkmatige warmte, ideaal voor koude nachten of om te ontspannen na een drukke dag. Onze verzwaringsdekens zijn OEKO-TEX 100 gecertificeerd en bieden een rustgevend gewicht dat helpt bij stress en een betere nachtrust. Bij Comfeur staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Of je nu op zoek bent naar verlichting van spanning, een goede nachtrust of gewoon extra comfort, wij hebben de perfecte oplossing. Met snelle levering, uitstekende klantenservice en producten die écht het verschil maken, streven we ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Kies Comfeur voor warmte, rust en ultiem comfort in jouw dagelijkse routine. Comfeur – Jouw partner in ontspanning.
Contact info
Netherlands
- comfeur.nl
Verzwaringsdeken 7 kilo
Snel reactie op de mail duidelijke beschrijving en snel geleverd
Super service
nadat we 2 electrische dekens hadden besteld kregen we problemen met de dekens. daarna contact gezocht en kregen we nieuwe. Dit is nog eens service van dit bedrijf dus een dikke pluim, mag ook wel eens gezegd worden.
super schnell, fair, Kunde ist König
super schnell, preislich fair, ausgezeichneter Kundenservice.
Snel warm en topkwaliteit!
Wat een fantastische aankoop!
Deze elektrische deken is van topkwaliteit en een stuk langer dan ons vorige model. Wij leggen hem dwars bij het voeteneinde onder de flanellen lakens: het wordt echt super snel warm.
Niet alleen wij, maar ook onze katten zijn er niet meer weg te slaan!
De levering was razendsnel (binnen een dag) en de timer-functie werkt perfect. Dikke 5 sterren!⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
Super Heizdecke
Super Heizdecke, nun die zweite Decke gekauft. Die erste war für meinen Mann. Wir sind sehr zufrieden.
Twee maal een nieuwe onderdeken…
Twee maal een nieuwe onderdeken gekregen onder garantie, er wordt niet moeilijk gedaan maar meteen gehandeld zoals het hoort. Van mij krijgt Comfeur een dikke 10 voor de goede service. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.
Mvg J. Graumans
De site is duidelijk en werkt goed
De site is duidelijk en werkt goed. Het pakket was goed ingepakt en de elektrische onderdeken werkt prima.
Tot zover zeer tevreden met de aankoop…
Tot zover zeer tevreden met de aankoop en het bedrijf
Goede service.…
Geweldige en snelle service nadat de elektrische deken in de garantietijd defect ging.
Meteen werd er een nieuwe opgestuurd.
Een zeer goede en snelle levering
Een zeer goede en snelle levering en het is van zeer goede kwaliteit
Top dekens die over de hele oppervlakte verwarmen.
Vandaag warmtedekens (CF4Z25) opgehaald bij Comfeur die over de hele oppervlakte verwarming bieden. Voor deze dekens hadden wij altijd last van koude voeten.
Mijn man en ik zijn er super blij mee want hebben hier lang naar gezocht.
Prima service
Na een aantal maanden is mijn deken defect geraakt.
Gezien ik niet kon achterhalen waar ik deze deken besteld had heb ik Comfeur aangeschreven.
Deze heeft mij hierbij op weg geholpen en daardoor achter haalt dat het bij Comfeur zelf vandaan kwam.
Na deze conclusie hebben ze direct een nieuwe (zelfs een verbeterde versie) gestuurd.
Dus super goed geregeld. top
Jouw comfort is onze missie!
Jouw comfort is onze missie!
Bovenstaande klopt helemaal. Een elektrische deken helemaal naar mijn zin, mooie lengte. Helaas ging er iets mis met de regelaar. Na 1 mailtje kreeg ik een vriendelijke mail terug van Maurice met de mededeling dat ik zsm een nieuwe elektrische deken zou ontvangen. Heel erg tevreden, snelle service! Bedankt1
Artikel was snel geleverd
Artikel was snel geleverd, echter had ik een ander type tijdschakelaar verwacht, was mijn fout.
Geretourneerd, en geen probleem, heel snel het geld weer op mijn rekening. Top bedrijf
Elektrische onderdeken
Een mooie comfeur electrische deken besteld 190x80 cm met o.a. 9 warmte standen deze is wel snel verstuurd maar is bij post.nl in een vergeten hoek terecht gekomen na 10 dagen nog niet geleverd.
Een paar keer kontakt gehad via de mail
en het is 100% naar tevredenheid opgelost er is me een andere deken aangeboden nog iets luxer en 2 dagen later had ik de andere deken al binnen.
Top opgelost heren mijn dank.
Groet Theo ten Hove
Aanraden voor verwarmde dekens enz
Super service. Enkel positieven punten. Super snelle levering en kwaliteit. 10/10
Stipt op tijd geleverd
Stipt op tijd geleverd. Het deken voldoet aan alle verwachtingen. Superaangenaam om in voorverwarmd bedje te kruipen.
Als je praat over een goede en snelle…
Als je praat over een goede en snelle service praat moet je bij maurice van Comfeur zijn .De elektrische deken die na gebruik van één winter niet meer deed werd zonder problemen en gedoe vervangen voor een nieuw type deken ,klasse.
Foutje in de bezorging is heel snel en…
Foutje in de bezorging is heel snel en naar volle tevredenheid opgelost
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.