Colliecashstuffing Reviews 28

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Na bijna 5 weken niets ontvangen, ook niet na belofte van alsnog nasturen. 3 mails verstuurd, slecht 1 keer reactie gekregen. Hoop geld uitgegeven voor niets!!

Rated 5 out of 5 stars

Alles wat je besteld wordt snel verstuurd en met zorg ingepakt. Er wordt veel verteld en uitgelegd bij live uitzendingen. En je krijgt snel antwoord op vragen. Al diverse malen besteld, mooie product... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisch bedrijf! Heel fijn contact met Nicole, vragen worden duidelijk beantwoordt. Goed advies en hulp gekregen. Pakket was prachtig ingepakt, met extra cadeautje! Ik raad het zeker aan!

Rated 5 out of 5 stars

Super leuke website, betaalbare spullen, super aardige meid, ik zeg ga lekker kijkje nemen op de website.. het is je geld waard🥰 net begonnen met cashstuffing maar wil al meer,

3.8

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Kijk uit met bestellen

Voel me opgelicht, ik heb besteld en betaald, Postnl had ik gebeld om te vragen of ze iets wisten van me pakket omdat ik een track&trace heb ontvangen weten ze van niks, ze zeiden dat ze niks van de track&trace weten, ze zeiden dat het waarschijnlijk nog bij haar opslag ligt om verstuurd te worden, hoelang moet ik nog wachten om het te mogen ontvangen, en dat ik de afzenden moet benaderen. Heb ik een mail gestuurd waarop ze antwoordde dat er een track&trace is, heb ik een 2e mail gestuurd omdat Postnl niks van de track&trace weet,.. kreeg ik een mail terug dat ik geblokkeerd ben!.
Wat een oplichterij!

18 November 2025

Love it

Fijne webshop.
Altijd euk verpakt.
Leuke binders.
Fijne zippers
Leuke sale acties.
Altijd weer blij als mijn bestelling er is.

21 June 2025

Topper

Eindelijk iemand die helpt om je financiën op orde de houden! Naast het fijn dat collie zo behulpzaam is, zijn haar spullen van mooie kwaliteit! En vooral belangrijk: op tijd binnen! Ik blijf bij haar kopen in iedergeval!

25 June 2025

Super leuke website

25 June 2025
Rated 2 out of 5 stars

Niet gelamineerd

Bestelling is goed geleverd , toen ik het uitpakte waren de challenges niet gelamineerd… dit staat ook niet vermeld op de website dat het niet gelamineerd is. Ik heb nu dus betaald voor een challenge die niet hebruikbaar is. Mailtje gestuurd maar geen reactie..

10 June 2025
Colliecashstuffing logo

Reply from Colliecashstuffing

Bedankt voor je review, de challenges zijn inderdaad niet gelamineerd. Sommige sets wel maar dit staat dan bij de producten vermeld. Als het ergens verkeerd heeft gestaan dan mag je altijd een e-mail sturen voor een oplossing de mail wordt binnen 24 uur beantwoord muv het weekend.

Groetjes Colliecashstuffing

Super!

Pakketjes worden heel erg leuk en mooi ingepakt! En snel bezorgd.

De webshop ziet er ook erg goed uit en overzichtelijk. Je word altijd goed geholpen als je een vraag hebt.

23 May 2025

Pas op!!!!!

Pas op!!!!!!
Je koopt bedrukte papiertjes voor veel geld. Ruim €15,- voor 8 kleine velletjes papier.
Waarvan op de site vermeld staat dat ze gelamineerd en herbruikbaar zijn. In werkelijkheid koop je iets voor 1 malig gebruik. Stuur je een nette mail met de vraag of het verkeerd is geleverd wordt er niet eens excuses aangeboden.

13 May 2025

Top!

Goed product en tevreden over de communicatie met betrekking tot de levering.

Heel blij mee. 🥰

24 April 2025

Bestellingen

Al diverse malen besteld, mooie producten, leuke acties en van goede kwaliteit! Een hele fijne webshop!

25 April 2025

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf!

18 March 2025

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden over de kwaliteit van de producten en de de manier waarop het pakketje ingepakt is. Ook het contact met de zaakvoerster is altijd heel hartelijk. Ik ga hier nog heel vaak bestellen!

12 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Uitgebreid assortiment en veel keuze…

Uitgebreid assortiment en veel keuze voor alles wat je nodig hebt om te beginnen met Cashstuffen. Verder leuke kleuren binders en veel keuze in gepersonaliseerde producten.
Snelle levering en goede service!
Kortom super tevreden en ik kan het iedereen die met cashstuffen wil beginnen zeker aanraden eens een kijkje te nemen op de webshop!

2 March 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look