Har svær slidgigt i det ene knæ og protese der giver problemer i det andet. Selvom knæene føles trætte om morgenen og usikre hjælper Cold nordic bedre end andre knæbind. Og jeg har prøvet rigtig man... See more
See what reviewers are saying
Jeg anbefaler gerne disse knæstøtter. De virker godt for mig fordi de er tilpas lange, pæne, ikke glider ned, giver god støtte og varmer ømme knæ i bevægelse. Desuden en fantastisk kommunikationsstil... See more
Har længe været på jagt efter specielle strømper pga smerter i knæene Flere knæbandager blev købt uden virkning og ofte forkert størrelse Så kom Cold Nordic på banen og købte et sæt , det kom... See more
Hurtig ekspedition. Produktet svarer til billeder og beskrivelse. Endnu for tidligt at vurdere hvor meget de hjælper på min artrose, men jeg fornemmer en vis lindring. Måske skulle I overveje også at... See more
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alle min anbefalinger
Alle min anbefalinger
Jeg har anvendt mit første Cold Nordic henover ca. 800km og trods det, holder det stadig en god pasform og elasticitet. Da jeg akut stod og skulle bruge endnu et knæbind, leverede Cold Nordic indenfor 2 arbejdsdage.
Knæbindet sidder perfekt 👍
Knæbindet sidder perfekt 👍
- og hurtig levering.
Hurtig god service
Hurtig god service, god kvalitet behagelige at have på og perfekt størrelse, godt produkt
Hurtige til at fremsende ny str
Hurtige til at fremsende ny str, da jeg fik forkert størrelse første gang. Bindene virker superfint og har et godt fit. Dog lidt udfordringer med en del tråde/syninger der går op.
Knæbindet varmer og støtter på en…
Knæbindet varmer og støtter på en behagelig måde.
Og så går jeg næsten smertefrit.
Hurtig og nem ekspedition.
Hurtig og nem ekspedition.
Produktet (knæbind) er super godt
Super til dine dårlige knæ!
Nemt guide til den rigtige størrelse og super hurtig levering...
Knæbindne sider perfekt og bliver siddende hele dagen...
varen kom hurtig som lovet
varen kom hurtig som lovet, og er god ibrug
Virkelig gode Knæbind
Virkelig gode Knæbind, som bliver siddende en hel dag uden at falde ned. Giver god støtte som er jævnt fordelt i hele bindets fylde 🙏❤️
Super service
Havde bestilt forkert størrelse knæbind. Straks fik jeg tilsendt rigtig størrelse - uden beregning
De virker
Hurtig levering. Og bedst af alt, mine knæbind virker. Troede egentlig ikke på det, men tænkte til den pris kan jeg da prøve - og det var godt. Kan gå lange ture uden smerter i knæ
Købte et knæbind, men har efterfølgende købt 2 mere så jeg ikke skal undvære når de vaskes.
Hurtig lervering
Det var meget hurtigt kun 24 timer fra jeg betalte varen og til jeg havde pakken.
Mere end god service.
Jeg købte knæbind. De var så gode at jeg måtte have et sæt mere. Pakken kom efter 2 dage. Meeen … Jeg havde bestilt S hvor jeg skulle have M. Jeg skrev til Cold Nordic. Jeg blev super glad og overrasket. De sendte straks nye, og jeg skulle ikke returnere dem der var for små. Så de får min nabo. Alle tiders flot gjort.
De støtter godt om mit knæ
De støtter godt om mit knæ, og smerterne ved at gå er blevet mindre
Fantastisk kundeservice.
god kunde service og er gode at have på
der var god service da jeg skulle have…
der var god service da jeg skulle have byttet til en str, større i knæstøtten, det gik meget hurtig da jeg fik den tak skal i have og den er bare super dejlig at have på ,den give en god støtte til knæet
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.