Company replied
Vi købte invitationer, bordkort og skilte til gave- og børnebord til vores datters konfirmation - og det var en sand fornøjelse at bestille hos cloudcelebration. Vi havde et ønske om nogle af... See more
Company replied
Fantastisk service, søde piger og virkelig flotte invitationer, som blev rettet til præcis det vi ønskede efter hver korrektur. Ved første sending var nogle af vores kuvert indlæg skåret forkert... See more
Company replied
Invitationer dine gæster vil huske! Unikke designs til bryllup, barnedåb og konfirmation - hurtig bestilling, og levering indenfor 72 timer.
Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Fik de flotteste invitationer til konfirmation. Ikke sidste gang vi bruger jer 😊
Meget flotte invitationer, der til fulde lever op til forventningerne. :)

Reply from Cloudcelebration
Vi har lige købt vores fine bryllupsinvitationer hos Cloud Celebration. De er super flotte i god kvalitet, og jeg havde haft det svært med at finde invitationer andetsteds i min smag. De var super hjælpsomme med at rette til efter vores ønsker og mega hurtig produktion og levering. Så anbefaling herfra

Reply from Cloudcelebration
Vi havde et ønske om nogle af invitationerne skulle være på tysk, og det var intet problem. Alle små rettelser blev klaret hurtigt og besværet og virkeligt venligt.
Produkterne levede op til forventningerne og mere til. Hjemmesiden er let at bruge og giver et godt og revisende billede af hvad man får.
Jeg kan kun anbefale det, og vil også selv komme tilbage næste gang jeg har lejlighed til det :-)

Reply from Cloudcelebration
Har brugt Cloudcelebration hver gang og de leverer et super fint produkt.
Hurtigt, nemt og perfekt.
Kan varmt anbefales

Reply from Cloudcelebration
Fin og sjov gave 🤩 og hurtig levering

Reply from Cloudcelebration
Jeg har bestilt invitationer fra dem to gange. Det har været suveræn service, hurtig levering og høj kvalitet begge gange.

Reply from Cloudcelebration
Super god kommunikation, havde et par ændringer efter jeg fik første udkast, som hurtigt blev rettet.
Da jeg havde godkendt det nye udkast, kom invitationerne allerede dagen efter.
Vil helt sikkert bruge dem igen.

Super flot indbydelse.
Ændringer blev modtaget og ændret hurtigt.
Fantastisk service.
Vores gæster var imponeret over hvor fine indbydelserne var, selvom de kom via sms😊

Reply from Cloudcelebration
Kæmpe anbefalinger herfra 🌸 Nem bestilling med tydelige instrukser, og den digitale udgave til at læse korrektur på er virkelig et ekstra lag i servicen. Produktet var helt som forventet og super fint, og oveni gik det hurtigt fra bestilling til endeligt produkt.

Reply from Cloudcelebration
Ved første sending var nogle af vores kuvert indlæg skåret forkert, så de ikke passede i kuverterne.. De sendte med det samme nogle nye kvit og frit, som vi havde dagen efter.
Virkelig problemfri og god service

Reply from Cloudcelebration
Så fine invitationer og virkelig god service. Vi er meget tilfredse! ☀️

Reply from Cloudcelebration
Nemt at bestille og udfylde info og tekst til invitationerne. Hurtig svar på spørgsmål i kundeservice og god hjælp gennem processen til at ændre det man måtte synes skulle ændre ved første layout.
Virkelig fine invitationer i god kvalitet. Så flotte.
Er meget tilfreds. Vi kommer til at bruge dem igen.

Reply from Cloudcelebration
De bedste anbefalinger her fra.
Helt vildt søde og hjælpsomme.
Invitationerne er super flotte og de kom hurtigt.

Reply from Cloudcelebration
De bedste anbefalinger her fra 👌😊
Helt vildt søde og hjælpsomme.
Invitationerne er super flotte og de kom hurtigt.

Reply from Cloudcelebration
Så god service skal man lede længe efter. De har været meget hjælpsomme under hele processen, og da pakken med invitationer desværre blev væk med posten, sendte de straks nogle nye, så de varmeste anbefalinger herfra. Vi vil helt sikker bruge dem igen, når vores yngste datter skal konfirmeres.

Reply from Cloudcelebration
Nem og overskuelig hjemmeside👍🏻 Fra vi lavede invitationerne derhjemme til første udkast gik der kun lidt over et døgn, trods det var weekend. Og efter en enkelt justering/forglemmelse fra min side kunne vi dagen efter hente de fineste invitationer♥️ De bedste anbefalinger herfra.

Reply from Cloudcelebration
Så flotte invitation, personlig hjælp og hurtig levering.