Citykeys Reviews 76

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hvis man kunne give dem minus så ville jeg det for et havde en aftale med dem og et de kom slet ikke og når man ringer til dem tager de den ikke

Rated 5 out of 5 stars

Skulle ha lavet en extra nøgle til min bil Så tog kontakt og de guidede mig fint til hvilken nøgle vi kunne bruge og til hvilket pris meget gennemsnitligt og billigt endda ifht til hvad Ford skul... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig dygtige, hjælpsomme og imødekommende mennesker. Har fået udskiftet mit speedometer. Det er blevet omkodet så det nye passer til bilens kilometer tal og nøglerne fik også en omkodning... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sjælden møder man så ærlig reparatør🙏🏻 Jeg kontaktede CityKeys, og var heldig han skulle til Randers dagen efter, vi aftalte tidspunkt +/- han var lige på pletten til aftalt tid..👍🏻 Min... See more

1. Locksmith

Written by the company

Danmarks førende låsesmed indenfor bilnøgler og låsesystemet

4.2

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Hej god samtale i telefonen derefter…

Hej god samtale i telefonen derefter super service fra jeres service vogn god dialog jeg kan kun anbefale det til alle husk told modighed til alle kunder det tager den tid det tager husk vi er kun mensker vi er ikke robotter
God jul og nytår

2 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse og service

Havde en super god oplevelse med Citykeys - hurtig besvarelse på mail, god vejledning, booket udkørsel samme dag til min arbejdsplads, hvorfra jeg hurtigt og nemt fik en ny printplade og nøglehus sat i min eksisterende men ødelagte bilnøgle. Super venlig service af låsesmed og til en pris som var til at betale. Tak for hjælpen og god behandling.

19 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med citykeys 🙂havde fundet min bilnøgle der har været væk længe😊 havde brug for måske en omkodning de tog sig tid til at sende link på batteriskift så vi lige kunne checke op på om det ville hjælpe først 👍 da det ikke hjalp forklare de hvad der så skulle gøres og prisen som var under halv pris af værkstedet😉 de kom indenfor kort tid🙂 jeg er meget imponeret god og tryg service bedste anbefaling herfra virkelig behagelig service tak 🙏

19 November 2025

Super professionel

Super professionel løsning af vores problem. Wamid var enormt sød og venlig og forklarede så fint, hvad han lavede. Og nu har vi to nøgler igen efter at mistet den ene, hurra! Tak for hjælpen!

17 November 2025

HOLD JER LANGTTTT VÆK

HOLD JER LANGTTTT VÆK. Vi ringer til dem efter min kone er kommet til tabe bilens nøgler, han kommer ud laver et eller andet og giver os en midlertidig nøgle der kan starte bilen, efter følgende bliver der aftalt han skaffer en nøgle til bilen, en uge senere ringer han og fortæller en original nøgle eller en nøgle der passer til bilen er bestilt, alt okey indtil da, efter vi ikke høre noget på 2ugen ringer vi skriver vi mailer vi, men der er på ingen måde muligt og komme i kontakt med vedkommende, vi bliver så nød til selv tage affære vi kontakter diverse nøgle firmaer og ingen kan finde ud af hvad de har lavet, og derfor bliver vi nød til bestille ny nøgle og immobox til bilen, men dette kan heller ikke starte bilen, vi finder så ud af de har været inde og ændre i bilen Keyless modul, og OE filen har kun de, og en ny boks koster 17000kr + det i forvejen kostede os 9500kr og få en oe nøgle og immo box, og hvis de ikke havde rørt ved bilen havde det kostet mig 3500kr, så den dag idag står jeg med en bil der stadig ikke kan køre, og der bestilt reservedele hjem for langt over 20000kr, der er blevet både skrevet til dem ringet til dem mail til dem, men ingen reaktion overhovedet fra deres side, det har været mit dyreste bekendtskab og vil kun opfodre andre til holde SIg LANGTTTTTT Fra dette individ fusker løstløgner af et menneske håber virkelig karma rammer ham selv endag.

1 October 2025

Tak for god Service!

Tak for god service!
Vi havde mistet nøgler til vores Yaris. Toyota ville have 16.000 for 2 nye nøgler (langt over vores budget!!)

CityKeys lavede 2 nye nøgler på adressen til rimelig penge, ikke så meget bøvl - kom til tiden og var både effektiv og faglig dygtig

18 September 2025

Nøgler til Ford Transit…

Jeg bestilte City til at komme at hjælpe med at låse en bil op det var den flinkeste mand jeg længe har mødt så lavede han to nøgler som han ikke kunne få til at virke som jeg betalte 3500 kr for han kunne godt få dem til at starte bilen men han kunne ikke få dem til at virke på bilen centrallås så lovede han at han ville komme og lave det en anden dag han kontaktede mig at han ville gøre det er torsdag og siden har jeg ikke hørt fra dig de tager ikke telefonen når man ringer til dem Det synes jeg er under alt kritik

1 September 2025

Hurtig Nøgle Hjælp

Meget imødekommende og fin kommunikation. Flot professionelt arbejde fra værksteds-vogn på vores adresse. Hurtig hjælp til markedets bedste priser. Kan ud fra vores oplevelse varmt anbefale CityKeyes #nynøgle #ekstranøgle #bilnøgle

21 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sendte min bil med autohjælp fra…

Sendte min bil med autohjælp fra Sønderjylland da jeg havde mistet den eneste nøgle jeg havde til bilen. Citykeys modtog den fredag ved 13 tiden og den var færdig få timer efter. Super god behandling. Tusind tak til citykeys🤗

25 July 2025

Hurtige og venlige!

Hurtige og venlige!

Jeg havde smidt min nøgle væk. Mit egetværksted havde 3 ugers ventetid og jeg skulle selv flytte min bil til værkstedet 😅 så ringede jeg til City Keys, de kom ud samme aften og lavede en ny nøgle til mig på stedet.

Så søde og hurtige!

Nu har jeg fundet min gamle nøgle, som de kommer og omskifter uden ekstra betaling 🤩

Den bedste oplevelse i en træls situation!

Tak fordi I er så søde!

14 July 2025