Charlottehandberg Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

At komme til Charlotte giver ro i sindet, hun er fantastisk til at lytte, og forstår meget hurtigt hvad problemet er, og udfra dette sammensætter hun sin behandling, så den hurtigt giver god effekt.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vild god oplevelse- Charlotte er meget professionel både i mødet med mig og med de ønskede behandlinger. Hun er nærværende og rolig. Føler mig altid meget tryg i hendes hænder. De bedste anbefalinger... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min søn havde døjet med en tennisalbue i 3 uger, og gode råd var dyre, da han dyrker meget sport. Efter en behandling ved Charlotte, følte han allerede bedring, og kunne for første gang i lang tid,... See more

1. Acupuncturist
  2. also in
  3. Acupuncture Clinic

Written by the company

Velkommen hos Charlotte Handberg. Hos mig er du i trygge og rolige omgivelser, og mit fokus er altid en klinik med tid og plads til den enkelte. Specialiserede behandlinger med akupunktur, auriculoterapi og cupping samt behandling med Pelvic Chair. Akupunktur og Auriculoterapi kan anvendes som en del af en individuel behandling, hvor der tages udgangspunkt i dine ønsker og behov. Cupping kan tilbydes som selvstændig behandling eller som supplement til mine øvrige behandlinger. Mit fokus er at skabe en tryg og personlig oplevelse, hvor behandlingen tilpasses den enkelte og dennes behov. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til behandlingerne eller er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Behandling der virker

Min søn lider af severs syndrom grundet vækst og har haft mange smerter i sin hæl trods brug af indlægssåler. Han har ikke kunne spille fodbold eller være aktiv i det hele taget. Allerede efter én behandling ved Charlotte med cupping og akupunktur kunne han spille en fuld fodboldtræning uden at mærke noget til hælen. Han har nu fået to behandlinger og er fortsat 100% smertefri.
Charlotte forsøger ikke at sælge en ekstra eller unødige behandlinger. Hun er professionel og samtidig enormt god til at forklare. Hun er smilende og omsorgsfuld overfor kunden, professionel og vildt dygtig. Vi ved godt hvor vi søger hen fremover- hun får de bedste anmeldelser herfra.

20 September 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået cupping og akupunktur mod…

Jeg har fået cupping og akupunktur mod smerter i højre side af min lænd som gav stråler ned i lår og knæ, allerede da jeg gik ud af døren var jeg smertefri og har været det siden.
Charlotte er meget dygtig

18 September 2026
Rated 5 out of 5 stars

Dygtig behandler der lytter godt efter.

Jeg er også blevet fan af hendes “mygge vaccine” som jeg får hvert år i forsommeren. Tidligere blev jeg ædt af myggene, nu er der langt imellem stikkene.

29 May 2026

Kun varme anbefalinger.

Jeg har prøvet flere forskellige behandlinger, bl.a. akupunktur mod tenninalbue og cuppingmassage mod muskelspændinger i nakke, skuldre og ryg. Der er en utrolig behagelig stemning og atmosfære.
Charlotte er et af de roligste personligheder jeg har mødt, et superbehageligt menneske og samtidig top-professionel og hendes behandlinger virker. Du går derfra som et nyt menneske.
Kun store, varme anbefalinger herfra.

30 November 2025

Tryg og kompetent behandling

Hos Charlotte er jeg og mine børn altid i trygge og kompetente hænder. En særdeles professionel behandling hvor man bliver hørt og lyttet til. Kæmpe anbefaling.

14 September 2026

Stor anbefaling

Det er en rigtig hyggelig klinik.
Jeg har fået nogle forskellige behandlinger, både cupping og akupunktur og begge dele har været så godt:)

3 September 2026
Rated 5 out of 5 stars

Når man træder ind ved Charlotte

Når man træder ind ved Charlotte, oplever man straks en dedikeret tilgang til dig som klient. Omgivelserne er ligedele ro og fordybelse, hvilket gør behandlingen nærværende og fokuseret. Charlotte husker dig og dit behov, og netop dette, er én af de mange årsager til at jeg genbesøger Charlotte Handberg.

17 September 2026

Behandling af tennisalbue - Akupunktur

Efter en behandling ved Charlotte, følte han allerede bedring, og kunne for første gang i lang tid, deltage i en hel træning.
Efter to behandlinger kunne han spille en hel kamp uden smerter.
Kæmpe anbefaling af Charlottes arbejde, og hendes dejlige måde at være på under behandlingen, så en nervøs 14 årig føler sig afslappet og tryk.

2 September 2026
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste behandling mod tennisalbue

Efter flere års problemer med tennisalbue, har Charlotte ved hjælp af akupunktur fået smerterne til at forsvinde.
Nåle er ikke min stærke side, men Charlotte er rolig, tillidsvækkende og utrolig dygtig, så jeg har været fuldstændig tryg under hele behandlingen. Hun får mine varmeste anbefalinger.

8 May 2024

Magi på briksen hos Charlotte

Hos Charlotte er jeg altid i trygge hænder, hun formår at skabe magi med hendes akupunktur nåle på min til tider meget stresset krop. Uanset om det er begyndende migræne, brug for ro i nervesystemet eller vedligeholdelse af kroppen, så sker der magi på briksen hos Charlotte.

6 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået akupunktur imod pollen…

Jeg har fået akupunktur imod pollen allegi af to omgange. Ud over en virkelig god effekt, hvor jeg har kunne skære markant ned i min medicin, har jeg følt mig virkelig godt behandlet og i virkelig professionelle hænder.
Omgivelserne i klinikken er rolige og yderst behagelige at komme i.
Kan virkelig anbefale det.

8 April 2024

Kompetent og professionel

Sød, kompetent og professionel behandler. Charlotte lytter til dine behov, og har tid til at lytte til dig. Du behøver ikke fejle noget stort, alm. Vedligehold af kroppen er lige aå velkommen, og Charlotte er dygtig til at finde alle de rigtige punkter. Helt klart et sted jeg vil anbefale til alle.

17 June 2024

Fantastisk oplevelse:-)

Fantastisk oplevelse:-) Charlotte er super sød, dygtig og tager sig god tid til sine kunder. Vores tre børn har fået myggevaccine via akupunktur og Charlotte giver sig god tid til at forklare børnene hvad der skal ske, og de får selv lov til at give deres medbragte bamser myggevaccine:-) Top anbefaling her fra.

1 June 2024

Take a closer look