CarFlexCustoms Reviews

Company details

1. Auto Electrical Service
  2. Camera Repair Shop

Written by the company

CarFlexCustoms team är experter på att kombinera modern teknik med stilren design och unika kundlösningar för alla typer av fordon. Vi är specialiserade på installationer av smarta skärmar, backkameror samt LED-belysning både för interiör och exteriör. Vårt mål är att göra varje bil mer funktionell, säkrare och samtidigt mer personlig. Det som gör oss unika är vår breda kompetens och flexibilitet. Vi arbetar inte enbart med nya bilar och moderna modeller – vi tar oss även an äldre fordon som förtjänar att uppdateras med dagens teknik. På så sätt kan vi ge klassiska bilar ett nytt liv, där tidlös design möter modern bekvämlighet och smarta funktioner. Oavsett om det handlar om att montera en diskret backkamera på en veteranbil eller skapa en helt ny känsla i interiören med LED-belysning, ser vi alltid till att lösningen blir harmonisk och skräddarsydd för just det fordonet. Vi utgår alltid från kundens vision och önskemål. Genom att lyssna noggrant och arbeta med precision skapar vi resultat som överträffar förväntningarna. Varje projekt, stort som litet, utförs med fokus på kvalitet, säkerhet och långsiktig hållbarhet. CarFlexCustoms team är det självklara valet för bilägare som vill kombinera teknik, estetik och personlighet. Vårt uppdrag är att göra varje bil unik och skapa en körupplevelse som verkligen speglar ägarens stil och behov – oavsett om det gäller en sprillans ny modell eller en klassiker med historia.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Super nöjd

Super nöjd. Proffsig bemötande med rådgivning och fick tydlig förklaring till jobbet och möjligheten till olika varianter. Jobbet utfördes enligt plan och bilen var klar på utsatt tid. Väldigt nöjd och kan rekommendera CarFelx.

19 August 2026

Fenomenalt insats

Lämnade in min Skoda för en backkamera och ny stereo. Resultatet blev fenomenalt. Kan därmed rekommendera CarFlwxCustoms då priset även var väldigt bra.

7 March 2026

Hej Allan!
Stort tack för din fina recension. Riktigt kul att höra att du blev nöjd med resultatet, och att du uppskattade priset också 🙌
Tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Fick hjälp med ambient lighting och bak…

Fick hjälp med ambient lighting och bak kamera 👍

6 April 2026

Reply from CarFlexCustoms

Tack för din recension och för 5 stjärnor 🙌 Kul att se att du är nöjd med både ambient lighting och backkameran

Rated 5 out of 5 stars

Lämnade in min bil för ambient light

Lämnade in min bil för ambient light, och resultatet blev grymt, rekommenderar carflexcustoms starkt. Dom gör allt från att lägga ambient light till att göra en vanlig merca till amg paket.

20 April 2026

Hej Selim!
Stort tack för din fina recension och rekommendation 🙌
Riktigt kul att höra att du blev nöjd med ambient light-installationen och resultatet på bilen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Bra bemötande och ett fantastiskt jobb…

Bra bemötande och ett fantastiskt jobb . Jag gjorde ambient light och jag är super nöjd

19 April 2026

Reply from CarFlexCustoms

Uppskattar din feedback! Kul att du är så nöjd med din ambient light 👌
Vi hjälper dig gärna igen framöver.

Rated 5 out of 5 stars

Jag gjorde en uppgradering med Bowers &…

Jag gjorde en uppgradering med Bowers & Wilkins-högtalarkåpor och ambient belysning på min BMW seria 5 och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet.

De två killarna som utförde jobbet var inte bara väldigt skickliga, utan också otroligt trevliga och professionella genom hela processen. Det som verkligen stack ut var att de stod för allt de sa – inga tomma löften, bara ärlig kommunikation och arbete av högsta kvalitet.

De lade stor vikt vid detaljer, tog sin tid för att säkerställa att allt blev perfekt och visade tydligt att de är stolta över sitt arbete. Slutresultatet blev fantastiskt och har verkligen lyft känslan i bilen.

Jag kan varmt rekommendera dem till alla som funderar på en liknande uppgradering. Du kommer vara i trygga händer.

15 April 2026

Reply from CarFlexCustoms

Stort tack för din fantastiska recension och för att du tog dig tid att skriva så utförligt. Det betyder verkligen mycket för oss.
Riktigt kul att höra att du är så nöjd med uppgraderingen och att både resultatet och hela processen levde upp till dina förväntningar.
Vi lägger stor vikt vid detaljer och ärlig kommunikation, så det uppskattas extra mycket att du lyfter just det.

Sköna personal

Sköna personal. Han var klar med min bil med några timmar 👌

28 March 2026

Reply from CarFlexCustoms

Uppskattar din feedback, riktigt kul att höra att allt gick smidigt!
Vi hjälper dig gärna igen framöver.

Rated 5 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd med ert arbete

Jag är mycket nöjd med ert arbete! Ni gjorde ett fantastiskt jobb, var professionella och levererade precis vad som utlovades. Tack för er insats!

28 March 2026

Reply from CarFlexCustoms

Stort tack för de fina orden! 🙏 Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Jag måste ändå ge cred till…

Jag måste ändå ge cred till CarFlexCustoms.

Jag hade en Tesla Model 3 som ingen i Stockholm ville ta i för ett rimligt pris. Antingen var det överdrivet dyrt eller så kändes det inte seriöst.

Hittade dem på TikTok av en slump. Kollade deras jobb och det såg riktigt bra ut, så jag chansade och åkte hela vägen till Göteborg. Helt ärligt? Det var mer än värt resan.

De var trevliga, tydliga och levererade exakt det de lovade. Inget krångel, inga konstigheter. Bara bra jobb rakt igenom.

Jag blev så nöjd att jag till och med skickade en kompis med sin Audi dit efteråt.

10/10 från mig. Åker lätt dit igen om jag behöver.

26 February 2026

Reply from CarFlexCustoms

Stort tack för de fina orden och för att du tog dig tid att skriva en så utförlig recension!

Det betyder extra mycket för oss att höra att resan från Stockholm kändes värd det. Vi försöker alltid vara tydliga, hålla rimliga priser och leverera exakt det vi lovar – så det är riktigt kul att höra att du upplevde det så.

Tack också för att du rekommenderade oss till din kompis, det uppskattas verkligen. Sådant förtroende är det som gör att vi kan fortsätta växa.

Du är självklart alltid välkommen tillbaka om du behöver något mer i framtiden!

/ Hayder på CarFlexCustoms

Trevlig service

Snabba på att fixa bilen. Under tiden jag väntade frågade de alltid om jag ville ha mer kaffe eller något. trevlig service! Rekommenderar starkt!

24 January 2026

Reply from CarFlexCustoms

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd både med servicen och att arbetet gick snabbt. Vi försöker alltid se till att våra kunder känner sig väl omhändertagna under tiden bilen är hos oss.

Tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka när som helst!

Hayder på CarFlexCustoms

Rated 5 out of 5 stars

Riktigt skön grabb som verkligen ser…

Riktigt skön grabb som verkligen ser till att man är nöjd innan man lämnar

15 January 2026

Hej Mohammad!

Stort tack för de fina orden, riktigt kul att höra att du kände dig nöjd innan du lämnade. Det är precis så vi vill att det ska vara 🙏

Bra service!

Bra service!

15 July 2025

Hej Resul!

Stort tack 🙌 Kul att höra att du är nöjd med servicen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Otroligt trevligt och professionellt…

Otroligt trevligt och professionellt bemötande som gör att man känner sig trygg, och jag älskar min nya CarFlexCustoms skärm som har så många funktioner.

28 June 2025

Hej Farre!

Stort tack för de fina orden. Härligt att höra att du uppskattade bemötandet och skärmen. Du är alltid välkommen tillbaka!

Carflexcustoms

Rated 5 out of 5 stars

Gryma installationer av skärm och…

Gryma installationer av skärm och backkamera. Är själv väldigt nöjd med arbetet och kommer garanterad att återkomma. Rekommenderar starkt till dem som är ute efter ny skärm och backkamera till sitt fordon.

25 July 2025

Hej Skrahhh ZMS!

Stort tack för den fina recensionen. Riktigt kul att höra att du är nöjd med installationen av både skärm och backkamera. Tack också för rekommendationen – du är alltid varmt välkommen tillbaka!

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look