Cardzone Reviews 3

1-star

Rated 4 out of 5 stars

Sammenlagt fin oplevelse.

Opdateret:
Cardzone.dk får 4 stjerner og ikke 5 grundet opstarts udfordringer på deres nye forretning.
Jeg har nu fået den hjælp jeg skulle, og tak for at vende tilbage med fin respons.
Mon ikke fremtidige køb er en 5 stjerners oplevelse. 😊

Den resterende del af ordren var helt som den skulle være, og så vil jeg tilføje at jeg synes priserne er super fair 👌

Ønsker Jer god vind med den nye butik.

Oprindelig besked:
Cardzone.dk har ikke udbetalt de 605 kr jeg har sendt varer retur for d. 11. Maj, leveret d. 13. Maj til afsender adressen.

Derudover mangler jeg svar på 2 x mails og 1 Instagram besked.

Der kom ingen besked om at ordren var afsendt, men modtog dog pakken 3 hverdage senere.

2 kort manglede i forsendelsen

12 kort var ikke versionen de havde afbilledet, og samtidig var standen på 11 af disse kort ikke near mint som angivet på produktsiden.

Resterende del af ordren, som var nyere kort, var fin.

Kære Simon Bent Rasmussen og Mads Damgård Jørgensen.

Jeg håber der er tale om en ærlig fejl, og den kan I nå at rette op på, ligesom mine anmeldelser kan, når sagen er færdigbehandlet.

Ser frem til en snarlig løsning.

11 May 2026
Unprompted review
Cardzone logo

Reply from Cardzone

Hej Camilla,

Først og fremmest beklager vi virkelig oplevelsen.

Vi er stadig helt nye og har kun været i gang i under to uger, så vi er desværre stødt på nogle opstartsfejl undervejs.

I forbindelse med opsætningen af vores kort har vi fået hjælp af familie og venner, og der er derfor enkelte varer, som desværre er blevet registreret forkert. Det er noget, vi allerede er i gang med at få rettet op på, så det ikke sker igen.

Vi modtog din returpakke i onsdags, og refunderingen blev behandlet i går. Afhængigt af banken og vores betalingsudbyder kan der gå op til 14 dage, før beløbet er tilbage på din konto.

Vi forstår godt din frustration, og vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse, mens vi får styr på de sidste opstartsdetaljer.

Med venlig hilsen:
CardZone

Rated 5 out of 5 stars

Yderst tilfreds

Mads og Simon hjalp med at finde lige det jeg manglede i min samling. Meget søde og professionelle

28 April 2026
Unprompted review