Maat klopt
Maat klopt, snelle levering.
Legging komt uit China dat had ik niet verwacht. Maar ziet er toch degelijk uit.
Feel good, look good. Er net zo goed uitzien als dat je je voelt. Dat is ons doel.
Merckelbachstraat 23, 5521VH, Eersel, Netherlands
Maat klopt, snelle levering.
Correcte en snelle afhandeling. Ik had de verkeerde broek geleverd gekregen en heb 2 dagen later de correcte broek geleverd gekregen, en dit terwijl de verkeerde broek nog op terugweg is. Top!
Over de werking van de broek kan ik nog niets zeggen want ik heb ze pas 1 dag aan.

Reply from Cardisto
Ik vind het een heel simpele ding die ik eigenlijk niet echt geloofde dat iets zal doen, maar tot mijn verbazing, na drie weken, twee a drie keer per week gebruiken, kan ik duidelijk verschil zien.
Ben heel blij mee!

Reply from Cardisto
Bestelling vanuit Cardisto geannuleerd omdat eerst PostNlL het pakketje terug heeft moeten sturen wegens geen plek bij PostNL punt. Bij 2e verzending is blijkbaar de olie gaan lekken en heeft PostNL het pakketje weer teruggestuurd waarop Cardisto mij heeft laten weten niet meer te kunnen bestellen omdat mijn omgeving niet meewerkt? Wel snel geld teruggekregen.

Reply from Cardisto
Ik draag hem 24 uur per dag. Heerlijk comfortabel en lekker warm in de winter. Resultaat kan ik nog niet zeggen. Ik draag hem nu ruim een week.

Reply from Cardisto
De afslankbroek past precies en klopt helemaal volgens de maattabel. Ik had het de volgende dag in huis. Kom er zeker terug!

Reply from Cardisto
Bestelling was snel geleverd. De legging voldoet aan de eisen, echter zit het niet zo lekker als omschreven. De onderkant zit strak en aan de bovenkant losjes. Verder doet het wat het moet doen tijdens de training en daar gaat het om.

Reply from Cardisto
Snelle en nette levering, alleen de olie heeft gelekt vandaar 4*.
Learn more about other kinds of reviews.