zaczelo sie totalnie standardowo
zaczelo sie totalnie standardowo reklama w necie o mega zyskach wyskoczyla mi podczas przegladania stron kliknalem bo wszystko bylo ladnie opisane i po chwili telefon od doradcy z capital flow gadal bardzo pewnie troche wschodni akcent ale wtedy czlowiek nie analizuje kazdego slowa na poczatku wplacilem niewielka kwote pokazali wykresy konto niby roslo wiec dali mi poczucie ze to dziala i namowili na wiecej potem juz bylo gorzej bo kazda rozmowa to nacisk na kolejne pieniadze a jak powiedzialem ze stop to nagle kontakt slaby albo zadnego odpowiedzi opoznione stres ogromny bo czlowiek zaczyna laczyc fakty i czuje ze cos poszlo nie tak bylem przekonany ze kasa przepadla i zostalem z problemem sam na szczescie trafilem na pomoc ludzi ktorzy znaja takie sprawy maja ogromne doswiadczenie i widac ze pomagali juz wielu osobom bylo troche papierow jedna oplata i czekanie ale sprawa ruszyla i poczulem ulge bo ktos to wzial w rece i zaczal dzialac teraz wiem ze nawet jak sytuacja wyglada beznadziejnie to dobra pomoc prawna potrafi naprawde wiele zmienic i dac spokoj w glowie pan aleksander pomogl mi wszysto zalatwic i odzyskac wplate 25500 /7/8/3/2/9/9/7/3/4