Cafevitus Reviews 9

3-star
2-star
1-star

En skuffelse

Vi var 4 til frokost kl 12. 3 fik forskellige retter med laks, og jeg fik hønsesalat. Alle 3 retter med laks var dårlige, især laksetataren, som var uspiselig. Da det blev påpeget til den i øvrigt venlige tjener, skete der ikke yderligere, og fuld pris blev opkrævet ved betaling.
Hønsesalaten var udemærket.
Da det desværre var en meget stor skuffelse at maden var dårlig, og der ikke blev taget hånd om klagen, kommer vi ikke igen, og kan IKKE anbefale stedet.

30 September 2022

Bestilt Cæsar salat to go

Bestilt Cæsar salat to go. Salaten fyldt af sand/jord. Noget af salaten misfarvet. Lagt i en foliebakke, på en iø ikke appetlig måde. Der kommer jeg ikke til at handle mere

9 July 2022
Rated 4 out of 5 stars

Maden overrasker positivt!

Da vi først kom ind her, blev vi egentlig lidt bekymrede.. Der kunne sagtens være hyggeligere her og vi måtte selv lige lukke dørene ud til, da her var hundekoldt og vi var de eneste. Musikken blev dog slukket og skiftet til noget mere passende med det samme og kort efter kom her flere folk. Vi læste anmeldelser der alle var noget dårlige og blev endnu mere bekymrede men så kom maden.. Vi havde bestilt to brunch tallerkener og det kan ikke siges at være andet end en meget positiv overraskelse. Æggene kunne have været lidt tørrere, men ellers smagte det virkelig godt og var veltillavet og pænt anrettet - super god yoghurt og hønsesalat. Tommel op til Café Vitus, der dog godt kunne arbejde lidt mere med at gøre det lille indvendige lokale hyggeligere.

7 July 2022

Aldrig spis her.

Aldrig spis her.
Mit råd er ikke at lade sig narre af den lækre lokation ved vandet. Cafeen har ikke styr på en skid, og du kan godt forberede dig at vente mindst 30-40 min på en nachos. Lad dig ikke narre at beskrivelserne på menukortet, det er fup.

8 May 2022
Rated 1 out of 5 stars

Et råd til alle der overvejer at spise…

Et råd til alle der overvejer at spise her, som jeg ville ønske jeg havde fået. Undgå at lad dig narre af beskrivelsen af deres mad, det er fuldstændig skod mad man får. Du kommer ind igennem en bagdør til baren nærmest bag kassen for at komme ind i en lille træng klaustrofobisk hule, som mest af alt virker som en udestue til et fiskerskur. Derefter vil du få beskrevet de retter du ser dig lun på, som mættende og godt fyldte portioner. Valgte at bestille den mest ærgelige våde klat iceberg med 3-4 strimler kylling og lidt tør parmesan ost de kalder for en ceasar salat, bestemt ikke 119 værd når jeg kunne have handlet varerne for 40kr i fakta og lavet det 10x bedre selv, men sådan er det. Min kammerat valgte at bestille deres stjerneskud til 159, bestående af et stykke godt oliet frituresteg “fisk” med noget billig “kaviar” og en ærgelig vandet thousand Island. For slet ikke at komme ind på de 4 små tigerrejer for 89kr med en lille klat ayoli og en tør citron med noget hårdt franskbrød de glemte at give os til vi selv dobbeltjekkede menu kortet og påpegede at vi manglede det. Ærgeligt at starte med en kold kaffe for at vente 30 min på noget så ussel mad. Ikke et sted jeg nogensinde ville bruge 501kr på frokost ved igen.
Ved nærmere eftertanke ville jeg faktisk ikke engang spise det igen hvis jeg modtog 501kr for det. Øv øv øv, stedet skulle have været et bordel som det ligner istedet så havde man da gået ud med en god følelse for de 500kr

9 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Cafe Vitus i Snekkersten Havn

Cafe Vitus i Snekkersten Havn er en fantastisk og hyggelig cafe/restaurant. Service er i top og maden er pragtfuld. Det er hyggeligt at sidde og spise samtidig med at man ser på havnens liv. Kan anbefales.

14 June 2019

Is this your company?