Bestolen van mijn geld
Ik heb 2 items besteld waarvan er maar 1 is ontvangen. Na 4 keer mailen, berichten op insta, krijg ik geen reactie. Ik ben dus bestolen van mijn geld, niet hier gaan shoppen!!
Ik heb een bestelling gedaan maar ik heb niks ontvangen! Ze reageren niet op mail of Instagram ze zijn gewoon niet bereikbaar.
Zo slecht dit!!
3 weken geleden pakket retour gestuurd echter mn geld nog niet terug.
Geen enkele reactie op mail/berichten.
Las helaas te laat dat dit oplichters zijn, zie alle slechte reviews.
Maar ik laat het hier niet bij zitten.
Op 4 augustus een kleedje besteld. Enkel een factuur ontvangen geen mail van verzending. Meerdere x gemaild, geen reactie. Op fb geen antwoord. Op insta de vraag dat ze dit moeten vragen bij de webshop, daar worden mijn berichten ondertussen ook niet meer gelezen. Meer als 30 euro kwijt en geen jurk
In contact komen is een drama met dit bedrijf! Via meerdere kanalen geprobeerd en geen reactie! Verzending volgende dag klopt niets van wacht al 12 dagen op een verzendbevestiging! En waar nu mijn kleding of geld is weet ik niet!!! Ik bestel hier nooit meer!!! Erg jammer want ze hebben wel leuke kleding.
Zo slecht, bestelling retour gedaan naar het aangegeven adres. Op een of andere manier heeft post nl het niet bij rebellion kunnen bezorgen dus is de retour bezorgd bij een post nl punt. Na een week heeft rebellion de retour nog steeds niet opgehaald dus is deze weer naar mij teruggestuurd door post nl. Gemaild, maar geen reactie. Wees alsjeblieft slim en negeer de slechte reviews niet!! Bestel hier niets, want je bent het geld van de kleding die je niet wilt kwijt + retourkosten, voor niets!!!
Had beter hier kunnen kijken, voordat ik wat zou gaan bestellen. Ook ik moet bedelen om het geld van m’n laatst gestuurde retour terug te krijgen dit is toch te gek? Ik verwacht het nu voor het weekend terug, anders ga ik rechts bijstand inschakelen!!!
Zeer triest dat ik een verkeerd artikel geleverd krijg (verkeerde maat) en dan moet bedelen om het geld terug te storten. Heeft maanden geduurd. En alleen na een dreigende toon van mijn kant. De verzendkosten heb ik nog steeds niet terug gekregen. Het pakket is retour gegaan en ik zou die kosten vergoed krijgen maar ze hebben het pakket niet opgehaald en deze kwam dus weer retour naar mij. Weer moeten opsturen, 16,50 euro heeft mij een fout van hun kant gekost. Daarna iets nieuws besteld maar hebben ze de bestelling geannuleerd en geld terug gestort. Ze herkenden mij natuurlijk als klant. Met andere woorden je mag niet eens wat zeggen. Echt zo triest dit. Wat een firma. Denk goed na alvorens je hier iets besteld. Ik zie de nodige slechte reacties.
Begin februari een bestelling geplaatst met meerdere items. 1 item van ongeveer 40 euro niet ontvangen. Kan natuurlijk gebeuren, dit diezelfde dag naar hun gemaild. Na 1 week nog geen reactie dus nogmaals een mail gestuurd. Nog geen reactie.. toen gedreigd met een slechte review toen kreeg ik wel reactie, dat ze het gingen uitzoeken. Niks meer gehoord en dus ook geen oplossing. Nu reageren ze helemaal niet meer op mijn mail. Zo jammer want de items die ik gekregen heb waren gewoon prima.
Ik heb mijn bestelling retour verzonden. Helaas nooit een terugbetaling ontvangen. Verkoopster reageert niet op mailberichten.
Bestelling geplaatst op 17 juli van dit jaar. 2 jurken besteld. Het duurde een eeuwigheid voordat het verstuurd was. Eenmaal ontvangen zat er 1 jurk in, en 1 handgeschreven briefje dat de andere jurk niet op voorraad was. Geen excuses, geen duidelijkheid of deze nog werd na gestuurd of dat ik mijn geld terug zou krijgen. Helemaal niks.
Meerdere e-mails verstuurd in de afgelopen maanden; geen reactie. Gebeld; nemen niet op. Facebookmessenger, instagrammessenger: allemaal geprobeerd en geen reactie.
Vandaag opmerkingen geplaatst op de Facebookpagina: word ik geblokkeerd. Opmerkingen geplaatst op de Instagrampagina: word ik geblokkeerd én gerapporteerd!! Wtffff?!!
Ik heb zojuist een uittreksel KvK besteld van het bedrijf van Samantha Michels. Hopelijk staat hier nog wat bruikbare informatie op want ik laat het hier niet bij zitten.
Zeer slechte ervaring
Ik heb een bestelling geplaatst bij byrebellion maar helaas leveren ze niet. Ze reageren niet op mijn e-mails en zijn totaal onbereikbaar. Na mijn bestelling ontdekte ik dat er al veel klachten over deze webshop zijn, iets wat ik eerder had moeten controleren – een domme fout van mijn kant. De Google reviews zeggen genoeg.
Wat mij opviel:
De Instagram- en Facebook-accounts staan vol met gekochte volgers.
Ze schermen negatieve reacties af op sociale media, wat zeer onprofessioneel overkomt.
Ik raad iedereen aan om deze webshop te vermijden. Het lijkt erop dat ze enkel op geld uit zijn zonder daadwerkelijk iets te leveren. Een zeer teleurstellende ervaring!
Learn more about other kinds of reviews.