BrickFever Oisterwijk Reviews 13

3.5

Company details

1. Toy Store

Written by the company

BrickFever is de webshop in Nederland voor al uw LEGO® sets, onderdelen en minifiguren. Liever niet online kopen? Bezoek onze winkel in Oisterwijk.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reageren nooit

Ik vraag al twee jaar lang om een (kopie van) een factuur. Tot op heden worden al mijn e-mails en berichten genegeerd. Verstuurd naar elk e-mailadres dat op de website staat. En ja, alle e-mails komen aan. Ook het formulier meermaals ingevuld. Belachelijke service. Als ik iets vraag wat niet kan, dan is dat ook een antwoord.

20 February 2026

Reply from BrickFever Oisterwijk

Beste Eddy, je hebt 2 jaar geleden automatisch een factuur bij je bestelling gehad. In de tussentijd zijn we over gestapt naar een ander platform en heb ik aangegeven dat het teveel werk is om de backup die we hebben terug om te zetten in een cms voor enkel 2 facturen. Ik heb je gevraagd om welke 2 bedragen het gaat zodat ik ze handmatig kan maken voor je. Daar heb JIJ nooit op gereageerd dus ga nu niet zeggen dat wij nergens op reageren.

Prima prijs, snel bezorgd

Goede prijs voor de grote toren van Harry Potter. Makkelijk bestellen. Razend snel bezorgd.

17 December 2025

Reply from BrickFever Oisterwijk

Bedankt voor je positieve reactie Nicolien. En veel plezier met het bouwen en/of geven van deze leuke LEGO set!

Goede winkel!

Heb een wat oudere set gekocht die al niet meer beschikbaar is op de lego website voor de winkelprijs!

Hele snelle levering,
Goed ingepakt,
Fijne service.

Ga echt nog eens bestellen hier!

21 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Pakketje nooit ontvangen - geen oplossing vanuit de winkel

Ik had een cadeautje besteld via Brickfever voor mijn zoontje zijn 2-jarige verjaardag. De bestelling gebeurde eind augustus. Ondertussen zijn we begin oktober en heb ik het pakketje nog steeds niet ontvangen. De verjaardag is gisteren gepasseerd. Ik had een mail gestuurd, geen reactie. Ik heb gebeld, ze gingen uitzoeken wat er met mijn pakketje gebeurd was en mij hierover informeren via mail. Geen mail ontvangen. Ook via telefoon lukt het me niet meer om de eigenaars te bereiken. Heel erg jammer dat er geen oplossing uit de bus komt en dat ik als klant geen respons meer krijg.

2 September 2025

Reply from BrickFever Oisterwijk

Beste Shana, raar dat het via de telefoon niet lukt want op de dagen dat we open zijn, zijn we gewoon telefonisch bereikbaar (alle dagen behalve zondag en donderdag). Verder heb ik je een mail gestuurd waarin je kan zien dat PostNL zegt dat het enerzijds afgeleverd is en aan de andere kant retour gekomen zou zijn bij ons (wat helaas ook niet het geval is want dan hadden we het wel als retour afgehandeld) Vriendelijke groet, Raymond

Waardeloze service

Set gereserveerd en bevestigingsmail ontvangen. Toen ik de set wilde ophalen, was deze er niet meer. Iets fout gegaan. Sorry. In april komt nieuwe voorraad.
Waardeloze service. Ik heb hier veel sets gekocht, maar hier zien ze mij nooit meer.
De geboden oplossing was de set van een andere klant kopen. Waarschijnlijk om daar ook weer sorry tegen te zeggen.
Dit soort mensen zou niet mogen ondernemen.
Uiteindelijk besteld bij Intertoys. Goedkoper en supersnel en gratis geleverd. En geen last van een incompetente verkoper

7 March 2025

Reply from BrickFever Oisterwijk

In de mail stond duidelijk dat je de set moest bestellen en dat deze dan voor je klaar zou liggen. Dat heb je niet gedaan en ik heb nog een oplossing geboden waardoor je de set later die dag nog op kon komen halen. Maar als je vervolgens scheldend de winkel uitloopt omdat je het zelf fout hebt gedaan dan hebben we inderdaad ook liever dat je hier nooit meer komt.
Die klant had er 20 besteld en heeft ze voorlopig nog niet nodig dus je aanname is nergens op gebaseerd.
En je zegt heel vaak iets gekocht te hebben en dat is altijd goed gegaan en dan gaat er 1x iets mis en dan gedraag je je zo in een winkel? Sommige klanten gun je de concurrent.... Wel grappig trouwens dat je toch nog gretig gebruikt hebt gemaakt van mijn aanbod om het voor de inkoopprijs te kopen. Voor een beetje geld zet je blijkbaar je principes snel aan de kant. Maar je review hierzien ho maar...als er een keer iets fout gaat gaan we lekker klagen, als het goed gaat of opgelost wordt dan doen we niets...

Super winkel

Service gebelt en netjes de tijd genomen en mevrouw heeft mij goed geholpen, mijn millenium falcon lego op tijd geleverd!
Netjes de facturen etc via de mail

Weer wen klant erbij👌

1 May 2024

Snel en prettige service

Snel en prettige service.
Ik kende deze webshop al via BrickLink maar nu ook rechtstreeks via de site een aankoop gedaan en dat is erg goed bevallen.
Snel, niet duur maar bovenal; een prettige service.

3 January 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look