Zondag besteld ,vandaag dinsdag in de…
Zondag besteld ,vandaag dinsdag in de bus ,en alles net zoals ik het besteld heb ,volgende keer weer!
BrickFever is de webshop in Nederland voor al uw LEGO® sets, onderdelen en minifiguren. Liever niet online kopen? Bezoek onze winkel in Oisterwijk.
Pannenschuurplein 52, 5061 WP, Oisterwijk, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik vraag al twee jaar lang om een (kopie van) een factuur. Tot op heden worden al mijn e-mails en berichten genegeerd. Verstuurd naar elk e-mailadres dat op de website staat. En ja, alle e-mails komen aan. Ook het formulier meermaals ingevuld. Belachelijke service. Als ik iets vraag wat niet kan, dan is dat ook een antwoord.

Reply from BrickFever Oisterwijk
Goede prijs voor de grote toren van Harry Potter. Makkelijk bestellen. Razend snel bezorgd.

Reply from BrickFever Oisterwijk
Heb een wat oudere set gekocht die al niet meer beschikbaar is op de lego website voor de winkelprijs!
Hele snelle levering,
Goed ingepakt,
Fijne service.
Ga echt nog eens bestellen hier!
Ik had een cadeautje besteld via Brickfever voor mijn zoontje zijn 2-jarige verjaardag. De bestelling gebeurde eind augustus. Ondertussen zijn we begin oktober en heb ik het pakketje nog steeds niet ontvangen. De verjaardag is gisteren gepasseerd. Ik had een mail gestuurd, geen reactie. Ik heb gebeld, ze gingen uitzoeken wat er met mijn pakketje gebeurd was en mij hierover informeren via mail. Geen mail ontvangen. Ook via telefoon lukt het me niet meer om de eigenaars te bereiken. Heel erg jammer dat er geen oplossing uit de bus komt en dat ik als klant geen respons meer krijg.

Reply from BrickFever Oisterwijk
Set gereserveerd en bevestigingsmail ontvangen. Toen ik de set wilde ophalen, was deze er niet meer. Iets fout gegaan. Sorry. In april komt nieuwe voorraad.
Waardeloze service. Ik heb hier veel sets gekocht, maar hier zien ze mij nooit meer.
De geboden oplossing was de set van een andere klant kopen. Waarschijnlijk om daar ook weer sorry tegen te zeggen.
Dit soort mensen zou niet mogen ondernemen.
Uiteindelijk besteld bij Intertoys. Goedkoper en supersnel en gratis geleverd. En geen last van een incompetente verkoper

BEDANKT VOOR DE SNELLE LEVERING EN GA ZO VOORAL DOOR
Zorgvuldig verpakt, goed en snelle levering (3 werkdagen).
Steentjes zijn netjes en compleet, tegen concurrerende prijs.
Service gebelt en netjes de tijd genomen en mevrouw heeft mij goed geholpen, mijn millenium falcon lego op tijd geleverd!
Netjes de facturen etc via de mail
Weer wen klant erbij👌
Legoset besteld na telefonisch contact
Netjes mijn Lego Star Wars set binnen gekregen. Goed verpakt en een mooie en scherpe prijs. Bestel daar graag nog eens
2x besteld, 2x beschadigde dozen… drama om terug te sturen.
Snel en prettige service.
Ik kende deze webshop al via BrickLink maar nu ook rechtstreeks via de site een aankoop gedaan en dat is erg goed bevallen.
Snel, niet duur maar bovenal; een prettige service.
Learn more about other kinds of reviews.