Jullie leveren een top service , op een zondag schoenen besteld en de dinsdag had ik ze al in huis , ik had ook direct een track en trace ontvangen waardoor ik het kon volgen maar bij elke stap van be... See more
See what reviewers are saying
Ik heb vorige week een bestelling geplaatst voor een verjaardag, als cadeau er staat voor 15 uur besteld volgende dag verzonden. Geef verder niet, alleen vind het jammer dat ok op geen enkele mogeli... See more
Fantastisch! Alleen wel lang moeten wachten op mijn schoenen, daardoor wel een gratis cadeautje gekregen
Ik heb onlangs vier paar sneakers besteld en ben er ontzettend blij mee! Ze zitten heerlijk, en dankzij de tip om een zooltje te gebruiken bij de iets grotere maat lopen ze perfect. Toen één paar hel... See more
Company details
Written by the company
Verkoop van leuke sport- sneakers & kleding! Bij ons scoor je de leukste deals! ⚡
Contact info
Mr. P.J. troelstraweg 149B, 8919AA, Leeuwarden, Netherlands
- info@boxxfit.nl
- boxxfit.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 60% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Slechte communicatie
Meerdere pogingen gedaan om contact op te nemen, maar ze reageren gewoon nergens op.
Ik heb nu 2 paar schoenen die te klein zijn en die ik niet kan ruilen of retourneren.
De kwaliteit is ook slecht.

Reply from Boxxfit
Negeren en fluiten naar je schoenen of centen
Op 24 juli een bestelling geplaatst. Over het hoofd gezien dat het vakantie was en toen in eerste instantie vriendelijk na WhatsApp contact werdt er aangegeven dat er 31 juli verzonden zou worden.
Afgelopen woensdag wederom een berichtje gestuurd dat er nog geen pakket ontvangen was en gevraagd of het er voor zaterdag zou zijn omdat de schoenen bedoeld waren als verjaardagscadeau. Helaas geen reactie ontvangen en ook geen pakket.
Afgelopen zaterdag geen pakket en wederom een berichtje gestuurd dat er geen pakket was ontvangen en dat ik van de bestelling afzie en graag mijn geld terug zou ontvangen. Nogmaals geen enkele vorm van reactie.
Afgelopen zondag een e-mail verzonden met een terugbetalingsverzoek. Tot op heden geen reactie.
Gisteren via whatsapp wederom gevraagd of ik enige vorm van reactie kan krijgen maar ook daar wordt niet op gereageerd.
Ik vind het jammer dat er zo met klanten wordt omgegaan. Nogmaals het was bedoeld als verjaardagskado en heeft voor mij een behoorlijke tijd geduurd om het bestellingsbedrag bij elkaar te sparen.
Hierbij mijn laatste verzoek tot een zo spoedig mogelijke terugbetaling!!
Leuke schoenen
Leuke schoenen , maar tis even wachten tot ze verzonden zijn , wachten waard.

Reply from Boxxfit
Communcatie nog slechter dan slecht.
Communcatie nog slechter dan slecht.
Meerdere malen een mail gestuurd zonder enige reactie te krijgen.
De klantvriendelijkheid is erg ver te zoeken, alleen al als ik naar de reacties kijk die ze geven op klachten en hoe ze uberhaupt met klachten omgaan. Enorm onprofessioneel! Pakket is door dhl verdwenen, probeer contact te krijgen met Boxxfitt hierover maar 0,0 reactie. Zolang ze het geld maar ontvangen zonder enige vorm van klantvriendelijkheid.

Super slechte communicatie!
Ik heb op 23 april een paar schoenen besteld. Bij de pre-order stond een levertijd van mei/juni, dus ik wist dat ik even moest wachten. Halverwege juni had ik echter nog steeds niets gehoord. Ik heb meerdere keren gemaild en via de chat geprobeerd contact op te nemen, maar daar werd simpelweg niet op gereageerd.
Uiteindelijk kreeg ik een algemene mail dat de levering één week vertraging had door een douanecontrole. Dat kan gebeuren, daar heb ik alle begrip voor. Helaas bleef het daarna opnieuw weken stil. Pas nadat ik zélf weer contact opnam, kreeg ik te horen dat er iets fout was gegaan en dat mijn schoenen helemaal niet in de levering zaten. Als oplossing mocht ik een ander paar uitzoeken.
Dat paar bleek helaas te klein. Sindsdien ben ik alweer drie weken bezig om contact te krijgen voor een retour zending. Via de chat krijg ik geen reactie en op drie e-mails is eveneens niet gereageerd.
Het probleem is niet eens dat er iets mis is gegaan met de bestelling, fouten kunnen gebeuren. Het grootste probleem is de compleet afwezige klantenservice. Je moet overal zelf achteraan en vervolgens hoor je wekenlang helemaal niets. Inmiddels ben ik maanden verder sinds mijn bestelling en zit ik nog steeds zonder passende schoenen én zonder enige vorm van communicatie, ik heb me geld nu dus ook nog steeds niet terug gekregen.
Een bedrijf kan fouten maken, maar klanten volledig negeren is wat mij betreft onacceptabel. Ik zal hier niet snel nog eens bestellen.
(Op 4/8 nog STEEDS geen reactie!)
Ik heb 2 paar gekocht in mei heb 1 paar…
Ik heb 2 paar gekocht in mei heb 1 paar meteen terug gestuurd en nog steeds geen geld terug gekregen.
Er is bijna geen contact ze reageren niet of 1 keer komt in orde.
Nou niet dus.
Retouren lijkt onmogelijk
Gekozen voor achteraf betalen, schoenen helaas te klein. Retour gezet op klarna maar word niet goed gekeurd door het bedrijf.
Wil ze retourneren maar krijg geen antwoord op de app voor mijn retourlabel.
Best vreemd.
Dit is niet mijn fout als consument, als jullie het niet terug nemen, heb ik blijkbaar gratis te kleine schoenen.
Zal niet gauw meer bij jullie bestellen contact loopt stroef
Ik ben erg blij met de nieuwe sneakers…
Ik ben erg blij met de nieuwe sneakers en ben erg goed geholpen en een goede service bedankt voor de goede service
Niet mijn schoen
Zal voor sommige best een fijne schoen zijn, maar mijn voeten worden hier niet blij van...
Zool is zacht, vrij dun, weinig steun vanuit de schoen ook.
Zijn leuk, maar helaas voor mij een miskoop
Mooie schoenen maar ik wilde de maat…
Mooie schoenen maar ik wilde de maat ruilen. Op 29-6 heb via hun whatsapp hierom gevraagd en per mail maar nog steeds geen reactie alleen maar uitnodiging voor review van mijn bestellen. Graag aub mijn verzoek in behandeling nemen, betreft bestelling 5741317. Maat 39 omruilen voor maat 40
Ze zien zo groot uit ??
Geweldige schoenen lopen heerlijk en een hele goede kwaliteit
Vandaar dat ik weer bij jullie heb besteld
En dat leuke kaartje erbij en de kleine cadeautjes echt super leuk!!
Het heeft heel lang geduurd eer ik mijn…
Het heeft heel lang geduurd eer ik mijn bestelling binnen had en helaas nog niet alles.
Nu is er 1 paar veels te groot en heb mail gestuurd voor retourneren en die werd wel snel beantwoord maar zowel via whatsapp en de mail duurt het heel lang eer je antwoord krijg.

Reply from Boxxfit
Blij met schoenen, minder met de klantenservice ivm retour
Heel blij met de schoenen, maar ik wilde ze ruilen/retourneren voor een grotere maat en krijg gewoon geen contact met de klantenservice. Nu een tweede bestelling geplaatst met de juiste maat, in de verwachting dat ik nog tijdig contact kan leggen ivm het retour.
Zeer slechte ervaring, bestel er niet!!
UPDATE:
De reactie van de webshop geeft een onvolledig beeld.
Er is wel gereageerd, maar niet inhoudelijk op mijn klacht. De enige reactie was feitelijk: “stuur maar retour en de kosten zijn voor jezelf”, zonder in te gaan op mijn onderbouwing over de maatvoering en maattabel.
Daarnaast heb ik het probleem direct na ontvangst gemeld, dus binnen de retourtermijn. Door het uitblijven van een inhoudelijke oplossing ben ik genoodzaakt geweest dit te escaleren.
Dat de afhandeling uiteindelijk langer duurde, ligt daarmee niet bij mij als consument.
Ik blijf bij mijn standpunt dat dit niet correct is afgehandeld.
Zeer slechte ervaring met deze webwinkel.
Ik heb mijn bestelling netjes geretourneerd en volgens de track & trace is het pakket al op 9 mei door hen ontvangen. Inmiddels zijn we weken verder en heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Daarnaast heb ik meerdere keren contact opgenomen (op verschillende data), maar ik krijg simpelweg geen enkele inhoudelijke reactie. Volledig genegeerd worden als klant is echt onacceptabel.
Volgens de wet moet een webwinkel binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugbetalen, maar daar houden ze zich duidelijk niet aan.
Kortom: slechte service, geen communicatie en mijn geld nog steeds niet terug. Ik zou hier absoluut niet nog een keer bestellen.

Reply from Boxxfit
Geen sneakers en slechte service
23 april 2026 een bestelling geplaatst. Inmiddels 26 mei en nog steeds geen schoenen binnen. 2 paar sneakers besteld, waarvan 1 pre order. Ik heb een mail gestuurd waarop niet wordt gereageerd. Uiteindelijk via social media een bericht gestuurd en daar te horen gekregen dat het nog 3 weken duurt. Inmiddels 3 weken verder en een super botte reactie terug ontvangen en nog steeds geen sneakers. Bestel hier NIET!

Top!
Hele leuke schoenen. Ze lopen lekker. En een goede service. Er was iets fouts gegaan met de bestelling. Snelle contact gekregen en netjes opgelost.
The Trustpilot Experience