Boon-a-part Bridgereizen Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Wát een schandalige behandeling van een 82-jarige. Aan alle kanten schoot de service, voorziening en eten tekort, het werd erkend, en als tegemoetkoming boden ze 15,- korting op een volgende boeking.... See more

Rated 4 out of 5 stars

Het bridgen was uitstekend georganiseerd !! Maar het Fletscherhotel viel wederom behoorlijk tegen. Het hoofdgerecht was vooral niet gaar en zonder enige smaak. Zeker geen eten voor de feestdagen z... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Had een weekend geboekt en kreeg 4 dagen voor de vertrekdagen Corona, Boon a parte gebeld om te vragen om het weekend om te boeken naar een week later. Maar dat kon niet want dit was een annulering,... See more

Company replied

Company details

1. Travel Agency

Information provided by various external sources

Bij Boon-a-part Bridgereizen boekt u compleet verzorgde bridgevakanties. Dagelijks zijn wij voor u bezig de mooiste en gezelligste binnen- en buitenlandsereizen te selecteren. Onze reizen zijn te boeken via de website of eenvoudig per telefoon.

Contact info

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Boonapart bridge en leiding prima in…

Boonapart bridge en leiding prima in orde. Helaas was het Fletcher hotel tijdens de jaarwisseling in Leiden echt niet goed. Kamer niet schoon zelfs een keer het bed niet opgemaakt. Er is tijdens ons verblijf een koffie apparaat verplaatst en het hele bed lag vol rommel wat blijkbaar onder het koffie apparaat heeft gezeten. Dus voor Fletcher een dikke min. Voor de bridge leiding een dikke plus.

29 December 2025

Nieuw hotel in Marknesse

Nieuw hotel in Marknesse was heel netjes; echter minder geschikt als je geen stelletje bent vanwege gebrek aan privacy bij douchen en tandenpoetsen.
Eten was 1 avond NIET goed.
Tijdens de jaarwisseling had het hotel meer moeten organiseren.

1 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik was met het kerst weekend in

Ik was met het kerst weekend in het nieuwe hotel
Marknesse geweldige kamers,super eten eerste kerstavond een lux 5gangen diner.Personeel heel vriendelijk.Alleen de bridge leiding was super slecht nog nooit meegemaakt.Het hotel is voor herhaling maar niet met deze leiding

29 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vandaag terug gekomen van een bridge…

Vandaag terug gekomen van een bridge weekend in Nieuwegein
Wat een top weekend alles klopte en een heel gezellige groep.
Onderleiding van Klaas en Veri is het zeker voor
herhaling vatbaar
Boy en Lia Bonnamy

28 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Nooit naar dit hotel te gaan!!!!!!!

Mijn man, bijna 85 jaar, is in een Fletcher hotel in Made
Uit zijn bed gevallen. Gelukkig is dit goed afgelopen, maar voor het zelfde was het mis gegaan.
Achteraf hebben we 3 verschillende kamers gehad.
Onze bridgeleiders Guus en Agaath Lijnkamp hebben het fantastisch op gelost. Hulde voor hen. Zij waren al vroeg in de morgen de tafels aan het op ruimen voor de andere bridge gasten, daar er te weinig personeel was.
Maar u begrijpt dat wij er even genoeg van hebben. Ook de bedrijfsleider in het hotel gaf commentaar aan de medewerksters van het hotel waar wij als hotelgasten bij waren.
Dit kan toch niet, dus laat dit hotel alstublieft vallen.
Wij kregen als tegemoetkoming allebei een kop koffie met appelgebak.
Dit weekend heeft ons veel geld en enorme ergernis gekost. Hopelijk doen jullie er iets aan
Beter een iets duurder hotel wat goed is en waar we ons thuis voelen, dan een slecht hotel.
Het was het Pinksterweekend waarop dit alles is gebeurd.
U begrijpt dat we voorlopig niet meer naar een Fletcher hotel gaan. Iedereen mag dit lezen. Wij zijn beter van jullie gewend. Met groeten van Mw. G.Keus Hampel en Dhr.T.van Aken.
Dit alles is in het weekend gebeurd van Pinksteren in Made (26 t/m 29 mei 2023 in Made.)

3 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bridge weekend geboekt in Leiden.

Bridge weekend geboekt in Leiden.
Jaarwisseling 22/23
3 maal diner was erg slecht geen echte keuken maar ergens bij een catering voorbereid. Na afloop van het bridgen geen bar meer open maar ook geen ruimte om nog even met elkaar te zitten Erg ongezellig

30 December 2022

Prachtige locatie

Prachtige locatie
Goede wedstrijdleiders
Redelijk goed ontbijt
Goed diner
Ruime kamers echter zonder koelkast, waterkoker, koffie/thee, kluis, usb aansluitingen maar wel met prachtig terras en op de begaande grond.
Gezellige bar met haardvuur

28 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Heb van begin tot einde genoten!

24 May 2022

Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Dit horen wij graag. Fijn dat het weekend zo goed is bevallen. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen bij onze arrangementen.

Rated 5 out of 5 stars

Aangename ervaring na een lange…

Aangename ervaring na een lange pauze.Professionele leiding maar zeer vriendelijk.Voor herhaling vatbaar 👍

23 May 2022

Beste mevrouw Nuyts,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Goed om te horen dat u een fijn weekend hebt gehad tijdens ons bridgearrangement. Tot snel op een van onze arrangementen, u bent van harte welkom!

Prachtige zaal

Prachtige zaal, mooi gelegen hotel en uitstekende wedstrijdleing

10 May 2022

Beste meneer Hilte,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Fijn om te lezen dat u een fijn arrangement heeft gehad. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen.

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld: goede begeleiding, goed hotel, lekker eten.

3 May 2022

Beste mevrouw van Rooijen,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Wat fijn om te horen dat u een goed weekend hebt gehad. Wij ontvangen u graag nogmaals tijdens een van onze arrangementen.

Prima hotel

Prima hotel, deden erg hun best!
bridgeleiding ook goed.

Beste meneer Hollink,
Bedankt voor het achterlaten van uw review. Wat ontzettend fijn om te zien dat u een fijn weekend heeft gehad. Wij hopen u snel nogmaals te mogen ontvangen.

Een heerlijk weekend weg

Een goed hotel met een goede keuken en vriendelijk personeel. Hier en daar mag er wel wat worden opgeknapt. De wedstrijdleider Herman en zijn vrouw Beatrix voldeden aan onze verwachtingen. Fijne mensen. Ondanks het feit dat er maar 10 paren meededen was de sfeer voortreffelijk. Allemaal leuke mensen

Beste meneer/mevrouw van den Raad,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over het verloop van ons arrangement. Wij hopen u snel weer te zien.

Gezellige leuke begeleiding

Gezellige leuke begeleiding. Goede service en eten in het hotel.

Beste mevrouw Terpstra,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Deze reviews zien we graag. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij ontvangen u graag nogmaals tijdens een arrangement in de toekomst.
Met vriendelijke groet, Team Boon-a-part Bridgereizen

Rated 5 out of 5 stars

Het was heel gezellig ,prima eten

Het was heel gezellig ,prima eten , 12 paren ,

Beste mevrouw Mulder,
Bedankt voor het achterlaten van uw review. Fijn om te horen dat u het naar uw zin heeft gehad. Wij hopen u snel weer te zien.

Goed bridge-arrengement

Goed hotel, erg vriendelijk personeel, prima wedstrijdleiders en spelruimte, gezellige groep (met 12 paren/ 24 spelers ook prima). Minpuntje: uitslagen-app van de NBB werkt niet (men ziet de drive in het overzicht, maar komt er niet in) en er is geen website, om de scores per spel achteraf nog te kunnen bekijken.
De keuken was niet iedere dag even goed, maar altijd wel redelijk.

Beste mevrouw Lehman,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Fijn om te lezen dat u een fijn arrangement heeft gehad. Dat horen we graag. De feedback nemen wij mee.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen op een van onze arrangementen.

Heerlijk weekend gehad

Heerlijk weekend gehad. Redelijk hotel met goed eten!

Beste meneer/mevrouw van Vliet,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Fijn om te lezen dat u een heerlijk weekend heeft gehad. Wij hopen u in de toekomst vaker te mogen zien tijdens onze arrangementen om er weer een gezellig weekend van te maken.

Heerlijk weekend

De wedstrijdleiding, Carel en Marianne waren fantastisch! Het hotel was wat minder, met name de bridgezaal. Maar al met al was het een zeer geslaagde reis.

Beste mevrouw Meijer,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.
Goed om te horen dat u een geslaagde reis heeft mogen beleven. Wij zullen de feedback over het hotel meenemen en gaan ermee aan de slag. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen tijdens onze arrangementen.

Rated 5 out of 5 stars

Het was zeer goed georganiseerd

Het was zeer goed georganiseerd. Complimenten.

Beste,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Dit soort reviews lezen wij graag. Fijn om te vernemen dat u een fijn arrangement heeft gehad. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

The Trustpilot Experience

Take a closer look