Boligtrendz

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

samme historie som andre SVINDEL, har bestilt en biopejs, pengene er hævet og nu er firmaets hjemmeside lukke ned. Jeg har nu politianmeldt hjemmesiden og forsøger gennem min bank at få pengene tilba... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi har også bestilt en biopejs og fik…

Vi har også bestilt en biopejs og fik den aldrig. Den skulle “ligge i tolden” så jeg troede på det pga travlhed her i december. Men nu er hjemmesiden lukket. Andre skriver på firmaet “ boligtrends.dk at det er det samme og han bare starter nyt navn op når det begynder at brænde under ham🤬

2 January 2026

Fup firma

Køb aldrig ved dette firma. Du får aldrig dine varer, De trækker pengene på din konto. Svarer pænt den første måned når du skriver til dem, lover og lover, men der sker intet. Efter en måned svarer de ikke mere. Pengene er tabt.

4 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi var så dumme at bestille en biopejs…

Vi var så dumme at bestille en biopejs hos Boligtrendz.dk den 7.12.2025 - og betale de 1.200 kr. som den kostede hos dem, vi har siden skrevet og spurgt hvornår vi kunne forvente at den kom, men som alle andre får vi bare en mail med forsinkelse eller den er på vej osv. Når man søger varen i transit virker siden et par gange, og siden kan man ikke søge på varens status. Jeg har nu bedt dem om at returnere vore penge, men får bare besked om at min mail ikke kunne leveres. FUP firma

2 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jordens største svindelfirma skynder…

Jordens største svindelfirma skynder sig at trække pengene,lover den ene gang efter den anden at varerne vil komme, men ingenting sker. Bestilte varer den 5/12 og har ikke set skyggen af nogle vare.skal man virkelig sagsøge dem, for at få sine penge retur eller melde dem til svindeljagten?

1 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Man får aldrig sine vare og efter 30…

Man får aldrig sine vare og efter 30 dage. Holder de op med at svare, hvilket de gør men søde , rare mails om at dine vare er på vej , kommer på tirsdag, kommer næste torsdag og kan se de kommer på fredag også sådan bliver de ved , indtil der er gået så langtid at du ikkekan få dine penge tilbage. Bestil en biopejs 28november og i dag 1januar og har stadig ikke modtaget noget.

28 November 2025

samme historie som andre SVINDEL

Jeg har nu politianmeldt hjemmesiden og forsøger gennem min bank at få pengene tilbage

9 December 2025

Svindel foretagende

Fup, fup, fup.
De referede til et ordrenummer og da varen skulle være leveret kom der (som ventet( intet)
Kundeseevice svarede på dansk via
AP Technology ltd

22 December 2025

Fup firma.

Jeg bestilte en biopejs d. 5. Dec. 25
Jeg har ikke modtaget den, selv om jeg skrev til dem, fik jeg ingen svar.
"Køb" aldrig noget ved det firma.

25 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Svindler jeg har bestilt 4 krus til…

Svindler jeg har bestilt 4 krus til omkring 1600kr jeg har ikke set noget til krus som min børn skulle have i julegave . Og de har bare trukket pengen fra min konto . Jeg har skrevet til dem men får intet svar tilbage

5 December 2025

SVINDELFORMA!

Intet levede op til forventningerne - firmaet lover snarligt levering - men der kommer ikke noget. De er heller ikke til at komme i kontakt med - intet telefonnr. - diverse link dur ikke - kan ikke spore sin pakke.
Betalingen er sket til et helt andet firma - sikkert for at sløre forretningsgangen.
De burde meldes til politiet!
HOLD JER LANGT VÆK - KØB ALDRIG NOGET FRA DEN HJEMMESIDE. BOLIG TRENDZ ER EN FLOK SVINDLERE! 😡⚠️‼️

23 December 2025

Svindel

Skriver straks efter ordreafgivelse svarer de at varen er på fjernlager, men trækker beløbet straks. Varen (megamuselkrus) er ikke modtaget - heller ikke efter den forlængede levering, som de oplyste. Og nu er deres hjemmeside nede. Svindelfirma.

23 December 2025

Bedrageri

Bedrageri. Fup og de stjæler vores penge. Alt er lukket ned. Julegaverne er væk. Fu..
De laver reklame over facebook. Sikkert med nyt navn.

22 December 2025

Fup og svindel
De svarer straks når man har afgivet bestilling,men at varerne er på fjern lager ,men pengene trækker de med det samme og så sker der ikke yderligere 😡😡
Så man skal altid huske at tjekke på Trustpilot inden man handler.

I dag den 22 december nu kan man ikke komme i kontakt med dem

28 November 2025

Fup og svindel
Så man skal altid huske at tjekke på Trustpilot inden man handler.

20 December 2025

Take a closer look