Boligstand ApS Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Stor ros herfra. God pris og lynhurtig udførelse af energirapport 💪🏻 Var virkelig presset på tid. Jacob løste opgaven, før flere af de store firmaer overhovedet har svaret tilbage på min for... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jacob kom få dage efter vores henvendelse - til den aftalte tid. Vi fik en god oplevelse af besøget, med et kort resume af alle iagttagelser. Rapporterne blev tilsendt få dage efter besøget, og de... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig hjælp med Tilstands- og Elrapport, tilpasset efter min tidsramme. Og til en god pris. Kan klart anbefale.

Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle have et nyt energimærke til vores hus, og fandt boligststand på nettet. Prisen på et energimærke var i den billige ende. Vi bestilte opgaven og Jacob Kim forbi et par dage senere og dagen ef... See more

Company details

1. Building Consultant

Written by the company

Vi har korte leveringstider på Tilstandsrapport, Energimærke og EL-rapport – bestil dine rapporter hos os idag. Vi udfører bl.a.: Tilstandsrapport Energimærke Stort energimærke EL-eftersyn MERE END 30 ÅRS ERFARING Indehaver af Boligstand, Jacob Hansen, har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen som både tømrer, bygningskonstruktør og beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent. Jacob har via den årlange erfaring fra byggepladser, arkitetrådgivningsbranchen og de seneste fem år som bygningssagkyndig og energikonsulent opnået en bred viden og erfaring, som han anvender i det daglige arbejde med udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærkninger af bygninger. Vores mål er at udarbejde retvisende og uvildige rapporter til gavn for både køber og sælger til den aftalte tid og pris.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

25 reviews in the last 12 months

Write a review

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse at have Jacob på besøg til at lave tilstandsrapport på vores hus. Han er dygtig, grundig og sympatisk.

14 February 2024

Hej Stinne
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe, og at du har haft en god oplevelse med os. Vi er altid klar til at hjælpe dig en anden gang, hvis du skulle få brug for en af vores ydelser.
Mvh Karin - Boligstand

Hurtig ekspedition og udførsel

Jeg kontaktede Boligstand tirsdag d.13.02.2024 mht. en El & Tilstandsrapport på vores hus, i forbindelse med salg.

Begge rapporter blev udført, onsdag d.14.02.2024 (dagen efter henvendelsen) - inden kl. var 11.

Rare mennesker at have med og gøre - og hurtig udrykning, skønt.

14 February 2024

Hej Jens
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med hele forløbet.
Mvh Karin - Boligstand

Fleksibel

Fleksibel, nem af komme i kontakt med og ikke mindst skarp pris.

7 February 2024

Hej Carsten
Mvh Karin-Boligstand

Godt

God, seriøs og hurtig ekspedition.

23 January 2024

Hej Brian

Mange tak for din anmeldelse.Vi er altid klar til at hjælpe dig en anden gang, hvis du skulle få brug for en af vores ydelser.

Kæmpe anbefaling!

Både Steen og Jacob er to super skarpe, hurtige og kompetente mænd som nemt og hurtigt fik opdateret vires energimærke.

Kæmpe anbefaling herfra!

13 December 2023

Meget behagelig person

Meget behagelig person. Kom hurtigt og til aftalt tid, og udførte et tilfredsstillende arbejde. Vi skulle bruge et energi mærke og en tilstands rapport. Kan klart anbefales

4 December 2023

Hej Bo
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes om vores service. Vi står altid klar til at hjælpe, såfremt du skulle få brug for det en anden gang.

Simpel & kompetent rådgivning

Vi benyttede Boligstand til en opgave i huset vedr. energimærkning, og færdigmelding.
Der var hurtig kontakt, god og hurtig besigtigelse i huset. Derefter kompetent rådgivning og godt arbejde frem til nødvendige dokumenter. Absolut anbefalelsesværdigt. Skulle vi få brug for hjælp inden for Boligstands kompetencer bruges firmaet helt klart igen.
De bedste hilsner Stefan B. Hansen

18 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Meget let at lave en aftale

Meget let at lave en aftale, og meget hurtig service.
Tilstandstjek blev foretaget dagen efter det var bestilt og rapport leveret følgende morgen.
Meget præcis tilbagemelding efter gennemgang af hus.

5 September 2023
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god kommunikation og behagelig…

Rigtig god kommunikation og behagelig mand, der udførte opgaven. Kan varmt anbefales.

23 August 2023

Hej Helene
Tak for din fine anmeldelse.
Dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores opgaveløsning.
Karin Horup

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig hurtig og god service

Rigtig hurtig og god service. Behagelig mennesker.

7 August 2023

Hej Ruben

Super god service

Super god service. Der var tid til at gennemgå mangler efterfølgende... og dagen efter var rapporten allerede sendt pr. mail.

8 August 2023

Hej Louise

et meget seriøst firma

et meget seriøst firma, venlig og fin service ved tilsynet fik allerede rapporterne dagen efter

20 July 2023

Hej Ken
Tak for din vurdering af os. Vi er glade for, at du fandt vores opgaveløsning god, og at du har været tilfreds med hele forløbet.

Du ønskes en god dag,

Rated 4 out of 5 stars

Venlig og imødekommende, hurtig eksp.

Venlig og imødekommende.
Kommer som aftalt.
Man får hurtigt besked om resultatet, ved energimærkning.

18 July 2023

Hej Jens
Vi er glade for, at du har været tilfreds med opgaveløsningen.
mvh Jacob - Boligstand

Take a closer look