Man skal vænne sig til suget
Man skal vænne sig til suget, når man er lidt ømskindet, men tror det kommer til at blive godt. 👍😁
Hos Bodylove handler det om balance – mellem krop, sind og hverdag. Vi er et dansk self-care brand, der udvælger og tilbyder moderne produkter til hjemmebrug med fokus på komfort, brugervenlighed og synlige resultater over tid. Hos Bodylove lægger vi vægt på, at self-care skal være enkelt, trygt og nemt at passe ind i en travl hverdag. Vores første produkt, Bodylove Sculpt, er en hjemmebehandling, der kombinerer varme, vakuum og gua sha-teknik. Produktet er designet til at stimulere blodcirkulationen, arbejde med hudens struktur og hjælpe med at reducere synligheden af appelsinhud ved regelmæssig brug. Behandlingen kan udføres derhjemme – i dit eget tempo og på dine egne præmisser. Vi prioriterer gennemsigtighed og en tryg købsoplevelse. Derfor gør vi os umage med tydelig produktinformation, hurtig levering og personlig kundeservice. For os er det vigtigt, at du føler dig godt informeret både før, under og efter dit køb. Bodylove er skabt med fokus på realistiske forventninger og ægte behov. Vi tror ikke på hurtige mirakelløsninger, men på rolige rutiner, der kan gøre en forskel over tid, når de bliver en naturlig del af hverdagen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med Bodylove.
God og imødekommende service i forbindelse med reklamation. Fik hurtigt tilsendt et nyt produkt.
Jeg er rigtig glad for den og jeg synes at den virker rigtig nem at bruge. Er overrasket over at den ikke gør ondt og den faktisk føles som sådan en dyb massage. Jeg er alt i alt rigtig glad for den 😁
Ok, hurtig levering. Med i pakken var en personlig hilsen, som jeg syntes er fedt. Produktet lever perfekt op til forventningen. Jeg vil klart selv bruge Bodylove og anbefale til ander. KH Majbrit

Reply from Bodylove
Hurtig levering😃med sød personlig hilsen.
Fin brugsanvisning på Dansk, sendt via mail.

Reply from Bodylove
Meget positivt overrasket over produktet og kan allerede se en forskel :)

Reply from Bodylove
Super hurtig og venlig service - jeg kan klart anbefale dem! 😊

Reply from Bodylove
Super hurtig levering - der gik kun én dag fra jeg bestilte den, til jeg modtog den👏🏻

Reply from Bodylove
Købte bodylove sculpt, og modtog pakken indenfor 2 dage. Super flot og informativ hjemmeside der godt beskrev brugen og fordelene ved produktet. Det var en virkelig god og tryg oplevelse at handle hos bodylove, klart 5 stjerner herfra😄