Ik heb het boeket Noe gekozen en staat prachtig op mijn eettafel. Het verzenden duurde wat langer door de Sale. Ik had ook nog vragen over een cadeaubon die ik had gekregen voor mijn verjaardag en ze... See more
See what reviewers are saying
Heel blij met de twee prachtige boeketten die ik bij Blossig besteld heb. De levering was iets vertraagd, maar daar werd ik netjes over geïnformeerd. Ze staan prachtig en ik ga in de toekomst zeker no... See more
Ik was opzoek naar een bedrijf dat mooie zijdebloemen verkocht. Al snel had ik blossig bloemen gevonden en wilde ik een mooi boeket bestellen. Aangezien ik een nieuw appartement toegewezen heb gekre... See more
Er ging tot 2x toe wat mis tijdens de bezorging van mijn boeket. Maar wat een fantastische service van Blossig bloemen, ze ondernemen meteen actie, denken goed mee voor een oplossing (want de vaas die... See more
Company details
Written by the company
Hi, mijn naam is Maud en ik ben de eigenaresse van Blossig Bloemen. In juni 2021 ben ik gestart met het verkopen van zijden bloemen. Verse bloemen zijn natuurlijk prachtig maar geven je interieur maar kort een boost. Zijden bloemen blijven levenslang mooi, dus kortom je krijgt er geen spijt van!
Contact info
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bosje geluk!
Een afspraak op locatie gehad en erg goed geholpen. Geweldig om alle bloemen los van elkaar te zien en aan de hand van je eigen wensen te zien welk boeket zich vormt. De bloemen zijn stuk voor stuk prachtig en het staat super sfeervol op tafel. Ik word er echt vrolijk van! Eindelijk een boeket wat mooi blijft i.p.v. een echt boeket wat al binnen een paar dagen niet meer mooi is. En daarbij is het natuurlijk ook milieubewust. De bijpassende vaas staat ook perfect!
Bloemen zijn zoals op afbeelding
Bloemen zijn zoals op afbeelding, super service en kwaliteit!
Vrolijke bos bloemen die heel leuk…
Vrolijke bos bloemen die heel leuk staan op ons keukeneiland! Heel blij mee!
Kwaliteit van de bloemen super en goede…
Kwaliteit van de bloemen super en goede service echt een aanrader
Hele mooie zijde bloemen
Hele mooie zijde bloemen! Ze nemen echt de tijd voor je en denken goed mee om het mooiste boeket samen te stellen, top service!
Super mooi boeket
Prachtig mooi boeket ontvangen en netjes en snel verzonden. Kon het zo vanuit het pakket op tafel zetten! Heel erg blij mee
Prachtig boeket
Heel blij met mijn prachtige boeket bloemen. Goed advies gekregen van Blossig bloemen.
Prachtig!
Een prachtig boeket van Blossig Bloemen voor mijn verjaardag gekregen. De kwaliteit is heel goed, stijlvol en het boeket is perfect samengesteld door Maud. Nog iedere dag super blij mee, absoluut een aanrader!
Mooie bloemen, goede kwaliteit
Mooie bloemen, goede kwaliteit. Lijken net echt!! Ook goed geholpen. Fijne website en social media kanalen.
Fantastisch boeket!
Al een tijdje was ik op zoek naar een eye-catcher in huis. Door Maud ben ik super fijn geholpen en wordt nog iedere dag blij als ik thuis kom! Echt een fantastisch boeket, helemaal naar wens!
Super mooie bos mogen ontvangen
Super mooie bos mogen ontvangen als cadeau. Snelle en fijne service. Blij mee!
Ge wel dig
Hele mooie bos bloemen. Bijna niet van echt te onderscheiden. Veel mensen vergissen zich erin en denken dat het echte zijn. Super mooi. Al het geld waard
Prachtig!
Super mooie bos bloemen gekregen van blossig bloemen. Prachtige mooie kleuren! Blij mee!
Mooie boeketten die niet van echt te…
Mooie boeketten die niet van echt te onderscheiden zijn. Ook leuk om cadeau te geven en hele fijne hulp van Maud bij het schikken van de boeketten
goede ervaring
Ik zocht een bosje rozen voor op de salontafel, had graag een pastel kleur gewild en deze ook toegestuurd gekregen na wat app contact. Zien er precies uit zoals ik had verwacht. Dus kortom een goede ervaring
Super mooie bloemen ontvangen van…
Super mooie bloemen ontvangen van Blossig Bloemen!!! Iedereen vraagt waar ik deze prachtige bloemen vandaan getoverd heb, zal hier zeker vaker bestellen, top service 💐
Prachtig boeket ontvangen van Blossig…
Prachtig boeket ontvangen van Blossig bloemen, hele goede service en wat een prachtige bloemen met vaas! Goed verpakt en snel geleverd. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden!
Wij zijn fan 🩷
Blossig Bloemen heeft een hele fijne service, en het belangrijkste: de bos bloemen is prachtig! We zijn heel erg tevreden
Super!
Ik wilde al heel graag een mooi zijden boeket maar kon de juiste niet vinden totdat ik bij Blossig bloemen uitkwam op Instagram. Ik ben bij Maud langs gegaan, ondanks ik niet in de buurt woon, en heb 2 prachtige boeketten gekocht. Het was het helemaal waard! Dank je wel Maud!
Heb echt prachtige bloemen ontvangen
Heb echt prachtige bloemen ontvangen. Heb ze als cadeautje aan mijn moeder gegeven en ze is er echt super blij mee. Bestelling is netjes verpakt en snel geleverd.
Contact gehad met personeel, waren vriendelijk en hielpen goed.
The Trustpilot Experience