Billundpizza Reviews 27

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god og hyggelig oplevelse!! Venligt personale og maden var virkelig god, alt smagte bedre end forventet selvom vi bestilte meget forskelligt mad👍👍👍👍😌 og wow en hurtig service, maden k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi var på ferie i lalandia og bestilte det levering via deres hjemmeside. Mega god pizza og kebab…. Men det allerbedste var pomfritterne har aldrig smagt dem bedre….. den unge gut der leverede va... See more

3.4

3-star
2-star
1-star

Dårlig kartoffelpizza

Bestilte en kartoffelpizza i troen om at det ville være en traditionel kartoffelpizza med lækre tyndt skårene kartofler- desværre blev jeg skuffet. Kartoffelstykkerne var vildt tykke og ja det gjorde oplevelsen ret usmagelig.. øv øv havde ellers fået anbefalet jeres sted.

20 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækkert og vel tilberedt mad 👍…

Virkelig lækkert og vel tilberedt mad 👍 fine portioner for pengene, og vi blev godt mætte 👍 rigtig lækker burger med saft og kraft, og god smag.
Pizza var perfekt tilberedt og smagte virkelig godt, og bunden var ikke brændt.
Lasagne smagte fantastisk.
Vi kommer helt sikkert tilbage når turen igen går fra Lolland og Jylland 💪
Fortsæt den lækre mad og kanon gode service.

20 December 2025

Åbent til 21:30

Åbent til 21:30? Tilsyneladende kun på papiret.

Jeg ringer kl. 20:55 for at bestille mad, men får at vide, at alt er lukket ned, og der ikke laves mere. Da jeg nævner, at de jo officielt har åbent til 21:30, bliver der helt stille i den anden ende – åbenbart et emne, man helst ikke taler om.
Hvis man alligevel lukker kl. 21, så vær ærlige om det – det ville spare kunderne både tid og irritation.
Dårlig service lader til at være dagens ret her 🍕🙃

13 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Meget dyr og dårlig mad…

Meget dyrt i forhold til kvaliteten.Vi gav 179.- for en gang nachos som bestod af knuste stykker bløde gummi nachos og ost. Personalet er ikke særlig serviceminded, og virker meget sure. Ikke et sted vi nogensinde kommer igen.

9 July 2025

Fantastiske pizzaer!

Fantastiske pizzaer og de leverer til Lalandia sommerhusene.
Vil helt sikkert anbefale folk at bestille herfra.
Vi spiste på restauranten til frokost torsdag og valgte at bestille derfra til aftensmad fredag, hvor de bragte ud til vores Lalandia hytte. Mums!

18 April 2025
Rated 2 out of 5 stars

Maden ok men deres service er elendig.

Maden ok men deres service er elendig.
Jeg har spist derinde to gange og begge gange har de tastet mit mad og drikke forkert ind så jeg betalte mere end jeg skulle. Så husk at kigge bonen igennem inden du tager hjem.
Mad: 3/5
Service:1/5

21 January 2025

Vanvittigt dårlig service!

Vanvittigt dårlig service!!
Spørger om er bord, det har de ikke. Der kommer nogle imens vi venter og de får et bord og påstår derefter at vi ikke har spurgt efter et bord!
Derefter bliver han mega sur fordi jeg spørger om han kan skære pizza ud!

Bestiller aldrig derfra igen !!

12 July 2024

Elsker det

Han gør seriøst alt for sine kunder. Elsker bare alt ved det, både maden og personalet!😍🍕 hvis du skal have mad i Billund vil jeg klart anbefale steak House!!🍕🔥

20 January 2024

Altid fantastisk mad

Altid fantastisk mad. Bedste pizzaer i Danmark! Jeg har endnu ikke fundet et pizzeria der laver lige så god mad som Billund Steak House. Altid top betjening!

26 November 2022

Wow det var bare godt

Vi var på ferie i lalandia og bestilte det levering via deres hjemmeside.
Mega god pizza og kebab…. Men det allerbedste var pomfritterne har aldrig smagt dem bedre….. den unge gut der leverede var super flink og høflig. Kun 2 minutter for sent. Så han er mere stabil end DSB og samtlige håndværkere i DK.
Ikke sidste gang de skal fodre min familje af med mad fra billund pizza.

Jens Pedersen
Rudkøbing

2 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Gav stor kage til fødselaren.

Vi har idag besøgt Billund pizza og steak, og wauw for en oplevelse 🤩
Vi bestille både pizza, helst bøf, burger og plankesteak, og der var INTET at sætte en finger på.
Vi var 8 Pers.
Alle var mere end tilfredse !
Vi var meget overraskede over at maden var SÅ hurtig klar. Man er jo vant til at vente et stykke tid andre steder :) og det er til trods for, at der virkelig var gang i den og travlt i køkkenet og restauranten .
Hurtig og velsmagende !!
Min kæreste har fødselsdag idag, og da vi betaler, kommer chefen med en kage kasse, og spørger efter fødselaren.
Grundet travlhed havde de ikke nået at servere kage for os, men han synes vi skulle have den med hjem.
Vi stod måbende . Vi har aldrig oplevet så vild en service og venlighed overfor sine kunder.
Så vi fik en stor flot kage med hjem 🤩
Tusinde tak for lækker mad Billund pizza 🤩 vi kommer helt klart igen.

8 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kommer aldrig til at sætte mine ben der igen

Til prisen er maden faktisk rimelig, og ville nok have givet det 5 stjerner hvis kun baseret på dette.
Hver gang vi var i Billund har vi spist der og har anbefalet stedet til alle jeg kender, dog ikke mere. Vi havde reserveret bord til 6+2 i dag og fik vores mad forholdsvis hurtigt men jeg havde lyst til en burger mere og bestilte den så. 20 minutter senere spørger jeg om de har glemt den, jo det havde de vidst men den er i gang og er klar om 2-3 minutter. Fint. 10 minutter senere kommer de og fortæller at de har for travlt og at vi måtte tage den med hjem men den kan ikke spises på "restauranten." Med andre ord bliver vi smidt ud!! Jeg har aldrig oplevet noget lignende og kommer nok hellere aldrig til. Føj for en uforskammet opførsel!
På fremtidige kunders vegne håber jeg at "restauranten" starter med at advare ved indgangen at man kun har 20 minutter til at spise og skal bagefter smutte derfra.

21 May 2022

Is this your company?