Company details
Written by the company
Hos oss hittar du dammsugarpåsar till ett brett utbud av maskiner – oavsett om det gäller den vanliga dammsugaren hemma eller industridammsugaren på verkstaden. Vi erbjuder både kompatibla och originalanpassade lösningar till många välkända märken och modeller. Vi vet hur viktigt det är med ren luft och en trivsam inomhusmiljö. Därför erbjuder vi dammsugarpåsar med 3-lagers mikrofiberfleece som hjälper till att hålla kvar upp till 99,9 % av dammpartiklarna i påsen. Det ger bättre filtrering, renare luft och effektivare dammsugning – samtidigt som din dammsugare presterar bättre längre. Men hos oss hittar du mycket mer än bara dammsugarpåsar. Vi erbjuder även rengöringsmedel, filter, tillbehör och förbrukningsartiklar i professionell kvalitet – till priser och lösningar som passar både privatpersoner och företag. Det här är viktigt för oss: Hög kvalitet, Snabba leveranser, Bra priser, Produkter som fungerar i praktiken,Personlig och hjälpsam kundservice. Oavsett om du handlar som privatperson eller företag vill vi göra det enkelt, tryggt och smidigt att hitta rätt produkter för rengöring, underhåll och ett bättre inomhusklimat.
Contact info
Denmark
- billiga-dammsugarpasar.se
No reviews
This company hasn’t received any reviews yet.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.