Belle Epoque Reviews 5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Wat een schitterend David Austen rozen…

Wat een schitterend David Austen rozen heeft Belle Epoque en wat een geweldige service daar.
De eigenaar had alle tijd voor ons en heeft alles samen met ons uitgezocht.
Ik kan iedereen aanraden om er een keer te gaan kijken, want behalve de schitterende rozen is de ambiance ook de moeite waard.

4 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

David Austen rozen van Belle Epogue

Ik heb in maart 2 rozenstruikjes kale wortel van David Austin gekocht bij Belle Epogue Rozen uit Aalsmeer.
Voor €57,50 kreeg ik twee gesnoeide mini struikjes opgestuurd van ongeveer 15 cm.
Na het geven van compost, dcm voeding, water en genoeg zon zijn de struikjes nog steeds 15 cm en een van de twee struikjes heeft dit jaar niet eens gebloeid. Ik heb een keer of 10 gemaild, maar het bedrijf is niet bereid om groeigarantie te geven en een vervangende struik op te sturen
Ik voel me echt belazerd, ik heb nog 13 andere soorten roos in mijn voor -en achtertuin staan die wel bloeien

15 November 2025
Rated 2 out of 5 stars

Slecht verpakt en daardoor beschadigde rozen

Ik had me zo verheugd op rosa danahue die ik kocht op basis van de review van de welbekende Ben Hamilton.
Helaas, doos ingedeukt en onderste boven geleverd. Slecht verpakt. Er zat slechts een papiertje met een touwtje om de voet van de pot. De sticker die aangeeft wat de bovenkant van de doos is, zat ondersteboven!! Alle aarde was uit de pot gevallen. Wortels beschadigd en helemaal bloot. Veel loof en takjes waren van de roos afgebroken, wat ik heb moeten wegsnoeien. Er blijft een mager roosje over in een pot die ik opnieuw heb moeten vullen met rozenaarde. Echt, dit kan gewoon niet, en dat nb met DA rozen!
Je moet er toch vanuit kunnen gaan dat iets levends als een roos heelhuids aankomt! Ik heb heel andere ervaringen met andere leveranciers! Erg teleurgesteld. Ik zou hier niet nog een keer kopen.

1 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Geweldige service en kwaliteit

Het pakket is ‘zoekgeraakt’ door pakketbezorger DPD. Ondertussen had ik Belle Epoque daarover geïnformeerd. Nog voordat ik er om vroeg, bood de eigenaar aan dat als het pakket niet meer terecht zou komen of dat door de dagen vertraging (en grote hitte op het moment) de rozen niet meer goed zouden zijn; hij ons nieuwe zou toesturen. Gelukkig hebben we het pakket met 4 dagen vertraging toch nog gekregen en is alles in zeer goede staat. Aarde zelfs nog vochtig. Superblij met hun service en kwaliteit van de rozen.

12 June 2025
Rated 2 out of 5 stars

Half dode rozen ontvangen

Twee blote wortelrozen besteld. Toen ze toe kwamen zagen ze er al redelijk dood uit (amper groen te zien op de takken). Geplant zoals beschreven op de DA website (aangezien het twee DA rozen waren) en na twee weken volledig dood. Weggesmeten geld.

31 March 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look