Bellavue Reviews 5

3-star
2-star
1-star

Nej Tak!

Har aldrig købt et Bellavue gavekort og kommer aldrig til det. Har desværre fået et par stykker i gave, og fælles for dem alle har været at de er meget låste i at de kun kan bruges på visse dage eller andre begrænsninger der gør at man ender med en dårlig oplevelse.

Gå langt udenom hvis det er muligt, man spare intet og får kun en dårlig oplevelse med Bellavue.

20 January 2016
Rated 2 out of 5 stars

Et gavekort til ingenting!

Jeg fik et gavekort til min fødselsdag af mine børn.
Det er jo tanken som tæller, for jeg fandt senere ud af, at kortet er nærmest ubrugeligt, hvis man har været så skødesløs at bosætte sig i Aalborg. Her har Bellavue ingen aftaler med nogen restauranter eller cafeer. Den søde dame hos Bellavue anbefalede os at forlænge kortets gyldighed, for så at afvente, at Bellavue på et tidspunkt (måske) får en samarbejdspartner her. Tilgengæld skulle de så kun have yderligere 90,- kr. for ulejligheden.
Det er vist det nærmeste man kommer på definitionen af vildledende markedsføring, da mine børn regnede med at kortet kunne bruges.

2 November 2015

Fuskerfirma - KØB ALDRIG GAVEKORT HOS DEM

Hold dig langt væk fra Bellevue. Køb andre gavekort i stedet for.Har fået et gavekort til 699 kr. som er udløbet.

Fik af vide, at jeg blot skulle betale 79 kr. for at få det fornyet. Da jeg skrev til dem kunne det ikke lade sig gøre.

Det er bare for dårligt... ØV

Jeg vil hver dag skrive dårlige anmeldelser på facebook og vil opfordre alle andre til at gøre det samme.

5 October 2015

DÅRLIG OPLEVELSE !!!

Jeg havde fået en 'Helaftens Oplevelse - Biograftur'.
I kassen ligger der et plastikkort, samt en forklaring på hvordan det virker. Den fulgte jeg så og fik en eVoucher på sms, og tænkte så er vi klar til at tage i biffen.....men NEJ.
Vi blev afvist i biografen, da de ikke kunne bruge det nummer jeg havde fået tilsendt!!
Uanset hvor meget vi forklarede os (og køen bare blev længere), hjalp det ikke og vi måtte gå derfra uden at komme i biografen. Det er virkeligt irreterende at køre 2x25 km, betale for parkering af bil, få arrangeret børnepasning og ens forventninger bare bliver banket til jorden.
Lige så træls er det, når jeg så efterfølgende ringer til Bellavue og brokker mig. Jeg kan få tilsendt 2 stk bio billetter, som åbenbart skulle have været i kassen fra start ...og det er det. Ingen kompensation for en ødelagt aften, samt de penge vi allerede har brugt på benzin og parkering, og ikke mindst at jeg nu skal til at starte forfra igen med at planlægge en ny aften (ikke nemt når man har små børn der skal afsættes).
Så et godt råd herfra !! Giv hellere pengene i gave!
hilsen en meget utilfreds kunde

3 December 2013

Is this your company?