Missnöjd med både bemötande och resultat
Jag bokade en fettfrysningsbehandling efter en konsultation. Min upplevelse var att det gick väldigt snabbt från konsultation till beslut, och att fokus låg mycket på att boka direkt på grund av en pågående kampanj. Jag kände mig osäker redan under konsultationen men valde ändå att boka. Vilket absolut var dumt av mig.
Bara några timmar senare ångrade jag mig och kontaktade kliniken för att avboka, innan behandlingen hade utförts. Då fick jag besked om att ingen återbetalning skulle ges enligt deras villkor. Eftersom jag redan hade betalat ett betydande belopp upplevde jag att jag inte hade något annat val än att genomföra behandlingen. Jag upplevde också bemötandet som otrevligt när jag uttryckte min osäkerhet och önskan att avboka, vilket gjorde att jag inte kände mig trygg som kund.
Jag hade önskat tydligare information om avbokningsvillkor, ångerrätt och realistiska förväntningar på resultat redan under konsultationen, särskilt eftersom behandlingen är kostsam och jag uttryckte tveksamhet från början.
När det gäller själva behandlingen kan jag tyvärr inte se några resultat alls. Jag har även mätt magen före och efter behandlingen och måtten är exakt desamma som innan behandlingen. För mig har behandlingen därför inte gett någon märkbar effekt.
Min rekommendation till andra är att läsa villkoren mycket noggrant innan man bokar, ställa alla frågor man har i förväg och känna sig helt trygg med sitt beslut innan man betalar.