Fantastisk køreskole, kan kun anbefales. Vores søn flyttede over til Henrik efter et dårligt forløb på en køreskole på Frederiksberg. Den bedste beslutningen vi har taget. Henrik var tålmodig og virke... See more
See what reviewers are saying
Rigtig god køreskole! Min kørelærer var utrolig tålmodig, dygtig og forklarer alt klart. Følte mig altid tryg og godt hjulpet gennem hele forløbet. Kan varmt anbefales til alle, der vil have en behage... See more
Teori og køreprøve bestået i første hug. Henrik er en erfaren, kompetent og venlig kørelærer. Glædede mig til hver køretime, og følte mig godt rustet på til køreprøven. Ville til enhver tid vælge Bæks... See more
Helt fantastisk kørerskole, kan kun anbefale. Henrik er en kanon lærer som er nede på jorden og har en god humor, så man ikke bliver stresset til de praktiske kørertimer. Han sætter blandt andet han... See more
Company details
Written by the company
Køreskole Hørsholm - Rungsted - Vedbæk - Vi er et stærkt team af dygtige kørelærer som hurtigt og effektivt får dig i mål med dit kørekort, typisk inden for 3 mdr. Vores mission er: "det skal være hurtigt og sjovt at få dit kørekort
Contact info
Valdemarsvej 36, 2960, Rungsted Kyst, Denmark
- 20304098
- henrik@baeks-koreskole.dk
- baeks-koreskole.dk
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Skidego kørelærer,
Skidego kørelærer,
Rolig, sjov og grineren gut. Fik også kørekortet mega hurtigt - han er hurtig til at få anskaffet både teori og køre- prøve.
Dk's bedste køreskole
Dk's bedste køreskole
Henrik er super sød og virkelig god til at lære om både teori men også at køre bil. Han fører dig igennem et kort men godt forløb om at lære og køre bil. Det kan helt klart anbefales
Verdens bedste kørelærer!!!!!
Klasse kørelærer!
Super god undervisning! Hurtigt kørekort! Klar anbefaling af Bæks køreskole!!
Kørekort på under 2 måneder!
Bedste kørelærer!
Bæks køreskole er det perfekte sted at tage kørekort hvis du vil have det godt og hurtigt!
Danmarks bedste Køreskole!!
Danmarks bedste Køreskole!!! Kan klart anbefale baeks køreskole til alle som vil have et nemt, hurtigt og billigt kørekort.
Verdens bedste kørerlærer!!!!
Verdens bedste kørerlærer!!!!! Vil anbefale Henrik til alle, som vil have deres kørekort overstået nemt og hurtigt. Henrik giver et smil på læben, og får tiden til at gå alt for hurtigt.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole!
Jeg fik kortet på 2 måneder, og alt kørte som smurt. Kan klart anbefales.
Fik kørekort på 2 måneder bedste…
Fik kørekort på 2 måneder bedste køreskole i Danmark 100%
Henrik er ikke kun din kørelærer
Henrik er ikke kun din kørelærer, men også en god ven. Kan klart anbefale Bæks køreskole… jeg havde det sjovt og det gik som smurt!
Det har været en fornøjelse.
Klart en anbefalelse!
Vildt god køreskole!
Det går super hurtigt, Henrik er super sød, og man føler sig tryg på vejen med ham. Derudover er det super hyggelige teoritimer.
Kan klart anbefales!
Bedste kørelære!
Bedste kørelære!
Tilrettelægger al sin tid efter sine elever og gør alt nemt og hurtigt.
Hyggelige teori timer hvor vi fik sodavand ;)
Fantastisk køreskole!
Bæks køreskole er det perfekte sted, at tage kørekort!! Det går super hurtigt og Henrik er en virkelig god kørelærer. Jeg havde det bedste forløb hos Bæks køreskole og vil klart anbefale det!!!!
Henrik er en kørelærer i verdensklasse
Henrik er en kørelærer i verdensklasse. Jeg havde et fantastisk forløb hos ham.
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse, Henrik var rolig så man aldrig blev stresset i trafikken eller følte ubehag med at lære at køre bil. Bæk får dig igennem kørekortet på ingen tid, han er super engageret i dit kørekort, og gør alt hvad han kan for at finde prøver.
Super hjælpsom
Super hjælpsom og god til at give forberedelse op til køreprøven. Havde problemer og var i tvivl om jeg kunne komme igennem men heldigvis var der en masse god støtte.
Super gode teorilektioner og køretimer…
Super gode teorilektioner og køretimer med Bæk. Det går super hurtigt, og han er meget euntusiastisk. Han skaffer hurtige prøver, og får dig igennem hurtigts muligt. Kæmpe anbefaling her fra!
Klar anbefaling herfra
Undervisningen er overskuelig og køretimerne er smadre hyggelige med Bæk. Derudover er han hurtig til at finde tider til både teori- og køreprøve, så forløbet tager ingen tid.
Klar anbefaling herfra.
Mega fed oplevelse at tage kortet hos…
Mega fed oplevelse at tage kortet hos Henrik. En varm anbefaling herfra.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.