Jeg kan ikke undvære Radiate Oil fra Ayalo. Min hud er så fin og blød efter brug og jeg har endelig fået gløden tilbage. Jeg er også begyndt at bruge Ayalo blush i farven Merlot. Den blender så fin... See more
Company replied
Company replied
Virkelig skønne produkter. Købte calm olie og creme blush, og er meget meget tilfreds :) derudover super hurtig levering ❤️🙌🏻
Ayalo er et dansk clean beauty-brand, der forener helende ingredienser af højeste kvalitet med en sanselig og æstetisk oplevelse. Med fokus på effektive, naturlige formuleringer er målet at skabe produkter, der både plejer og beskytter din hud. Hos Ayalo handler hudpleje om mere end resultater – det er en helhedsoplevelse, hvor effekt, duft, tekstur og design smelter sammen for at skabe et øjeblik af luksus i hverdagen. Og det bedste? Vi gør det tilgængeligt, så alle kan nyde den ultimative hudplejeoplevelse uden at sprænge budgettet.
Odense C, Denmark
Superlækre olier. Jeg kan slet ikke undvære dem. Er kæmpe fan og vender tilbage igen og igen ❤️
Smukke flasker en fantastisk del af oplevelsen og lækre olier.
Olie til vinterkinderne, en Calm Oil med skøn og blid duft. Beriger min hud med fugt i mange timer!
Hurtig levering trods lige oven i juledagene og et rigtig skønt produkt, som jeg hurtigt er blevet glad for
Fantastisk webshop med de allerbedste ansigtsolier og diverse andre lækre produkter til selvforkælelse. Også gode julegaveideer♥️🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Meget lækre og naturlige produkter som min hud elsker ! Super sød og nærværende service! Kæmpe anbefaling herfra 🍀
Har købt radiate olien 3 gange og calm olien 2 gange. Begge olier har gjort en fantastisk forskel for min hud og bruger dem i kombination med hvordan min hud har det med udbrud, men dem er der ikke mange af længere. Glæder mig til i denne omgang også at prøve hår olien. Altid hurtig levering og lækre produkter!
Jeg er virkelig positivt overrasket over olien fra Ayalo. Min hud har tendens til rødme, men efter at have brugt olien i noget tid, kan jeg tydeligt se en forbedring! Min hud ser mere rolig og ensartet ud. Olien trænger hurtigt ind, føltes let på huden og giver godt med fugt uden at fedte.
Jeg kan varmt anbefale den til andre, der kæmper med sensitiv, tør eller rød hud.
Derudover så er der altid en super god service og hurtig levering, når jeg skal have fyldt op igen.
Selvom tilfredshedsgraden allerede er i top, forsætter den med at stige hver gang jeg modtager en ordre fra Ayalo. For jeg er så overvældet over, hvor godt Ayalo’s ansigtsserum passer på min hud. Og jeg har denne gang købt en blush med, som er så fantastisk! Så let at skabe et dejligt look med få bevægelser 🥰 Tak!!!

Reply from Ayalo
Den bedste ansigtsolie til dato :)
Jeg holder aldrig op med at bruge den og har nu købt den et par gange!

Reply from Ayalo
Virkelig dejligt produkt! Endelig noget der virker for mig og som er lavet på økologiske ingredienser. Kun et plus, at den også ser godt ud.

Reply from Ayalo
Ovenud fantastisk oplevelse hos Ayalo ❤️ Jeg skrev personligt til Mette (en lørdag), fordi jeg var i tvivl om hvilken farve blush jeg skulle vælge til min varme hudtone, og jeg fik et super venligt og utroligt hjælpsomt svar tilbage. Hun udgav derefter også en artikel om, hvordan du vælger hendes blush ud fra hvilken hudtone du har. Så fedt! Jeg går aldrig tilbage til andre blush. Elsker denne (merlot), og den holder i lang tid.
Derudover er hendes olier af aller højeste kvalitet. 100 procent prisen værd. Begge to. Det er de eneste olier jeg ikke slår ud af. Og jeg bruger begge. Radiate er lidt tør for mig at bruge hver dag, men med calm er det en fantastisk kombination. P.S. Hvis du spørger chatgpt, vil den gang på gang vælge hendes frem for andre. Jeg har sammenlignet ayalos olier med en del andre, og de er klart vinderne. Begge to.

Reply from Ayalo
Jeg kan ikke undvære Radiate Oil fra Ayalo.
Min hud er så fin og blød efter brug og jeg har endelig fået gløden tilbage.
Jeg er også begyndt at bruge Ayalo blush i farven Merlot. Den blender så fint ind og bliver siddende hvor den skal mens jeg er på arbejde. Selvom jeg har brugt den dagligt i flere måneder kan man næsten ikke se at jeg har taget noget af den, så den holder længe.
Mine varmeste anbefalinger herfra.

Reply from Ayalo
Det er min anden flaske med calm oil. Jeg kan ikke undvære den💙

Reply from Ayalo
Rigtig dejlig olie 👌🏻 super fine produkter og hurtig levering 💕

Reply from Ayalo
Den største anbefaling fra mig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er blevet rigtig glad for Radiate Oil serum , jeg bruger den morgen og aften den gør min hud glad 👌

Reply from Ayalo
Olier af virkelig høj kvalitet. Skal prøves!