Uważajcie na oszustów, bo autoraport.pl to oszust. Po zakupieniu raportu nawet marka samochodu się w nim nie zgadza. Są podstawowe dane (i to nie wszystkie), jakie mam w dowodzie rejestracyjnym i żadn... See more
See what reviewers are saying
Autoraport to oszuści kupiłem raport i nic nie było opisane a właściciel mi powiedział że kupił auto od handlarzy i był wymieniany zderzak i lampa i w Francji zabrali 1 klucz i podobno poduszki wystrz... See more
Potwierdzam że raport nie wart nawet 1zł. Więcej dowiesz się ze strony rządowej, przebieg ustalony na podstawie wieku auta (szok). A co najlepsze nie da sie wystawić opinii na ich stronie, zapytałem... See more
Autoraport to oszuści i naciągacze, totalne dno. Raport jaki dostaniecie to kpina, samochód który miał wykazane dwie szkody na darmowych portalach w ich raporcie był bezszkodowy. Dramat i oszustwo, z... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Nie polecam! Szkoda pieniędzy. Informację typu, silnik, cylindry, ilość miejsc i drzwi mam podane w ogłoszeniu. Nie dajcie się nabrać!
Skam
Skam - nic nie wnoszące informacje, dodatkowo informacje nie prawdziwe.
Po prostu oszuści dane z 1 strony…
Po prostu oszuści dane z 1 strony książki chcesz wiedzieć więcej zapłać
Chciałem sprawdzić przebieg
Chciałem sprawdzić przebieg, a oni mi samouczek przesłali że jeśli mieści się w zakresie średnich przebiegów to może być prawdziwy ale trzeba uważać bo może być też nie prawdziwy jprlę masakra jakaś
Nie polecam. Na początku promocja zapłać tylko tyle, a potem podstawowe dane z dowodu rejestracyjnego. Chcesz więcej danych to dopłać i tak bez końca.
NACIĄGACZE I TYLE.Masakra zero…
NACIĄGACZE I TYLE.Masakra zero prawdy.Przebieg z d..py podany.Sprawdzałem na swoim aucie.
Najgorzej wydane 39 zł
Najgorzej wydane 39 zł . W podstawowej wersji jest mniej informacji niż w ogłoszeniu oto Moto i cepiku , brak możliwości dodania opinii na ich stronie więc zapewne ich opinie są fikcyjne i nic nie wnoszą . Nie polecam , w cepiku dowiecie się więcej o aucie .
Kant i oszust S.C.
Czy w tym państwie jakąkolwiek gałąź oszustw jest skutecznie tępiona?!?!?! Skrzynia biegów automatyczna, a w raporcie manual … tfuuu oszustwo na poziomie amuletu zdrowia dla staruszki
Sprawdzenie samochodu
Masakra! Niby promocja niby super pięknie ekstra, w wysyłają mi raport z danymi technicznymi które gość ma na allegro, a jeżeli chcesz więcej to dokup dokup dokup i okazuje się że trzeba zapłacić grubo ponad 200 zł ...... 40 zł wyrzucone w błoto, odradzam
Autoraport
Raport zawierający szacunkowe dane, np przebieg, to jakiś żart!
Nie polecm
Nie kupujcie raportów u nich same…
Nie kupujcie raportów u nich same zmyślone rzeczy nic się nie pokrywa oszuści wyciągają tylko kasę !!! aż dziwne że jeszcze istnieją !!!
NACIĄGANIE KLIENTA NA NIEPRAWDZIWE…
NACIĄGANIE KLIENTA NA NIEPRAWDZIWE INFORMACJE. Ktoś powinien podać tą firmę do sądu i powinno się ją zamknąć. Sprawdziłem swój prywatny samochód, który mam od nowości i wg nich "Prawdziwy przebieg auta" jest wyższy o 80.000km. Podają "szacunkowy" przebieg dla takiego auta z tego rocznika jako ostatnio udokumentowany przebieg! Ich raporty nie mają nic wspólnego ze stanem faktycznym sprawdzanych samochodów. Uwaga na tych oszustów!
Naciągactwo i nic więcej..
Naciągactwo i nic więcej... Miał być raport, pojawiły się dane które są w ogłoszeniu i jakiś przebieg, który nie wiadomo czy jest prawdziwy czy nie...
A żeby uzyskać więcej danych trzeba dokupić (po wykupieniu raportu) dodatkowy raport o czym oczywiście wcześniej nie było mowy.
OSZUŚCI
OSZUŚCI! Mafia . Wykupiłem u nich kilka raportów. Ostatecznie kupilem auto które wg nich miało przebieg o 100 tys niższy i było bez szkody , po 2 godzinach od zakupu w raporcie było już 4 szkody i brak przebiegu :/// sprawę kieruje na policję
Czuję się oszukany
Czuję się oszukany, brak konkretnych informacji, zdjęć.
Przebieg auta wyssany z palca (było napisane w raporcie Prawdziwy przebieg i Najnowszy przebieg). Napisałem wiadomość z prośbą o wyjaśnienie jak to rozumieć. Do tej pory nie mam odpowiedzi.
Bardzo bardzo nie polecam dla mnie oszuści.
ukrywaja prawdziwą cenę raportu
ukrywaja prawdziwą cenę raportu
całości mozna dowiedzieć się dopiero po dopłaceniu dodatkowych pieniedzy juz po wygenerowaniu "podstawowego" raportu
z podstawowego raportu dowiemy sie niewiele
nie jest opisane dokładnie to że kupujesz wydmuszkę a pełny raport dopiero po dopłacie
drugą sprawą jest przebieg
mimo posiadania wiarygodnej dokumentacji samochodu przebieg jest wyższy w raporcie
przebieg nie jest przedstawiony w osi czasu co uniemożliwia sprawdzenia kiedy jest niezgodność
moje dokumenty ktore posiadam do samochodu sa wiarygodne ale nawet nie mam możliwości sprawdzenia tego z raportem tak z ciekawości
nie polecam zapłaciłem raportu brak
Totalna porażka
Totalna porażka, sprawdzałem z ciekawości swój prywatny samochód do którego posiadam pełną dokumentację, przebieg, serwis itp. Autoraport.pl zawyża przebieg mojego samochodu o około 70000km, wysyłają jakieś szacunkowe przebiegi które według ich są aktualne, bo inne niższe to niby oszustwo. Norma spalin euro też jest zawyżona. Szkoda kasy!!
autoraport to totalne dno
autoraport to totalne dno .zadne z raportow nie sa wiarygodne a tylko szacunkowe wyssane z palca
DNO DNO DNO
chcecie pozbyc sie kasy to zapraszam do nich
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.