Fijne mensen, doen niet moeilijk over wat deukjes of en wat doffe bekleding, de auto is niet nieuw he zei de opkoper al, zo hoort het, we zijn mensen.
See what reviewers are saying
ze zei van used car buyout we nemen m direct mee terwijl ik nog papier zocht in keuken klein tikje maar snel hoor
Goed bedrijf, zijn eerlijk tegen je en proberen je auto niet voor een habbekrats over te nemen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Deden een kleine inspectie en zeurde niks van de prijs af.
Company details
Written by the company
Hallo, ik ben de eigenaar van [https://autoinkoopdenhaag.com](https://autoinkoopdenhaag.com), een vooraanstaand autobedrijf gespecialiseerd in de inkoop van gebruikte auto's in Den Haag. Met jarenlange ervaring in de autobranche, ben ik gepassioneerd over het helpen van mensen om hun gebruikte auto's snel en tegen de beste prijs te verkopen. Op deze Quora-pagina deel ik mijn kennis over de auto-inkoopindustrie, bied ik advies over hoe je de beste deal kunt krijgen voor je voertuig, en beantwoord ik alle vragen over trends en praktijken in de tweedehands automarkt. Ik ben hier om te helpen met deskundige inzichten die zijn gebaseerd op diepgaande marktanalyse en persoonlijke ervaringen. Mijn doel is om zowel kopers als verkopers van gebruikte auto's van waardevolle informatie te voorzien, zodat zij betere beslissingen kunnen nemen. Of je nu advies nodig hebt over de waardebepaling van je auto, onderhandelingstechnieken wilt verbeteren, of inzicht wilt krijgen in de huidige automarkttrends, ik sta klaar om je vragen te beantwoorden. Volg mij hier op Quora om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om antwoorden te krijgen op al je vragen over de inkoop en verkoop van gebruikte auto's. Laten we samen de beste strategieën ontdekken om maximale waarde uit elke auto-transactie te halen!
Contact info
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag Zuid Holland, Netherlands
- +31705690110
- contact@autoinkoopdenhaag.com
- autoinkoopdenhaag.com
eerlijk dat gaf vertrouwen
ze waren duidelijk en betrouwbaar geen…
ze waren duidelijk en betrouwbaar geen scam gevoel
Ik voelde me niet afgezet want het bod…
Ik voelde me niet afgezet want het bod paste bij de kilometerstand en slijtage
Ik Ben Normaal Kritisch
ik ben normaal kritisch maar hier heb ik echt geen spijt van gehad
alles ging via mail en linkje simpel zat
Goed bereikbaar
Goed bereikbaar, denken mee, komen met een voorstel bod, binnen 1 dag gereageerd en afgehandeld, TOP service
ze zei van used car buyout we nemen m…
Super snel geholpen alles afgerond…
Super snel geholpen alles afgerond binnen m'n pauze
Alles Voorbereid Geen Papierwerkfout Gemaakt
alles voorbereid, geen papierwerkfout gemaakt
ik hoefde geen deal maken met…
ik hoefde geen deal maken met hobbyisten die alleen kletsen, dit werkte top
Een nette prijs ontvangen voor de lease…
Een nette prijs ontvangen voor de lease teruggave, mijn opa vond dat professioneel.
Partner Vond T Fijn Dat Ze Ook De Export Op
partner vond t fijn dat ze ook de export op zich namen naast het tekenen
RDW-papieren werden ter plekke…
RDW-papieren werden ter plekke geregeld, heel netjes gedaan
vorige maand belde ik over m'n auto die…
vorige maand belde ik over m'n auto die net was afgekeurd en toch kwamen ze 'm gewoon netjes halen
de auto stond al weken met roestplekjes…
de auto stond al weken met roestplekjes en schade op de oprit, zij kwamen kijken en kochten 'm dezelfde dag nog
Ze Dachten Goed Mee Over Vrijwaring
ze dachten goed mee over vrijwaring en betaling, supportteam werkt strak en weet wat ze doen
auto tweedehands verkocht voor nette…
auto tweedehands verkocht voor nette prijs ben blij mee
Hier auto verkocht ging echt soepel
Hier auto verkocht ging echt soepel, kwamen even snel kijken op locatie, alles was goed kregen meteen vrijwaring en gelijk betaald gekregen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.