4.2

2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Dødsbo - stor opgave

Jeg er så taknemmelig for at Ask Service ville tage opgaven af rydning og rengøring af min fars dødsbo, da det var ekstremt grænseoverskridende for mig at stå med selv. Et hjem der bar præg af 30 års rygning, næsten lige så mange års manglende rengøring og et hjem fyldt med rod. Blev mødt af Ask Service med stor empati og forståelse, som løste opgaven meget hurtigt og meget professionelt med løbende opdateringer og billeder af resultatet. Kan varmt anbefale dem.

16 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle have tømt vores mors dødsbo

Vi skulle have tømt vores mors dødsbo. En desværre kompleks situation hvor hun havde ligget død i lejligheden i flere måneder. Ask Rengøring løste opgaven hurtigt og meget professionelt, til vores store tilfredshed. Vores bedste anbefaling.

9 December 2024
Rated 4 out of 5 stars

Profesionelle, hurtige og fair

Vi brugte Ask til tømning af en lejlighed og loftrum efter et familiemedlem var flyttet på plejehjem.
Det gik hurtigt fra gennemgang til at de gik igang og igen til de var færdige.
Prisen var fair og vi følte os meget trykke med at overlade nøgler og lejlighed til Ask service.
Under tømningen sendte de flere gange billeder og var der det mindste ringede de.
Alle vi mødte og/eller talte med virkede super professionelle.

Jeg ville helt sikkert bruge Ask Service en anden gang hvis det skulle blive nødvendigt.

18 August 2023

Take a closer look