See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vil klart anbefale Askov Ridecenter. Der er plads til alle niveauer, samt er hestenes ve og vel i top. Altid hjælpsomt personale og søde heste at ride på til en god undervisning 🐎 Derudover er der o... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Et sted med fokus på horsemanship -fornuftig og hensynsfuld omgang med heste og andre dyr. Mange sjove aktiviteter med plads til alle uanset alder, ambitioner osv Kan kun anbefales!

Company details

1. Horseback Riding Service

Information provided by various external sources

Askov Ridecenter er ridning for alle! Vi tilbyder høj faglig undervisning og trygge omgivelser for såvel bredden som eliten personer med særlige behov, handicappede og meget mere. Og så gør vi det altid med et smil på læben.

4.5

3-star
2-star
1-star

Masser af personale klar til at hjælp = Tryghed

Tryg, varm og inkluderende oplevelse, hver gang!!! 🌟🌟🌟🌟🌟

Askov Ridecenter er et fantastisk sted for et barn at få sine første oplevelser med heste og ridning!

Her står ALTID en flok søde, åbne og meget kompetente staldmedarbejdere klar til at hjælpe os med at sadle op, sadle af eller besvare diverse spørgsmål.
Det sikrer tryghed hos forældre og ikke mindst barn, fordi vi begge ved, at det altid er okay at række ud og på den måde i sidste ende at blive mere og mere selvsikre og selvhjulpende omkring hestene 🙏 TAK!

Jeg kan kun anbefale Askov Ridecenter ❤️

21 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Manglende respekt for heste og mennesker - anbefaler absolut ikke stedet

Vores datter har gået til ridning på Askov Ridecenter i knap 1 år og det det har ikke været nogen god oplevelse.
1: Stedet prioriterer ikke at børnene også skal lære den normale omgang med hestene da man max må bruge 15 min. På at ordne hesten og sadle op - det kan en nybegynder ikke, og slet ikke når hesten er helt mudret.
2: Hesten er blevet flyttte til anden boks flere gange uden vi har fået det at vide... Dette går også fra strigletiden.
3: hver gang modtager vi lodsatrettede beskeder.. Så kommer vi for tidligt, så for sent... Så skal stigbøjlerne være slået op når man kommer til ridehuset, så bliver man skældt ud over at de ikke er slået ned...
4: Vi er flere gange blive bedt om at spænde gjorden i yderste hul, også selvom gjorden er 1 meter lang på en lille pony og sadlen derfor kommer til at ligge helt løst og dermed nemt glider ned.
5: Det hele afhænger af hver enkelt person og humør.
Der er så mange unge piger som skulle hjælpe, men istedet for dikterer de modsatrettede beskeder og råber på tværs af stalden.
6: Vi har oplevet 3 forskellige hold blive undervist æ - af forskellige undervisere - i samme ridehus (det er virkelig forvirrende og meget tæt ridning).
7: Vi har oplevet at ejer Harriet har longeret en meget vild og vrinskende hest mens nybegynder holdet blev undervist - på samme bane... Børnene var meget bange, og alle der kender bare lidt til heste ved hvor farligt og uansvarligt det er.

8:Hestene er så ekstremt sure og flere af dem bidder.
Vi har haft så ondt i maven over at komme på stedet i lang tid, og ønsker ikke at det er sådan vores datter oplever at man normalt omgås heste.

Vi vil ikke anbefale stedet til nogle - både for deres egen, men også for hestenes skyld.

2 November 2023

En rideskole for alle!

En rideskole for alle! Mange aktiviteter hvor både elever, personale og frivillige deltager aktivt med entusiasme og smil på læberne. Man mødes af rummelighed og venlighed. Spørger man børnene, hvem der bestemmer er svaret klokkeklart: "Det gør Harriet" :-)

11 September 2022
Rated 5 out of 5 stars

Tusinde tak for en dejlig oplevelse på…

Tusinde tak for en dejlig oplevelse på hesteryg, både for min datters og mit vedkommende. Utrolig søde staldpiger der hjalp til med alt fra A-Å. Meget pædagogiske og søde overfor min 2-årige pige. Hun havde en fantastisk oplevelse.
En rideskole hvor hestene har gode forhold og bliver behandlet godt. Man føler sig meget velkommen. Vi glæder os til at starte fast og vil gerne anbefale stedet til andre.
Mange hilsner
Camilla

6 August 2019

Kan kun anbefales!

Jeg har gået til ridning på Askov ridecenter i 9 år, inden jeg fik min egen hest. Jeg kan kun anbefale stedet! Personale og heste er så søde.

17 April 2019

Fantastisk ridecenter

Fantastisk ridecenter, min bonuspige Laura har gået der en del år snart. Og hun har rykket sig så meget.. Hun har prøvet en masse forskellige heste, med meget forskellige personligheder, hun har lært dressur og nu er spring det helt store. Der er super sødt og kompetent personale, og der er masser af stævner man kan deltage i, og det er også muligt at få ene undervisning. Et super skønt sted for børn og voksne i alle aldre :-)

16 April 2019
Rated 5 out of 5 stars

Et sted med plads til alle 🤩

Derudover er der ofte arrangementer at deltage i ⭐⭐⭐⭐⭐

18 January 2019

Reply from Askov Ridecenter

Tak for din dejlige anmeldelse Katja. Det sætter vi stor pris på :-)

Rated 5 out of 5 stars

Her er der altid styr på alt

Styr på det hele og altid opmærksomme på hestenes ve og vel. Super godt sted. Kan man ikke give 6 stjerner? 😀

18 January 2019

Reply from Askov Ridecenter

Det burde man kunne! mange tak for din anmeldelse Karin :-)

Her er plads til alle

Her er plads til alle, store og små, bredde og elite, med og uden handicaps, og så bliver der sørget godt for alle heste og ponyer

17 January 2019

Reply from Askov Ridecenter

Det er dejligt at høre, at du har den følelse Pia! tak for din anmeldelse :-)

Super ridecenter/rideklub

Super ridecenter/rideklub med gode og dejlige heste og god undervisning og en masse gode arrangementer

17 January 2019

Reply from Askov Ridecenter

Tak for din vurdering Tonni! det sætter vi stor pris på :-)

Take a closer look