Ik heb met enorm veel plezier les gevolgd bij ustadah Leila. Haar manier van lesgeven is rustig, duidelijk en zeer gestructureerd — alles wordt tot in detail uitgelegd Allaahoema bariek. De Pow... See more
See what reviewers are saying
Elhamdulillah geslaagd voor niveau 1! De docente is super lief, geduldig en legt alles heel rustig en duidelijk uit. Ze creëert een fijne sfeer waarin je je echt op je gemak voelt, ook al maak je fout... See more
Alhamdoeliha net de cursus niveau 2 afgerond. Zeer bekwaamheid docent Leila die bij elke les goed uitleg. Mashallah Allahoema barik complimenten naar de docent. Heb echt veel geleerd van grammatica... See more
Company replied
Ik heb recent de cursus Arabisch (niveau 2) afgerond en ben hier zeer tevreden over. De cursus is logisch opgebouwd en zit inhoudelijk zeer goed in elkaar. Er is een goede afwisseling tussen theo... See more
Company replied
Company details
Written by the company
ARABISPEAK wijdt zich toe aan het bieden van hoogwaardig en maximaal effectief onderwijs aan vrouwen. Onze ervaren instructeurs en uitgebreide leermiddelen zullen u helpen om uw Arabische taalvaardigheden te ontwikkelen.
Contact info
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
De lessen waren heel leerzaam( niveau 2)
De lessen waren heel leerzaam! Ik heb op een korte tijd enorm veel bijgeleerd. Ook is de leerkracht heel behulpzaam en staat altijd klaar om te helpen . Ik ben heel tevreden met de lessen en raad iedereen aan om de cursussen te volgen.

Reply from ARABISPEAK
"Moge Allah u belonen voor uw…
"Moge Allah u belonen voor uw inspanningen en wijsheid in het onderwijzen van de Arabisch. Uw lessen inspireren en verrijken het begrip van de quran."

Reply from ARABISPEAK
Ik heb dit semester enorm veel…
Ik heb dit semester enorm veel bijgeleerd. De lessen zijn zeer gestructureerd, de powerpoints zijn duidelijk en al het lesmateriaal is makkelijk terug te vinden. De leerkracht legt de materie ook heel goed uit, ik kijk uit naar het volgende semester!

Leuk en leerzaan
Was heel gezellig en het was leerzaam! De docent heeft het goed en duidelijk alles kunnen uitleggen! Ik kon altijd al mijn vragen kwijt.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.