Vriendelijke telefoon contact
Vriendelijke telefoon contact.
Maar ze hebben geen interesse in huurders.
Je weet niet waar je aan toe bent.
Ze laten helmaal niets terug horen als je hebt laten weten dat je interesse hebt.
Alvast is gespecialiseerd in oplossingen in antikraak, bewaking en tijdelijke verhuur met als uniek kenmerk de sociale woon- en werkconcepten Alvast voor elkaar. "Een perfecte invulling voor leegstaand vastgoed." Tijdelijke verhuur is dé oplossing gezien de krappe woningmarkt.
's Gravendijkwal 40b, 3014EC, Rotterdam, Netherlands
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vriendelijke telefoon contact.
Maar ze hebben geen interesse in huurders.
Je weet niet waar je aan toe bent.
Het personeel heeft geen idee hoe normale, sociale omgang werkt.
Aan de telefoon wordt je afgewimpeld als dom en als je vervolgens een klacht aanmaakt via je portaal hoor je niks meer.
Pas op voordat je via Alvast gaat huren. Je betaalt dan wel weinig, maar je krijgt er nog minder dan weinig voor terug. Ja, hoofdpijn!
Beloven veel. Halfuur voor je de sleutel haalt en al onderweg bent, bedenken ze zich dat ze een fout hebben gemaakt, geen sleutel. Andere bezichtigingen afgezegd, en dus geen huis. Nou oprechte excuses, en deze week hoor je nog iets, de kans is echt heel groot dat je een andere woning kan krijgen. Niks gehoord sindsdien. Zelf nog een mail gestuurd, kunnen ze al niet meer op reageren.
Top bedrijf, allemaal zeker niet doen! 👍
Als het gaat om vriendelijkheid, communicatie of terug betaling van je borg en servicekosten is dit het meest waardeloze bedrijf dat ik ken.
Wat een waardeloze organisatie. Ze proberen je zo veel mogelijk geld afhandig te maken voor een ongezonde leefruimte. Contact gaat moeizaam en onvriendelijk. Als 'klant' moet je alles meerdere keren initiëren voordat je iemand kan spreken of een afspraak kan maken. Afspraken zijn overigens al 2 keer op het laatste moment afgezegd, of ze komen niet opdagen en laten niet eens iets weten. Dit allemaal terwijl jij tijd en geld investeert. Volgensmij kunnen ze alleen bestaan omdat er zo'n enorme behoefte aan kamers en leefruimtes is en mensen wanhopig zijn. Uiteindelijk toch iets in de buurt van mijn studie gevonden, maar ik ben blij dat ik ondertussen weg ben uit dat schimmelhok en niets meer met Alvast te maken heb.
Ik begrijp niet dat deze partij woningen in beheer heeft en deze mag verhuren. Ze gaan met mensen om alsof het beesten zijn en hebben geen enkele empathie.
Servicekosten terugbetaling klopt niets van.
Ook proberen ze op vele manieren geld van je borg af te trekken die onrechtmatig zijn.
Dit is een bedrijf die kwetsbare groepen huurders verder de ellende inbrengt.
Ga nooit met deze partij in zee.
je betaald weinig, maar ze doen er wel alles aan om je op te fokken
Toen ik bij Alvast ging huren ging alles goed totdat ik mijn contract stop had gezet. Ik heb via de mail geen bevestiging gekregen voor het stop zetten van mijn contract. Een week voor de afloop datum had ik nog steeds niks gehoord. Ik heb ze gebeld om te vragen wanneer ze langs komen voor de oplevering. Zo heb ik meerdere keren moeten bellen doordat ze mij terug zouden bellen en dit niet deden. Uiteindelijk een afspraak kunnen maken voor de oplevering (3 dagen voor afloop datum). De medewerker die ik aan de telefoon had benoemde dat wanneer de vloer er uit is het prima is en dat ze verder niet zo streng zijn met de controle. Alvast heeft mij wel extra tijd gegeven om het huis gereed te maken doordat 3 dagen voor aanvang erg krap is. Op de afgesproken opleverdatum kwam niemand opdagen. Ik heb ze opnieuw gebeld en er werd gezegd dat diegene op vakantie is. Er zou een nieuwe afspraak gemaakt worden en ik zou er over teruggebeld worden. Na een aantal dagen werd ik gebeld door een medewerker. Met de medewerker een nieuwe datum geplant. De medewerker benoemde de oplever criteria die ik eerder niet heb gekregen. Terug gekoppeld dat ik dit niet eerder doorgegeven heb gekregen en dat een andere medewerker aan mij heeft doorgegeven dat wanneer de vloer eruit is het oke is. Op de opnieuw afgesproken datum kwam er een medewerker. De medewerker kwam het huis controleren en vond de tuin niet netjes. De situatie wat hiervoor is afgegaan benoemd en aangegeven dat ik het gek vind dat ze daar op een tweede afspraak pas mee komen. De medewerker vertelde dat de tuin moet worden onderhouden. Benoemd dat ik het gek vind dat ze binnen het bedrijf niet op 1 lijn liggen en ik het niets eens ben over de beoordeling van de tuin. De medewerker begon te dreigen met de borg. Dat wanneer ik niet de tuin ga aanpassen Alvast mijn borg inhoud. Zo vertelde de medewerker dat het geld dan nodig was voor een hovenier (ging om onkruid wat iets was gegroeid op een klein tuintje). Hierdoor werd ik boos en benoemde ik dat ik het gek vind dat zij nu dreigen met de borg terwijl ik eerder een afspraak heb gemaakt en zij niet op komen dagen en dat daar niks over word gezegd (geen sancties). Uiteindelijk gevraagd om een tegemoetkoming i.v.m de situatie. Hier stond de medewerker niet voor open. Ik heb toen de sleutels ingeleverd en toch de tuin veranderd naar wens doordat ik mijn borg terug wilde. Uiteindelijk zijn ze akkoord gegaan. Na zeker 2 maanden had ik mijn borg nog niet terug gekregen. Ik heb Alvast opnieuw gebeld. Medewerker benoemde dat ze het gingen uitzoeken en mij terug bellen. Verassend hebben zij mij weer niet terug gebeld. Ik heb Alvast gebeld en opnieuw zeiden ze dat zij mij terug zouden bellen de volgende dag. Dit is opnieuw weer niet gebeurd. De reden van beide situaties was dat de medewerker ziek was benoemde zij. Voor de derde keer gebeld en Alvast benoemde dat ik na 3 werkdagen mijn borg terug zal krijgen. Dit uiteindelijk ook gekregen.
Ik heb het echt gehad met de medewerkers. Heel laks en informeren halfjes of helemaal niet. Wanneer er een betaling vanuit mij moet gebeuren, dan zetten ze er tempo achter. Maar andersom, nemen ze de tijd van de wereld. Slecht bereikbaar en heel onserieus. Moest het pand uit, zetten enorm veel druk op je als je eruit moet. Hele woning leeggehaald omdat ZIJ met een datum kwamen dat ze zouden komen controleren of de woning netjes is achtergelaten… NIEMAND komt, NIEMAND belt of mailt. Ik heb lopen haasten en alles opgeruimd incl laminaat. Komen ze niet opdagen en zoeken ook geen contact. Moest WEER vanuit mij komen.
Mijn servicekosten die ik terugbetaald moet krijgen, is gestort op een rekening waar ik in de min sta, en dus geen toegang heb, waar ik overigens van op de hoogte ben dat t mijn probleem is en niet van Alvast. Alleen heb ik de rekeningnummer geprobeerd te wijzigen, ben doorverwezen om een mail te sturen naar de mensen die daarover gaan. Krijg geen gehoor van ze, 3 dagen later storten ze het held op de rekening waar het niet op gestort moet worden. Ik heb 3 mail gestuurd ivm de servicekosten. Met onder anderen het wisselen van rekeningnummer. Ik kon dit niet doen op de site omdat ik niet meer onder jullie woon, dus kan niet op mijn account. Nou bel ik DONDERDAG om info te krijgen, is diegene er niet en moet ik pas maandag contact opzoeken, bel ik maandag, is ze ziek en zou ze me terugbellen. Dag erna niks gehoord, dag daarna ook niks. Nu bel ik vanuit mezelf. Zeker wetende dat er anders geen contact zou worden gezocht met mij vanuit Alvast. Bel ik krijg ik een dame die er maar heel luchtig mee omgaat en geeft aan dat t geld 3 MAANDEN GELEDEN op overmaken stond, ik vraag al zeker 3 maanden info over de servicekosten, NIKS krijg ik, alleen ja je ziet het wel verschijnen… En nu krijg ik info dat een rekeningnummer veranderen 5 dagen kan duren… ALLEMAAL INFO DIE IK TOEN IK AAN HET MAILEN WAS NODIG HAD. Dan kon ik tijdig mijn wijziging doorgeven. Ik maar lopen wachten en bellen en mailen, krijg selectief antwoord. Soms helemaal geen antwoord, als bel ik in de ochtend of na pauze tijd. En ik zie al dat dit niet alleen bij mij zo is. Waarschijnlijk meerdere mensen, die er geen review over schrijven.
Ik vind dit allemaal heel onprofessioneel. Want als er zo wordt omgegaan met een mens, is dit heel egoïstisch en kunnen werknemers van Alvast zich niet eens een volwassen mens noemen.
Woning is slecht onderhouden. Verzinnen servicekosten.

Reply from Alvast B.V.
De woning was oke niet schoon maar de service van Alvast vind ik over het algemeen heel slecht. Toen ik werd gebeld dat er een woning was moest ik meteen zeggen of ik het wilde. 2 dagen later moest ik de sleutels ophalen als ik niet kon die dag kreeg ik de woning niet. Toen ik ging verhuizen heb ik een maand van te voren mijn opzegging doorgegeven. Ik heb wat spullen die de volgende bewoner gratis mag overnemen hier heb ik dan ook meteen foto's van meegestuurd bij het opzeggen. 2 dagen voor me sleuteloverdracht heb ik nog niks gehoord. Geen afspraak wanneer ze de woning komen controleren en ik de sleutels kan overdragen en reactie op of de volgende bewoner de spullen wil hebben. Ik heb hun meerdere keren gemaild maar geen reactie... erg slecht ze reageren alleen als ze willen verder niet. Toen ik een lekkage had en er achter kwam dat er meerdere stopcontacten los zaten en niet werkte is het wel snel opgelost door alvast. Maar het op tijd regelen van een nieuwe huurder en afspraken maken kunnen ze niet.
Learn more about other kinds of reviews.