Altihjem

Company details

Contact info

Rated 1 out of 5 stars

Hold dere laaaangt unna denne…

Hold dere laaaangt unna denne nettsiden. Kjøpte en TUYA Smart x8 elektronisk låskasse. Den virket i 14 dager før den slo seg helt vrang. Spør om innloggingsinfo hvert 15 sekund. Det virker ikke å resette låsen heller, samme maset om innloggingsinfo. Nettsiden kommer opp som usikker, og det er ikke svar å få fra kundeservice. Låsen selges også på en annen nettside VISPRO.NO denne siden er helt identisk med den altihjem hadde. Ingen hjelp å få der heller, de påstår at de ikke selger denne låsen selv om nettsiden deres har flust med TUYA produkter inkludert X8 Pro. Vær forsiktig før du handler..

7 January 2026

Forferdelig/svindel

Forferdelig! Tok 1 måned etter utallige purringer før produktet kom. Og når produktet først kom, helt ubrukelige greier fra Kina😂😂 Ville heve kjøpet, fikk ikke svar før flere dager. Fant adresse selv og sendte tilbake. Fremdeles ikke noe svar. Måtte finne et tlf for kontakt, fikk svar at jeg skulle få tilbake pengene. Fremdeles ikke fått noen penger langt etter fristen innen 10 dager!! Så styr unna! SVINDEL!!!!

6 October 2025

Oppløst

Oppløst! Kjøpte en lås som ikke funker. De svarer ikke på mail eller telefon.

14 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kjøpte en dørlås og ringeklokke med…

Kjøpte en dørlås og ringeklokke med kamera. Låsekassen passet ikke (ikke til norsk standard dør) ba om å returne dette pr mail, fikk svar etter et par dager. Sendt alt i retur som jeg vet de har mottatt pga sporing. Har sendt de 6 mail og ringt, de svarer ikke når de skal tilbakebetale beløpet. Helt elendig service og lurer på om denne siden bare er scam. Utrolig skuffende.

12 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kvalitet verre enn Temu!!

Jeg kjøpte det som viste seg til å være en dørlås rett fra Kina! Kunne sikkert kjøpt bedre kvalitet fra Temu! Varte i akkurat en måned! Så var den ødelagt! Elendig Kunderservice! Ikke noe svar å få på flere dager! 100% missfornøyd!

18 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en Tuya dørlås men hadde feil låskasse, kontaktet dem via mail og fikk rask og god hjelp. Noe vente tid men 100% verdt det. Nyter låsen en dag i dag. Handler garantert her igjen :D

28 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Trak pengene fra min konto og annullerede derefter min ordre.

Firmaet trak pengen på min konto og annullerede derefter ordren. I samarbejde med mit pengeinstitut lykkedes det mig efter lang tids arbejde at få pengene tilbage. Det er dog stadig ikke lykkedes mig at komme i kontakt med Altihjem. De har ikke noget telefonnummer og svarer ikke på mine mails.

25 August 2025
Altihjem logo

Reply from Altihjem

Hei Michael! Korrekt, vi kansellerte bestillingen din, da adressen du la inn var feil. Vi kontaktet deg angående dette, men fikk ikke noe svar. Derfor kansellerte vi ordren din, og pengene dine skal da ha blitt returnert :)

Temu Knock Off

Bestilte Soren Multistream kran med tre strålefunksjoner til kjøkkenvask. Det vi fikk var en temu knock off med både emballasje og bruksanvisning på kinesisk, kun to strålefunksjoner og ingen tegn til at dette er en Soren Multistream. Den ser ikke lik ut, har ikke de samme funksjonalitetene og materialet kjennes ut som plast da det er veldig lett. Vi har nå prøvd i flere mnd å få reklamert på varen, men Atihjem mener at forskjellene er for små til at de vil akseptere reklamasjonen. De mener og at vi må montere kranen (innen 14 dager) for å bevise at den bare har to strålefunksjoner siden emballasjen kan vise feil print, ellers må vi betale (2600kr) for den. Vi har heldigvis betalt via klarna så håper det går i orden, men skulle gjerne vært foruten hele opplevelsen.

11 September 2025

Elektroniskt dörrlås

Jag beställde ett lås Tuya x 8 pro ytterdörrlås som inte passar dörren .Och nu ville jag byta låset till ett större lås och skicka tillbaka de låset men sen svarar inte på mail försöker komma undan hur klarna kan gå med och ta in såna här bluff företag. Varning köp inte från detta företag.

26 July 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look