Super god service og kvalitet’s arbejde de hjalp os godt igennem vores skade og havde kontakten til forsikringen igennem hele forløbet og endte med det lækreste badeværelse. Kæmpe anbefaling herfra... See more
Company replied
Til en start tog det fire dage med adskillige telefonopkald frem og tilbage, før der kunne tages stilling til en dato for opgaven. Fred være med det, jeg havde heldigvis ikke travlt. Montør... See more
Jeg kontaktede Agesen & Koldsgaard VVS Teknik for at få rådgivning om energioptimering af mit fjernvarmeanlæg – altså for at høre, hvilke forbedringer der kunne gøres. Der blev aldrig nævnt n... See more
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Vi havde en forsikringsskade hvor de stod for samtaler med forsikringsselskabet, de leverer kvalitetsarbejde og kommer som aftalt. De bedste anbefalinger herfra.

Reply from Agesen VVS
Der blev aldrig nævnt noget om betaling, og jeg fik ingen information om, at besøget ville blive betragtet som en betalt reparation.
Efter et kort besøg modtog jeg et meget dyrt tilbud og derefter en faktura for selve besøget(faktura 326390), fordi virksomheden nu påstår, at det var en “reparation”.
To andre firmaer har besøgt mig for at give tilsvarende tilbud – helt gratis, som det normalt foregår i branchen.
Da jeg påpegede fejlen, var svaret både uforskammet og truende, og de nægtede at annullere fakturaen.
Det er efter min mening vildledende og urimelig forretningspraksis, og det er desværre ikke en overraskelse, at virksomheden kun har en Trustpilot-score på 2.6.
Jeg kan på det kraftigste fraråde at bruge Agesen & Koldsgaard VVS Teknik – man risikerer at få en regning for noget, man aldrig har bestilt. Jeg har klaget til ankenævnet og opfordre andre at gøre det samme så det ikke kan slipper for snyderig.

Reply from Agesen VVS
Montøren var fin og ham har jeg ikke noget at udsætte på.
Da regningen dukkede op, skal jeg dog love for der blev taget ved. En relativt simpel og lille opgave har fået et meget højt timeforbrug, selv med kørsel. Materialerne ligger absolut også i den dyre ende.
Jeg er klar over at der skal tjenes penge, men når man holder opgaven op imod prisen, så hænger det ikke sammen.
Der er to sider af en sag, og jeg vil da gerne høre den anden side. Jeg har henvendt mig på mail to dage inden denne skrivelse, men har ikke modtaget noget svar.
Jeg har tidligere haft Agesen & Koldsgaard på besøg til andre opgaver og været tilfreds, men det er nok slut efter denne omgang.
Super flot udstilling, hvor man kan mærke og se på de forskellige løsninger.
Vi fik opdateret vores badeværelser med fine løsninger, samt god vejledning.

Reply from Agesen VVS
Jeg er super tilfreds med agesen vvs, de står altid klar til råd og vejledning. Og der kommer huritg en mand på sagen og gør et godt stykke arbejde. Jeg er fuldt tilfreds. Vil klart bruge dem igen 😁

VVS arbejde udføret af Agersen VVS
Fjerritslev
Hold jer lang væk fra Agersen VVS Fjerritslev stor regning for højest en time arbejde for udskiftning af 3 kulehaner i målebrønd var ikke færdig gjort indsats sad løs efter arbejde var færdig gjort bolte var rusten og indsats kunne ikke gøres fast udtalte fra Agersen VVS det var ikke tilfælde bolte var ikke rusten har nu kontaktet vore lokale VVS I Aalborg for at få fast gjort indsats.Så hold jer lang væk fra Agersen VVS Fjerritslev

Hej Klaus.
Ja nemlig, som du skriver, så tror jeg også selv du har svaret på det, det ville blive dyrt hvis du skulle slæbe en svejser med til mig 😹😹😹 der må jeg sige du skød dig selv i foden 😂😂😂.
Det med kørekortet viser også noget om det jeg kan læse om jer på Trustpilot, det var virkelig DUMT og skrive til en “gammel” kunde.
Men Klaus hvis du vil være dig selv bekendt, at tage 800kr for og svejse så lidt og ja så må I/du en tur på Trustpilot og det med service kan du godt se langt efter 🚙
Dbh
Palle
Ja det er så det du mener er og true, NEJ det er fakta..... Ja nogen læser engang imellem noget der står skrevet på en måde og fordi man har dummet sig forsøger man og lave teksten om inde i sit "lille hoved", det gik så mindre godt.
Så skriver du, at i har masser af tilfredse kunder,,,,ØH måske du igen læser lidt forkert, en karakter på 2,4 på Trustpilot ,,,Ups her gælder det om og være tættest på 5 og ja der er en "lille bakke" du skal over inden jeres Kunde tilfredshed er noget og prale af, men læs og forstå.
Her er mine”trusler” som du kalder det…
Hej Klaus.
Jeg undres.... mener da helt klart vi aftalte, at hvis jeg bestilte oliefyrsservice hos jer ja så ville du svejse for mig, jeg var helt sikker på, at når jeg bestilte service ja så var det incl svejsning.....
Jeg vil derfor høre om det virkelig er dit alvor med den regning.
Jeg kan oplyse dig, at jeg har haft jer til og lave oliefyrsservice siden i opsatte fyr for mig i ca 2008 og det er da helt klart, at det ophører såfremt du mener, at det er alvor med den regning.
Dbh
Palle
At du så intet husker er din fejl, men jeg har betalt de 770kr for beslaget, som vi desværre aftalte mundtligt, at du var en “svær kål” som jeg kaldte dig, da du sagde “det svejser jeg” det husker du måske heller ikke, hvis ikke ja så er det bare sådan det er desværre.
Derfor vil jeg opfordre andre til og se på Trustpilot og ud fra karakteren på 2,4 stjerner ud af 5,0 vurderer om det er Agesen VVS i skal bruge til jeres opgave

Reply from Agesen VVS
Hold jer fra dem! Når de en gang har fået jer som kunde betragter de jeres pengepung som et åbent tag-selv bord. De skulle ringe til et varmepumpefirma for at få bekræftet, at fejlmeddelelsen betød det, de mente den betød. For den opringning bongede de mig for 4 timers arbejde med fuld servicevogn. Mere end 3200 kroner! Deres faglige stolthed ligger i pengepungen og ikke i arbejdet.

Reply from Agesen VVS
Havde et problem med det varme vand, ringede om formiddagen, de kom på vej hjem fra en anden opgave og så på det, og løste problemet !
Flot service lige op til påske !

Reply from Agesen VVS
Har egentlig god erfaring med dem, men de siste 3 ganger har vert forferdelige, de instalerte en timer som jeg skulle kunne bruke min telefon for å regulere varmepumpen på mit sommerhuse via net. men det viste seg at de satt opp en som ikke fungerte på den varmepumpe jeg hadde Baxi.
så fikk jeg et anbud på rep av varmepumpe,den ble akurat dobbelt så dyr, jeg har hatt inne annet VVS firma for å sett på jobben,de mener timebruken til A&K er høy,meget høy for den reprasjonen som ble foretatt.jeg kommer aldri til å bruke dem i gjen, har betalt over 100 000 DK for reprasjon av varmepumpe.Når dere leser svaret fra A&K så ser man for et useriøst firma de er.vi var aldrig enige, jeg måtte til og med bruke advokat, den ble montert ny i 2014, så når dere startet reprasjonen var den 6 år gammel... en varmepumpe til 140 000dk bør vare lenger en det, eller mener A&K at Baxi ikke er et bra merke?

Reply from Agesen VVS
Vi har haft Agesen til udførelse af et større arbejde i forbindelse med renovering af vort sommerhus. Vi er yderst tilfreds med arbejdet og har haft en god dialog med firmaet. Alt er udført håndværksmæssigt på bedste måde og efter de retningslinjer, som vi havde ønsket.

Reply from Agesen VVS
Jeg har lige fået voksen skældud af en ansat ved Agersen vvs.
Vi har en vandskade som kun er blevet værre over de sidste 3 måneder, dengang meldte vi det til forsikringen og de sendte så en vvs’er ud der ville belyse årsagen til vandskaden .
Det lykkedes ham IKKE at finde årsagen efter 4-5 besøg hos os . UDEN vvs kompetencer fandt jeg selv årsagen til vandskaden på en 1/2 time. Og nu vil de have betaling af os for brugte timer 😳
Ubehøvlet respons, når man prøver at åbne en dialog.
Vil på det kraftigste anbefale at man finder et helt andet firma til sine opgaver .
0 stjerner herfra

0 stjerner, hvis muligt.
Ci accepterede et tilbud på gulvvarme i badeværelse. Da regningen så kom havde de opgjort det hele i timer, og regningen blev derfor meget dyrere end aftalt.
Ligeledes ødelagde deres medarbejder klinker i forbindelse med installation af badekar. Jovist det kan ske.
De nægter nu at betale for den ekstra regning vi fik da klinkerne skulle repareres, selvom vi ringede med det samme, hvor en medarbejder fortalte at vi blot skulle sende dokumentation og regning når arbejdet var udført.
De har sågar krævet betaling for at installere badekarret igen.
Hold jer langt væk.

Reply from Agesen VVS
Netheir gelukkige of tevreden gemiddelde service
Agesen og Koldsgård VVS Teknik APS
Har sendt en regning på 5450kr. til mit andelsbolig selskab under påskud at de har udført en eller anden form for sporing hos mig. Aner ikke hvad det er. Jeg kender ikke dette firma og de har aldrig været i mit hjem. Jeg bor i Aalborg.
Er der andre der har været udsat for lignende af det her skod selskab? De påstår at have været hos mig den 20.02.2023
Regningen kom her i Juli måned.

Reply from Agesen VVS
De har været meget behjælpelig i forbindelse med en vandskade, og har hurtig sørget for at vi fik det vi skulle bruge i forbindelse med skaden, og de kom hurtig da der var problemer med frost i badmobilen. super god service.
jeg har en udlejningsejendom som har problemer med at det larmer i rørene men det er ikke en opgave de kan løse men tage penge for at forsøge det kan de finde ud af det har så kostet 10000 kroner sikken en service
jan
På jeres hjemmeside står der ordet "service og garanti", tja nu kan man som håndværker selvfølgelig være "uheldig" ind imellem.
Jeg købte for ca. 6 år siden et pillefyr hos jer, som har kørt fint til nu, men så kom der problemer med forbrændingen. Jeg har nu betalt over 3000 kr for at få det indstillet m. v., men det kørte stadig ikke efter 2 besøg.
Så fandt jeg en "ekspert", der fik det til at køre perfekt for 600 kr incl. moms dog kom der så reservedele for ca. 200 kr.
Vi skulle have skiftet en enkelt Ballofix og et armatur i bryggerset, så en ret simpel opgave. VVS'eren havde dog store udfordringer med at få lukket for vandet og efter flere forsøg, både ude og inde lykkedes det endelig, og delene blev skiftet.
En uge efter blev vi kontaktet af Aalborg forsyning, der kunne konstatere fejl på fjernvarmemåleren opstået en uge forinden og i præcist det tidsrum vvs'eren var i huset. Det viste sig at to ledninger var flået ud af fjernvarmemåleren og det kostede os en ny til 2.116kr.
Efter telefonisk henvendelse, hvor jeg fik at vide, at det ikke gav mening, da det var en erfaren medarbejder, sendte jeg to mails, senest til ejeren, men dem har jeg stadig ikke fået respons på.
Det må derfor konstateres at have været et meget dyrt vvs besøg og en dårlig kundebetjening. Sådan en fejl kan jo opstå, men at undlade at tage ansvaret eller at reagere på henvendelsen er uacceptabelt.
Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at benytte firmaet.