Affairedate Reviews 9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Je kan helemaal niets zonder betalen

Je kan helemaal niets zonder betalen. Zelfs geen proefperiode. De profielen posten totaal niet voor mij. En dan krijg je een heleboel berichten ( ra ra ) maar die kan je alleen lezen als je gaat betalen.
Je gegevens weghalen is niet eenvoudig. Ik heb het nog niet ontdekt.

10 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb zojuist online aangifte gedaan…

Ik heb zojuist online aangifte gedaan bij de politie tegen affairedate.nl
Ik heb een VIP Lidmaatschap aangekocht september 2024, maar ik kon van het begin af aan geen gegevens wijzigen en zelf mijn account niet verwijderen.
Contact gezocht met het bedrijf via de 'contact' optie, geen reactie gekregen. Het bedrijf heeft geen telefoonnummer maar stuurt wel aanmaningen via een email adres met boekhouding erin. Een reactie terug naar dit email resulteert in een geweigerd bericht.
Je mag wel betalen, maar het bedrijf is niet bereikbaar en je kunt dus niet je account opzeggen. Ordinaire oplichters dus!

10 April 2025

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het , na opzegging van je lidmaatschap ,krijg je 1,5 jaar later een brief van een deurwaarder uit Oost duitsland met super bedreigende teksten . Dus gewoon niet doen want je moet betalen .! 😱😱🤬🤬

6 February 2024

Criminelen zijn het

Criminelen zijn het. Zodra je een profiel aangemaakt hebt kom je er niet meer vanaf. Als je niet betaald sturen ze gelijk een Duitse incassobureau op je af die allerlei dreigementen op je afstuurd. NIET AAN BEGINNEN DEZE ROMMEL. Als je er wel ingetuind bent melding maken bij de fraudehelpdesk en ECC. Wees gewaarschuwd.

27 June 2024

Trap hier niet in

Ik verveelde me dus dacht proberen en 1 x betaald. Ik had al gelijk spijt waardoor ik gelijk mijn account heb opgezegd! Nu krijg ik betalingsherinneringen maar contact met hun ho maar

6 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Eigenlijk wat gaat er wel goed bij…

Eigenlijk wat gaat er wel goed bij affaire date.
Probeer je account maar te resetten, of op te heffen.
Welk mailadres je ook probeert niets of niemand reageert.
Maar ze zijn wel goed in het dreigen met incasso kosten.
Gelukkig hebben geen poot om
Op te staan, ik heb al een heel dossier opgebouwd.
Dus een gewaarschuwd mens!!

6 May 2024

Pure oplichting.

Pure oplichting.
Ga voor de gein maar de vrouwen fotos met google zoeken.
Nep gesprekken en pas op je betaalt en opeens heb je een automatische incasso op je bank.

1 March 2024

Jatten vrouwelijke foto's van Facebook

Bij deze site gaan ze net een stapje verder dan gewone fake sites. Hier kwam ik een dame tegen uit mijn eigenwoonplaats, deze dame was niet bekend met deze site. Er worden gewoon vrouwelijke Facebook foto's gejat van facebook zonder dat de FB eigenaar hiervan op de hoogte is gebracht. Ze jatten ook je naam of veranderen hier iets in met een nummer. compleet geschift. Als je wel al contact krijgt dan is het alleen via de email die jij opgeeft en dan weet je nog steeds niet met wie je te maken hebt. de naaktfoto's vliegen je wel om de oren in je mail maar als je gaat zoeken met yandex.com blijken deze vrouwelijke naaktfoto's gewoon op het hele internet te floreren en zijn gewoon gejatte foto's die door operators er vanaf zijn gehaald , ook lokken sommige nep dames je naar andere betaalde duurdere sites onder het mom dat ze daar veilig en secreet zijn. kortom wil je genaaid worden en een lege portemonnee hebben dan ben je bij affairdate.nl aan het goede adres

11 March 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look