Advies Nederland Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede ervaring met Advies Nederland. Ervaren, doch vriendelijke adviseur, die ons van A tot Z heeft begeleid in het traject naar het verkrijgen van een hypotheek, die aan onze wensen en eisen vol... See more

Rated 1 out of 5 stars

In 2017 met theo migchelsen prijs afspraak gemaakt voor het omzetten van een annuïteiten hypotheek. Mooie woorden en vriendelijk, daarna niks meer wat heeft geleid tot alleen maar rekeningen betale... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Als starter is het van belang dat er goed naar je geluisterd wordt en vooral dat er gekeken wordt naar wat het beste is voor jou. Ieder mens is anders en heeft daardoor ook andere eisen. Advies Nederl... See more

Rated 4 out of 5 stars

Een adviseur die altijd bereikbaar is, direct terugbelt, en goed adviseert over implicaties van bepaalde hypothecaire keuzes; hier ben ik zeer over te spreken!. Als ik 1 punt van feedback zou meegeven... See more

Company details

1. Money & Insurance

Information provided by various external sources

Advies Nederland bemiddeld en adviseert financiële producten in de ruimste zin des woord. Wij zijn onafhankelijk en in het bezit van een AFM vergunning. Bekijk onze website voor meer informatie.

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

deskundig advies

Ik was zeer blij met het deskundige advies wat ik gekregen heb in verband met het oversluiten van mijn hypotheek. Groeten Rob

15 October 2018
Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn zeer goed geholpen door Advies…

Wij zijn zeer goed geholpen door Advies Nederland. Dit jaar gingen we verhuizen en kwam er een hoop ons af. Wat een stress zeg! De adviseur van Advies Nederland kon ons goed gerust stellen. Uiteindelijk is de hypotheek goed geregeld en wonen we in ons prachtige nieuwe huisje.

11 October 2018

Goed Advies

Wij zijn geweldig geholpen door Advies Nederland bij het oversluiten van onze hypotheek. Een vriendelijke deskundige adviseur heeft veel voor ons gedaan om onze maandlasten naar beneden te brengen. Petje af.

5 October 2018

Advies Nederland/Team Investement BV totaal onbetrouwbaar

Advies Nederland (onderdeel van Team Investments BV) is een waardeloos clubje. Meer dan een jaar heeft het geduurd voordat onze hypotheek eindelijk was overgesloten. Doordat de aan ons toegewezen adviseur weg gegaan is bij Advies Nederland (verstandig) kwamen wij voor dubbele advieskosten te staan (totaal 6290 euro) Advies Nederland heeft ons niet geïnformeerd over het vertrek van onze adviseur maar nemen ook geen verantwoording voor wat er gebeurd is. Uiteindelijk een klacht ingediend bij de Kifid, deze hebben ons ook in het gelijk gesteld, we hebben het tegenvoorstel van 50% geaccepteerd ze moeten ons de helft terug betalen, maar dat doen ze niet wat betekend dat we nu naar de rechter moeten om hen te dwingen te betalen. Een collega van mij heeft dezelfde ervaring met Advies Nederland, ons advies blijf ver uit de buurt van Advies Nederland en zoek een betrouwbare adviseur.

18 July 2018
Advies Nederland logo

Reply from Advies Nederland

2023. De nieuwe eigenaren willen graag iedereen met een slecht gevoel compenseren met een VD Valk overnachting (2 personen) om de review te verwijderen. Wij begrijpen dat er dingen in het verleden met de oude eigenaar is misgegaan. Echter, wij zijn een organisatie die wel zijn klachten serieus neemt. Kunt u ons mailen via Trustpilot. Dan verwijderd u de review en dan horen wij graag in welke stad wij de overnachting moeten boeken! M.v.g. het nieuwe team van Advies Nederland.

2018. TSI onderdeel van Advies Nederland? Wij zijn een hele andere partij - zie titel Trustpilot.

Rated 1 out of 5 stars

In september 2016 eerste gesprek gehad…

In september 2016 eerste gesprek gehad over oversluiten hypotheek. In maart 2017 leek alles voor elkaar te zijn. Nieuwe (duurdere) overlijdensverzekering afgesloten, taxatierapport laten opmaken en de rekening daarvoor betaald en alle stukken aangeleverd voor de ondertekening van de nieuwe hypotheekakte bij de notaris.
Inmiddels is het maart 2018 en is er niets meer gebeurt bij Advies Nederland, behalve het sturen van de nota van 3.000,-.
Wij hebben dus de nodige kosten gemaakt en moeite gedaan om bescheiden aan te leveren, maar geen nieuwe (goedkopere) hypotheek kunnen afsluiten!!
In de tussentijd neemt de adviseur de telefoon niet meer op en mails worden niet beantwoord. Laatste bericht was dat er gewerkt werd aan "het compleet maken van het dossier" wat dat dan ook mag betekenen.

9 March 2018
Advies Nederland logo

Reply from Advies Nederland

4-2-2023 - De nieuwe eigenaren vanaf december 2022 willen graag uw review gewijzigd zien. Wat dacht u van een vd valk overnachting voor 1 nacht 2 personen. Dan kunnen zij fris beginnen en heeft u een leuke avond. Graag contact via onze Trustpilot mail.

1-4- 2018. Goedemiddag Theressia, onze fout excuses! We hebben de factuur gecrediteerd. De adviseur hadden wij ontslagen en hij had niet zijn dossiers overgedragen. We hebben bloemen gestuurd als excuses.

The Trustpilot Experience

Take a closer look