Jag tycker er service är mycket bra, alltid ett gott bemötande samt snabb återkoppling. Gillar också statistikportalen. Det hade varit bra om ni hade möjlighet till enkätfunktion så att vi hade få... See more
Company replied
Utomordentlig kundservice. Andreas och Mimmis som jag haft kontakt med ger snabb respons vid mail-och telefonkontakt, ringer och checkar in hur vi upplever räckvidd av annonser mm. Fokus är verklige... See more
Company replied
Arbetat med Andreas och Mimmi och de är så kompetenta och serviceminded. Snabba, duktiga, informativa och trevliga! Jag som beställare av deras tjänster kan inte annat än att rekommendera dem.
Company replied
Snabba på att svara på beställningar. Svarar tydligt på frågor. Tar till sig önskemål och justeringar på ett bra sätt.
Written by the company
Kämpegatan 6, 411 04, Göteborg, Sweden
Förra rekryteringsrundan var väldigt lyckad med er. Därför fick ni förtroendet denna gång också.
Arbetat med Andreas och Mimmi och de är så kompetenta och serviceminded.
Snabba, duktiga, informativa och trevliga!
Jag som beställare av deras tjänster kan inte annat än att rekommendera dem.

Reply from Adsup
Det hade varit bra om ni hade möjlighet till enkätfunktion så att vi hade fått siffror på om de vi anställer har sett just er annons. Saknar idag möjlighet till benchmarking också, svårt att veta hur ni står er i förhållande till konkurrenter.

Reply from Adsup
Levererar efter överenskommelse och lever upp till de förväntningar vi har.
Levererar alltid snabbt och är professionella och trevliga.

Reply from Adsup
Snabb och bra service. Mimmi tog fram en korrektur samma dag som vårt möte och vi fick in flera bra kandidater på kort tid.
Rekommenderar starkt Adsup för deras goda bemötande och service!

Reply from Adsup
Christopher är alltid lika tillmötesgående, proffsig, behjälplig och flexibel. Vi har ett mycket bra samarbete med Adsup

Reply from Adsup
Snabb service och återkoppling samt god kommunikation och god inblick i vår verksamhet så att den förmedlas på ett bra och korrekt sätt i annonser.

Reply from Adsup
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.