Company replied
Omsorg, professionalisme og et varmt hjerte er, hvad man altid møder hos Aalborgfodterapi. Kan varmt anbefales❤️.
Kan varmt anbefales❤️.
Kan kun anbefale Aalborg fodterapi og fodterapeut Mi-Ok. Flot klinik med hyggelig atmosfære. Meget dygtig, grundig og kompetent fodterapeut. Man føler sig meget velkommen og godt behandlet
Kommer helt sikkert igen

Reply from Aalborgfodterapi
Den dygtigste fodterapeut i Aalborg!!

Reply from Aalborgfodterapi
Lige fra modtagelse kan man mærke at man er kommet til et sted som er ud over det sædvanlige, flotte lokaler og Mi-ok sørger for at byde en velkommen og den behandling hun giver ens fødder er bare super kompetent , altid en fornøjelse derfor kommer jeg altid igen

Reply from Aalborgfodterapi
Mi-ok er rigtig sød og yder en virkelig professionel behandling, hun kan kun anbefales!

Reply from Aalborgfodterapi
Fantastisk service og behandling. Mi-ok åbnede klinikken for mig i nød og hjalp med min hæl, jeg ikke kunne gå på. 2 dage efter behandlingen kunne jeg gå igen UDEN smerter. Hun er vildt dygtig og professionel. Den største og varmeste anbefaling herfra!

Reply from Aalborgfodterapi
Jeg blev mødt af den sødeste og mest behagelige behandler, Mi-ok, som var virkelig dygtig, professionel og kompetent. Udover at mine gener er behandlet og jeg er blevet velinformeret og vejledt om hvad jeg kan gøre fremadrettet selv, så var selve behandlingen simpelthen så god, rar og tryg. Kan på det kraftigste anbefale Aalborg fodterapi!

Reply from Aalborgfodterapi
Virkelig grundig og kompetent behandling! Jeg oplevede allerede store forbedringer efter bare første behandling. Mi-ok er derudover meget behagelig, proffesionel og dygtig. Jeg kan varmt anbefale stedet!

Reply from Aalborgfodterapi
Dygtig, Kompetent og meget behagelig !
Kan varmt anbefale et besøg hos Mi-ok.
Mvh
Mikkel

Reply from Aalborgfodterapi
Bedre og bedre for hver gang man går derind. Kan ikke Rose det nok. Utrolig god service, gode og rene omgivelser. Tydeligt at Mi Ok elsker sit arbejde og det smitter positivt af på hele kundeoplevelsen! Hver stjerne er fortjent
Varme anbefalinger herfra

Reply from Aalborgfodterapi
Jeg var i dag hos Aalborgfodterapi. Det må siges at være en varm og dejlig oplevelse, for jeg gik derfra med følelsen af helt nye fødder!
Servicen var helt i top og massere af gode snakke samt latter undervejs i behandlingen.
Lokalerne er luftige og der er højt til loftet i mere end en forstand.
Helt klart en anbefaling herfra! 🙏🏻

Reply from Aalborgfodterapi
Kæmpe anbefaling herfra! Mi Ok er både sød og rar, samtidig med at hun er kompetent og dygtig. En sjælden, men udsøgt kombination. Klinikken er lys og imødekommende ligesom ejeren! Mi Ok sammensatte en behandling der var skræddersyet til mine fødder, ligesom de fik smuk lak og blødgørende olier. Jeg forlod klinikken med et smil på læben og lækre fusser. Gør dine fødder en tjeneste og slå vejen forbi Hobrovej 93 i Aalborg!

Reply from Aalborgfodterapi
En super tilfredsstillende oplevelse med en imødekommende atmosfære. Mi-ok er så sød og omsorgsfuld og sikre sig at behandlingen hele vejen igennem er grundig og behagelig. Det kan helt klart anbefales!

En fantastisk oplevelse
Super sød og professionel

Reply from Aalborgfodterapi
En fantastisk og meget professionel behandling. Følte at både jeg og mine fødder var fuldstændig i fokus. Gik svævende derfra og vender helt sikkert tilbage 🦶🏻🦶🏻

Reply from Aalborgfodterapi
En utrolig god service og yderst kompetent behandling. Kan varmt anbefale Aalborg Fodterapi!

Reply from Aalborgfodterapi
Virkelig god service og kompetent behandling. Kan varmt anbefale Aalborg Fodterapi :-)

Reply from Aalborgfodterapi
Hvis du skal have plejet dine fødder, skal turen gå forbi Aalborgfodterapi. Her bliver du mødt med varme og professionalisme i fantastiske omgivelser. Behandleren sætter kvalitet over tid. Her bliver der ikke kigget på om konsultationen er udløbet , før fødderne er plejet færdig. Kan varmt anbefales
Min datter har i årevis døjet med vabler og hård hud, som følge af meget kampsport. Vi har brugt andre fodterapeuter, men altså ingen så dygtige og kompetente som aalborgfodterapi.dk. Endelig er der styr på vablerne. Og samtidig med at Mi-Ok er virkelig dygtig, er hun utrolig sød og der er en dejlig imødekommende atmosfære i den fine klinik.

Reply from Aalborgfodterapi
Hej alle. Bruger normalt ikke dette medie, men efter en behandling hos Aalborgfodterapi, føler jeg bare, at jeg er nødt til, at dele min oplevelse med nogen. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige fodterapeuter, med oplevelsen LA LA, men tak skal du da have, en følelse jeg havde, da jeg forlod stedet. Som at svæve på en sky :) Top professionel behandling i rigtig flot klinik. Wauw siger jeg bare. Kan absolut klart anbefales.