See what reviewers are saying
Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse hos Sameenas Køreskole. Jeg havde Sameena som kørelærer, og hun gjorde hele forløbet meget trygt og overskueligt. Hun er meget tålmodig og god til at fork... See more
Borups Alle 5, 2200, Kbh N, Denmark
- sameenaskoereskole@gmail.com
- sameenaskøreskole.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg fik bestået min praktiske prøve…
Jeg fik bestået min praktiske prøve igår, på første forsøg med Sameena! Jeg skiftede over til hendes køreskole efter en lang og ærgerlig process med andre køreskoler/kørelærer. Dog er Sameena simpelthen så dygtig og pædagogisk, super sød og tålmodig og virkelig god til at lære fra sig! Jeg kan intet andet end at anbefale hende, da hun virkelig er den sødeste og bedste kørelærer jeg har haft!
Jeg har lige fået mit kørekort
Jeg har lige fået mit kørekort (!!) og jeg er så glad for, at jeg havde Sameena som kørelærer ❤️🚗
Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg – hvilket jeg ærligt ikke havde turdet satse penge på i starten 😅 Så kæmpe tak til Sameena for hendes tålmodighed og måde at lære fra sig på!
Jeg har helt oprigtigt elsket mine køreture med hende. Det var altid hyggeligt, og hun fik mig til at føle mig tryg bag rattet – også når nerverne lige tog over 😬 Hun var virkelig god til at berolige mig og få mig tilbage på sporet igen.
Og bonus: hun var mega fleksibel med tider, hvilket gjorde det hele meget nemmere i en travl hverdag 🙌
Havde aldrig troet, jeg ville sige det her… men jeg kommer faktisk til at savne køretimerne lidt 😂
Kan varmt anbefale Sameena til alle, der skal tage kørekort!
Jeg kan virkelig anbefale Halima og Sameena!
Jeg kan virkelig anbefale Sameenas køreskole! Jeg skiftede dertil efter at have taget lovpakken et andet sted, og det er klart den bedste beslutning jeg har taget. Jeg havde Halima til manuelt gear og Sameena til automatgear, og begge har været utrolig tålmodige, fleksible og virkelig gode til at forklare tingene på en måde der giver mening.
Jeg var meget nervøs for at køre bil, men de har hjulpet mig enormt meget på kort tid og gjort alt for, at jeg kunne komme godt igennem forløbet!
Jeg kan helt klart anbefale Sameenas Køreskole
Hun er meget tålmodig og god til at forklare tingene på en klar og forståelig måde, så man hurtigt føler sig sikker bag rattet.
Takket være hendes støtte og professionelle undervisning følte jeg mig godt forberedt gennem hele forløbet, og jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg. Det havde jeg ikke kunnet gøre uden Sameenas rolige og dygtige tilgang til undervisningen.
Jeg kan varmt anbefale Sameenas Køreskole og især Sameena som kørelærer.
Bedste køreskole
Jeg havde Sameena som kørelærer, og hun var utrolig sød, rolig og tålmodig hele vejen igennem. Hun var god til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå, og hun skabte en tryg stemning i bilen, så man følte sig sikker og godt forberedt. Hele forløbet gik rigtig godt. Og takket være hendes undervisning bestod jeg både teori og køreprøven i første forsøg. Jeg kan klart anbefale hende til andre, der ønsker et trygt og professionelt kørekort forløb☺️
Rar og kompetent køreskole til fornuftig pris
Jeg har lige færdiggjort kørekortsforløb hos Sameenas køreskole og bestod både teori- og køreprøve i første forsøg. Jeg er meget glad for at jeg valgte Sameenas, da jeg også overvejede et par andre køreskoler. Jeg synes prisen er fair og har været gennemsigtig fra start til slut. Jeg har haft brug for ekstra kørelektioner udover lovpakken, men ikke så mange jeg som kunne have frygtet. Jeg synes jeg er blevet klædt rigtig godt på køreskolen, både på teoretisk og praktisk plan. Der er rar og imødekommende stemning på køreskolen, hvor der er plads til at stille dumme spørgsmål. Der har været god fleksibilitet ift. teoritimer, så det er nemt at få det til at hænge sammen tidsmæssigt. Jeg havde Sana som kørelærer og det var et rigtig godt match. Sana er meget rolig, tålmodig og venlig og var med på at grine af mine dumme ups'ere, hvilket fik skuldrene til at falde ned. Hvis man har det ængsteligt omkring at skulle køre bil, som jeg havde, kan jeg varmt anbefale Sana som kørelærer, da hun er god til skabe en afslappet og tryg stemning og korrigere uden at virke irettesættende. Tusind tak for nogle hyggelige køreture og for at hjælpe mig med at få kørekortet i hus<3<3<3
En køreskole der kan garantere dig en kørekort.
jeg kan varmt anbefalde Sameenas køreskole.
At tage kørekort hos Sameenas Køreskole var en virkelig god oplevelse. Det er en vildt god køreskole, hvor undervisningen er både grundig og let at forstå. Sameena er dygtig, tålmodig og virkelig engageret i sine elever.
Man føler sig ikke bare som endnu en elev på holdet – hun går oprigtigt op i, at man har det godt og føler sig tryg gennem hele forløbet. Der er en god balance mellem seriøs undervisning og en afslappet stemning, så man både lærer meget og samtidig hygger sig.
Jeg kan varmt anbefale Sameenas Køreskole til alle, der ønsker personlig, kompetent og engageret undervisning.
En køreskole hvor du er i sikre hænder
Hvis du søger en køreskole hvor alt bare er i orden så er det her stedet
Jeg havde en fantastisk oplevelse som lynkursus elev hos Sameena!
Jeg fik indtrykket af at hun gjorde alt hvad hun kunne for at få mig igennem kursusforløbet så hurtigt som muligt. Hun var fleksibel med tidspunktet for køretimer og så kunne man mærke at hun gik op i at få mig til at bestå første gang, hvilket var virkelig betryggende. Så da hun sagde jeg var klar til prøven var jeg lidt mindre nervøs end jeg ellers plejer til den slags test.
Jeg har hørt om flere der har haft bøvl med deres køreskoler, så det var rart at alt bare var i orden. Der var ikke noget med overraskende gebyrer eller dårlig kommunikation. Min kørelærer besvarede alle mine spørgsmål og beskeder hurtigt:)
Ja 5/5
Jeg kan virkelig varmt anbefale…
Jeg kan virkelig varmt anbefale Sameenas Køreskole ved Nuuks Plads Metro. Det har været et helt vildt rart forløb fra start til slut. Man føler sig virkelig tryg og tilpas, og det betyder så meget, når man skal lære at køre bil.
Køreskolen ligger mega tæt på Nuuks Plads Metro, så det er super nemt at komme til og fra undervisning. Det gjorde det hele endnu lettere.
Min kørelærere Sameena og Nadia har været så dygtig, tålmodig og støttende hele vejen igennem. Jeg troede ærligt talt ikke, at jeg ville bestå, men de gav mig håb og tro på mig selv. De gjorde virkelig alt for, at jeg kunne blive god og føle mig sikker bag rattet. Hvis jeg var usikker på noget, var de hurtige til at hjælpe og forklare det igen, indtil jeg forstod det.
Jeg har følt mig virkelig komfortabel hele forløbet, og man kan mærke, at de går op i deres elever og gerne vil have, at man lykkes.
Tusind tak for et fantastisk forløb, jeg er så glad for, at jeg valgte Sameenas Køreskole! 🥳🥳
Blev godt klar til køreprøve
Jeg skiftede over til Sameenas køreskole efter jeg havde kørt lovpakken hos en anden køreskole. Sameena lavede en rigtig god og intens plan for køretimer op til køreprøven, der gjorde at jeg kom ud at køre flere dage i træk og først der følte jeg mig tryg ved at være bilist. Hun finpudsede mine mangler og jeg var tryg ved at hun havde godt overblik over hvordan det gik med min kørsel og hvad jeg manglede for at komme i mål.
Og herudover havde vi bare nogle hyggelige køreture sammen.
Kan klart anbefale.
Sådan gjorde Sameenas køreskole min treårige kørekortrejse til en succes
Sameenas Køreskole på Nørrebro har været min køreskole i et forløb, der strakte sig over tre år. Valget faldt naturligt på skolen, da den ligger tæt på min bopæl, og det viste sig at være en af de bedste beslutninger. Mit kørekort var nødvendigt for at kunne besøge mine forældre, der er flyttet langt sydpå, og skolen har været en afgørende faktor i, at jeg endelig opnåede mit mål.
Undervisningsmiljøet er præget af en positiv og opmuntrende stemning. Instruktørerne er ikke blot dygtige fagligt, men også utroligt søde og hjælpsomme. De har fulgt mig gennem hele forløbet, selvom det krævede flere forsøg på at bestå køreprøven. Deres tålmodighed og forståelse for mine skiftende livssituationer har været en kæmpe støtte. Selvom teorien ikke var noget problem, var det den praktiske prøve, der gjorde mig nervøs. Alligevel har de altid mødt mig med optimisme og maksimal støtte, hvilket har gjort en stor forskel.
Hvad der virkelig skiller Sameenas Køreskole ud, er deres evne til at tilpasse sig den enkelte elevs behov. De har gået den ekstra mil for at sikre, at jeg følte mig tryg og klar til både teoriprøven og køreprøven. Deres fleksibilitet og positive indstilling har været afgørende for min succes.
Jeg vil uden tøven anbefale Sameenas Køreskole til alle, der søger en køreskole med et menneskeligt touch. Hvis du overvejer at starte her, kan du regne med at blive mødt med forståelse, professionel vejledning og en opmuntrende tilgang, uanset hvor lang tid det tager. Skolen har bevist, at de sætter elevernes behov i centrum, og det er en kvalitet, der er svær at finde andre steder.
Effektivt og lærerigt forløb, klar anbefaling
Jeg har i går bestået min køreprøve og færdiggjort mit kursus.
Jeg har ikke andet en ros og gode ord til forløbet - og ikke mindst til Sameena som person.
Efter stor anbefaling fra 2 af mine venner, som begge tidligere er blevet undervist af Sameena, valgte jeg at gøre det samme. Det har på ingen måde har været en skuffelse!
Sameena er en kørelærer, jeg nu trygt også vil anbefale videre.
God oplevelse - Nadia som kørelærer
Jeg havde Nadia som kørerlærer. Jeg havde en rigtigt god oplevelse med hende. Hele forløbet gik stærkt, og jeg bestod både teori og køreprøve første gang.
Ville ikke engang anbefale denne køreskole til min fjende
Ville ikke engang anbefale denne køreskole til min værste fjende. Hvis du er interesseret i at få spildt din tid, blive kastet mellem kørelærere (som igen spilder din tid, i sådan en grad at dit teoriprøve/lægeerklæring osv. udløber) betale SÅ mange ekstra køretimer, til forskellige kørelærere hvortil du skal starte “processen” om igen, som Sameena mener er nødvendigt - og hvis man stiller spørgsmålstegn ved beløbene, bliver man truet med inkasso? Girl …
Jeg har haft den værste oplevelse med denne køreskole. Til start var jeg forhåbningsfuld, da jeg var interesseret i en kvindelig kørelærer; jeg blev til start tildelt Nadia, og der gik det ned af bakke. Magen til tidsspild, aflysninger osv. nå vi så endelig kørte, talte hun heletiden i telefon og vi kørte ofte efter hendes ærinder, børn der skulle hentes, handles, købe smøger mv. Uden min viden bliver hun enten fyret eller siger op, jeg står så uden en kørelærer i flere måneder indtil jeg tager kontakt til Sameena selv. Hun bliver så min kørelærer, det var absolut ikke et step up. Jeg lærte intet, og det føltes meget uden formål. Her igen bliver der konstant talt i telefon, generel uprofessionel adfærd. Jeg får så kort tid efter tildelt en tredje og fjerde … i mellemtiden bliver regningen så voldsom, at jeg bliver nødt til at stille spørgsmålstegn. Men det bliver affejet, inden min pakke udløber når jeg at komme op til køreprøve to gange, med følelsen af ikke at være rustet til det overhovedet. Nu hele pakken udløbet, jeg har betalt sindssyge rater og aldrig oplevet en mere nedværdigende uprofessionel sløj køreskole. DON’T DO IT.
Virkelig god køreskole
Jeg kan varmt anbefale Sameenas Køreskole. Jeg har haft Sana som kørelærer, og hun er meget professionel, dygtig og tålmodig. Undervisningen har været struktureret og tryg, og forklaringerne har været klare og forståelige. En meget positiv oplevelse🌟🌟
Kørekort december 25 - meget anbefalelsesværdig
Simpelthen en god oplevelse. Saamenas teoriundervisning var god og nærværende, og hun forklarede tingene så man forstod dem, og havde altid plads til opklarende spørgsmål.
Jeg havde den kæmpe fornøjelse at have Halima som kørelærer, hvilket i høj grad kan anbefales 🤩💚 En lærer som både er megadygtig, tålmodig, sød og tryghedsskabende. Altid med et smil og en “du kan godt!”-tilgang. Jeg bestod både teori og praktisk prøve i første hug, og pga Halima føler jeg mig rigtig godt rustet til at komme ud og prøve kræfter alene bag rattet.
Kan klart anbefale Halima som kørelærer
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Sameenas Køreskole. Jeg havde Halima som kørelærer, og hun var rigtig god.
Hun er tålmodig, tydelig i sin undervisning og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der gør det nemt at forstå.
Takket være hendes støtte og gode undervisning følte jeg mig tryg hele vejen igennem og jeg bestod både teori og kørsel første gang. Det havde jeg ikke kunnet uden Halimas dygtige og rolige tilgang.
Jeg kan helt klart anbefale både køreskolen og især Halima som kørelærer
Fantastisk oplevelse hos Sameenas Køreskole – især med Halima!
Jeg var så heldig at få skønne Halima som kørelærer, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre! Hun er utrolig tålmodig, rolig og behagelig at køre med, hvilket gør hele oplevelsen meget mere tryg.
Halima formåede hurtigt at lære mig, der i starten forvekslede speeder og bremse, at bestå køreprøven på første forsøg. Hun er altid professionel og pålidelig – aldrig en aflysning – og man kan frit stille spørgsmål og få en god forklaring, så man virkelig forstår det.
En virkelig dygtig og engageret kørelærer, som jeg kun kan varmt anbefale! <3
Sameenas køreskole
Jeg kan helt klart anbefale Sameenas Køreskole. Jeg bestod første gang, og det er takket være Sameena. Hun er en virkelig dygtig, sjov, tålmodig og forstående kørelærer, som altid sørger for, at man føler sig tryg bag rattet. Hun gjorde mig rolig og gav mig selvtillid til at køre. Hun forklarer tingene på en måde, der er nem at forstå, og hun tror virkelig på sine elever.
Hvis du leder efter en køreskole, hvor du bliver taget seriøst, får god undervisning og en lærer der støtter dig hele vejen, så vælg Sameenas Køreskole du vil ikke fortryde det!!!