Voor de 2e keer een auto gekocht daar en weer dik tevreden. Nu was het een Dacia Sandero de vorige was een Renault Captur. Beide hele fijne auto's. Auto stond weer netjes klaar en ze zagen dat ik... See more
Company replied
Erg goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe Clio. John wist precies wat we zochten en daardoor waren we er snel uit. Het hele proces verliep prettig en professioneel. Ook was hij flexibel met he... See more
Company replied
Beste Rik, Ik wil graag een groot compliment geven aan jou en aan het hele team van Hedin AutoMotive Heerlen. Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam, voelde ik mij serieus genomen en goe... See more
Company replied
Omdat wij ,zeer goed geholpen zijn. Na een telefoontje en er werd meteen actie ondernomen en probleem opgelost. Onze hartelijke dank
Written by the company
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
ik had vorige week via Bovag een proefrit aangevraagd en een inruilvoorstel van mijn auto op een grijze mercedes B bij Hedin renault te Heerlen, maar heb tot op de dag van vandaag totaal geen reactie gehad. slechte zaak! maar goed, als het zo moet, dan hoeft het al niet meer. gisteren met mijn vrouw toch even door de showroom gelopen, maar ook toen werd totaal geen interesse getoond door verkopers. daarbij heb ze nu ook Kia staan, dus de showroom staat echt veel te vol. mij zien ze daar al niet meer!

gisteren een olie vuldop. gekocht 45.55 euro
daar ik deze kwijt was
van morgen vond ik de de vul dop terug
om de koop terug te draaien maar dat wilde de garage niet .ook had ik aangeboden de retour kosten te betalen
ik vind dit beneden alle pijl.ik ben door de Renault garage zeer slecht behandelt
de garage Hedin Automotive Maastricht
ik zal bij deze garage dan ook nooit een auto kopende

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
Wordt vriendelijk en netjes geïnformeerd over de auto,
Wat er gedaan moet worden en dat met een goede afhandeling. Ben zeer tevreden.

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
Ramen aan de voorzijde sluiten niet goed, auto zou naar binnen geweest zijn terwijl hij nooit binnen is geweest.Er zou een diagnose gesteld worden (niet gebeurd) "Ramen opnieuw ingeleerd" staat op de bon. Na 10 minuten weer hetzelfde probleem. Wat is de diagnose, geen idee? Uiteindelijk 33 euro betaald voor niks want ik heb nog steeds geen diagnose en geen reparatie. Ik heb eigenlijk betaald voor een gesprek met de baliemedewerker die de directeur uit hangt. Hij vond zichzelf heel coulant door de 33 euro af te trekken van de eventuele nieuwe rekening als ik hem opnieuw "naar binnen" breng. (137 euro ex btw) Dikke middelvinger naar dit bedrijf, wat een slechte service. Nooit meer naar Hedin.

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
Al vaker geweest en altijd tevreden. Ook deze keer weer goed geholpen met de grote beurt.

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
Om reden dat ze ons vertelde dat er dit jaar veel kosten aan de auto kwamen(in detail genoemd door uw medewerkester). Reden om een andere auto i.v.m. leeftijd en Kiometers van de auto.

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
Omdat wij ,zeer goed geholpen zijn.
Na een telefoontje en er werd meteen actie ondernomen en probleem opgelost.
Onze hartelijke dank

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
Zowel APK, onderhoudsbeurt, als het vervangen van onderdelen, is precies en goed gedaan.

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
Ik ben altijd super tevreden over de service , bedankt 👍

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
Voor de 2e keer een auto gekocht daar en weer dik tevreden.
Nu was het een Dacia Sandero de vorige was een Renault Captur.
Beide hele fijne auto's.
Auto stond weer netjes klaar en ze zagen dat ik baalde van de goedkope nummerplaten, maar is meteen opgelost met nieuwe dikke nummerplaten.
Top service.
Rick en Niels bedankt.

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
Nadat de 12v-accu in september 2024 was vervangen was deze nu al kapot (maart 2026) Deze is kosteloos vervangen door jullie, dat noem ik nog eens service.

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
Zeer vriendelijk personeel waar je afspraken mee kunt maken

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive
Learn more about other kinds of reviews.