Hornsyldbilcenter Reviews 10

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Snyderi..Hold dig væk fra denne bilforhandler og ham der hedder Rene.

De har solgt bilen uden tjekket selvom de sagde alt tjekktet og fik papir fra dem som at vise alt er tjekket og er i orden.

Min dækcenter har opdaget bremseklodserne hel slidt ned alle 4 selvom jeg købte bilen ´´ ny synet`. Kan syn godkendt med hel slidt bremseklodser ?
Selfølgelig ja hvis bilforhandler har også selv synshal. Så lukker øjne og stempler bare syn er godkendt. Så tror du bilen er uden fejl og kan køre sikkert.!!!
Bremseklodserne har skiftet uden timeløn men `Jeg har betalt til bremseklodser ca 1000 kr

Jeg har lavet 2 års car garanti og betalt ca 5.400. kr. De har solgt bilen utæt defekt intercooler og sagde dække ikke Cargaranti.

Så ANBEFALER aldrig denne bilforhandler.
Jeg skal klage dem til FDM....

23 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

En skam man ikke kan give flere…

En skam man ikke kan give flere stjerner.
Jeg kan kun rose deres professionalisme og ærlighed.
Har aldrig som i ALDRIG oplevet magen til god service
og så blev regningen hele 4500 kr under det lovede.
Jeg bruger fra nu af kun dem og anbefaler dem på det varmeste.

8 May 2025

Virkelig god service og venlighed

Virkelig god service og venlighed
Vi får lavet vores bil os dem og bliver altid mødt af en imødekommenhed og en reel adfærd, hvor vi informeres fra start til slut uden nogen overraskelser. Alle er meget venlige, rare og informative.

29 January 2023

Køb ALDRIG bil hos RTK Auto / Hornsyld bilcenter

Jeg har for cirka et halvt år siden købt en Opel Astra af RTK Auto, som nu er blevet til Hornsyld Bilcenter. Sælgeren René har aldrig nogensinde løst problemet med bilen. Først var der forlygterne som tog vand/fugt ind, som han bare limede med noget rudelim, dernæst var det bremserne som var slidte, dernæst og stadig styretøjet som rasler og larmer når jeg kører den dag i dag. Jeg har ikke fået hjælp til at løse disse defekter, og han taler meget uhøfligt til mig. Han fik mig til at køre ind til et værksted for at få dem til at undersøge hvad fejlen var og skælder mig ud og råber "hvorfor fan... i heldv...kører du ind til Opel, de tager jo rven af folk", hvor jeg blev chokeret over dette. Jeg ville ønske han kunne købe bilen tilbage og jeg fik min gamle mazda tilbage. Det er simpelthen en meget dårlig service. Han er der kun lige indtil du har skrevet under på slutsedlen, derefter er han smuttet og svarer hverken på telefon opkald og sms'er. Hilsen en meget utilfreds køber fra Fyn.

4 June 2022

Fremragende værksted.

Har netop fået udført en reparation hos Horsyld Bilcenter. Bilen skulle have skiftet gløderør. Efter at have forespurgt om pris hos autoristeret forhandler- uden at kunne få en eksakt pris. Dog måtte vi forvente en totalpris mellem 15-22.000. Alene gløderør kostede her kr. 6.000 + moms
Ved Hornsyld Bilcenter fik vi øjeblikkelig en max pris på kr. 5.500 inkl. moms Ved afhentning af bilen var prisen endda reduceret med kr. 600,- Det var brugt 1 time mindre end forventet. Det er bare god service og et ærligt værksted, som vi vil benytte fremover.

18 July 2016

Overholder ikke aftaler

Aftalte med Peder at købe en bil og de tog min i bytte om tirsdagen.
Blev ringet op onsdag aften, at han havde solgt den til en anden der kom med en check.
Fandme for ringe ikke at overholde det.

28 January 2015

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look